N11 de Amazon gibi direkt iade kabul eder mi

desibell

80+
Reaksiyon skoru
21
Arkadaşlar ben bir laptop alacağım, acaba amazondan alsam herhangi bir sorunda direkt iade kabul ederler mi? Yani satıcı Amazon olmasa bile diyelim ki ürünü beğenmedim ama ürünü açtım, kurdum. İade etme şansım olur mu? Yoksa ürünün servisine gönderip uğraştırırlar mı

Arkadaşlar ben bir laptop alacağım, acaba amazondan alsam herhangi bir sorunda direkt iade kabul ederler mi? Yani satıcı Amazon olmasa bile diyelim ki ürünü beğenmedim ama ürünü açtım, kurdum. İade etme şansım olur mu? Yoksa ürünün servisine gönderip uğraştırırlar mı
uğraştırabilirler dostum genellikle açılanı geri gönderiyorlar satışa uygun değil diyee
en iyisi amazon satıcılı tr den almak

Satıcısına bağlı, ama laptoplarda %99 oranla açılmış ürünü iade edemezsin, servise gönderirler v.s uzar gider, kesin karar vermeden deneyeyim olmadı iade ederim kafasıyla n11 den bir ürün sipariş etme.

Servise göndertiyorlar

Ben kendi sattığı ürünleri hatırlıyorum. Ama nadir.
N11in hiç denk gelmedim duymadım hepsi burada ile karıştırmış olma ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer satıcı amazon veya hepsi burada değilse normal bir yerse %90 servisine göndertir.

N11in hiç denk gelmedim duymadım hepsi burada ile karıştırmış olma ?

Eğer satıcı amazon veya hepsi burada değilse normal bir yerse %90 servisine göndertir.
https://www.n11.com/magaza/n11 Normal satıcılara göre iyidir ama amazon gibi bir iade politikası izlediklerini sanmıyorum.

Arkadaşlar ölü pixel falan çıkar, ghost screen olur bundan korkuyorum, sonra uğraş dur

Valla n11 Amazon gibi değil özellikle n11 kendi satıcısı değilse hiç bulaşma.
N11 den HP victus almayı düşünüyordum aslında ama işte bu iade politikası canımı sıkıyor

Ölü pixelde iade verirsen bence bir sıkıntı olmaz
Reis bilmiyorum ama zaten başka ile gidip geliyorum uzun süre yok servise gitmedi oydu buydu derken uğraşmam.

N11 den HP victus almayı düşünüyordum aslında ama işte bu iade politikası canımı sıkıyor

Reis bilmiyorum ama zaten başka ile gidip geliyorum uzun süre yok servise gitmedi oydu buydu derken uğraşmam.
Yani o dediklerin şans gidip görerek alsan bile kapalı kutudan çıkabilir yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,872
Üyeler
184,353
Son üye
Hodvin
Geri