Neler Yeni

N11 de Amazon gibi direkt iade kabul eder mi

desibell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Arda
Yani o dediklerin şans gidip görerek alsan bile kapalı kutudan çıkabilir yani.
Doğru, şans ama Amazon mesela hiç ugrastirmadan iade alıyor. N11 inden gelecek ürün sıkıntılı mı bilemiyorum, iade kabul edecekler mi bilmiyorum, ne kadar ugrastiracaklar bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

16500 amazondan rtx 3050 r5 5600h li laptop alabilirim Acer marka
Veya 18k ya n11 den HP victus alabilirm rtx 3050 i5 12500h işlemcili

Veya 17500 e yine amazondan 3050ti r5 5600h modelini alabilirm acerin

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
Doğru, şans ama Amazon mesela hiç ugrastirmadan iade alıyor. N11 inden gelecek ürün sıkıntılı mı bilemiyorum, iade kabul edecekler mi bilmiyorum, ne kadar ugrastiracaklar bilmiyorum

16500 amazondan rtx 3050 r5 5600h li laptop alabilirim Acer marka
Veya 18k ya n11 den HP victus alabilirm rtx 3050 i5 12500h işlemcili

Veya 17500 e yine amazondan 3050ti r5 5600h modelini alabilirm acerin
Hepsi buradanın sattığı laptoplarda alınabilir.

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
C.S.
Amazonun kendi sattığı üründe iadede sorun olmaz, ancak pazaryeri satıcılarında sorun oluyor. Ben robot süpürge almıştım, iade edip üst modelini istediğimde satıcı iademi reddetmişti. Ben de thh aracılığı ile hakkımı aramıştım, olumlu sonuçlandı.
O bana büyük ders oldu. Artık, çok güvendiğim birkaç pazaryeri satıcı harici, bir şeyi amazon satmıyorsa almıyorum.
N11 de de ürün iade ettim, sorun yaşamadım. Hatta mh arayıp süreç hakkında bilgilendirme yapmıştı.

desibell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Arda
Amazonun kendi sattığı üründe iadede sorun olmaz, ancak pazaryeri satıcılarında sorun oluyor. Ben robot süpürge almıştım, iade edip üst modelini istediğimde satıcı iademi reddetmişti. Ben de thh aracılığı ile hakkımı aramıştım, olumlu sonuçlandı.
O bana büyük ders oldu. Artık, çok güvendiğim birkaç pazaryeri satıcı harici, bir şeyi amazon satmıyorsa almıyorum.
N11 de de ürün iade ettim, sorun yaşamadım. Hatta mh arayıp süreç hakkında bilgilendirme yapmıştı.
Hocam n11 kendi mi satıyordu yoksa Pazaryeri satıcısı mıydı

Mehmet_17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mehmet arslan
Arkadaşlar ölü pixel falan çıkar, ghost screen olur bundan korkuyorum, sonra uğraş dur
aldığın monitör markasına göre değişir msi marka alırsan 5pixel iade alıyolar hangi ürünü alıcaksın

Top Bottom