İnceHesap İade kabul eder mi ?

Teşekkürler,
Sizce Bu iade meselesi nasıl olur ?
Arayıp sorcan hocam zamanında gamingecesinden ekran kartı kıtlamştım ama sorunluydu iade mi almıştı incehesap siz de arayıp sorun bi ne olup bitecek yardımcı oluyorlardı ama.

Şu an için yapabileceğin faturasıyla beraber y.servise götürmek olabilir. İncehsp ta seni oraya yönlendirecektir, SSD de gerçekten problem görülürse o zaman kutuya vs. bakılmadan iade/değişim neyse uygulanıyor.

Merhaba,
04.10'unda aldığım m2 Ssd'ye (Patritot Viper 4300 Lite) windows kurdum birkaç program yükledim okuma yazma hızları acayip şekilde düştü.
Yaklaşık olarak 5000-2000 civarında bir oranlara geldi ki normalde 7400-6400 olması gerekiyor,
Bu m2'yi iade etmek istiyorum fakat ürünün paketi bu şekilde kaldı.
Sizce iade'yi kabul ederler mi ?
Alıntıyı görüntüle
anakartın uyumlu mu? o hızları alabilmek için anakartının slotuda yeterli hızı sağlamak için belirli kritere sahip olması gerekmekte. Yine de yeterli hızı alamıyorsan tek çare servise gönderip iade veya değişim için servis raporu ile birlikte incehesaba ulaşman.

Merhaba,
04.10'unda aldığım m2 Ssd'ye (Patritot Viper 4300 Lite) windows kurdum birkaç program yükledim okuma yazma hızları acayip şekilde düştü.
Yaklaşık olarak 5000-2000 civarında bir oranlara geldi ki normalde 7400-6400 olması gerekiyor,
Bu m2'yi iade etmek istiyorum fakat ürünün paketi bu şekilde kaldı.
Sizce iade'yi kabul ederler mi ?
Alıntıyı görüntüle

maxio kontrolcü, ymtc nand, sırf ucuz diye aldıysanız geçmiş olsun, 7k write read alabilecek en fp ssd kc3k yada fury renegade

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,056
Üyeler
184,098
Son üye
Mustyy17
Geri