N11 de Amazon gibi direkt iade kabul eder mi

Yani o dediklerin şans gidip görerek alsan bile kapalı kutudan çıkabilir yani.
Doğru, şans ama Amazon mesela hiç ugrastirmadan iade alıyor. N11 inden gelecek ürün sıkıntılı mı bilemiyorum, iade kabul edecekler mi bilmiyorum, ne kadar ugrastiracaklar bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

16500 amazondan rtx 3050 r5 5600h li laptop alabilirim Acer marka
Veya 18k ya n11 den HP victus alabilirm rtx 3050 i5 12500h işlemcili

Veya 17500 e yine amazondan 3050ti r5 5600h modelini alabilirm acerin

Doğru, şans ama Amazon mesela hiç ugrastirmadan iade alıyor. N11 inden gelecek ürün sıkıntılı mı bilemiyorum, iade kabul edecekler mi bilmiyorum, ne kadar ugrastiracaklar bilmiyorum

16500 amazondan rtx 3050 r5 5600h li laptop alabilirim Acer marka
Veya 18k ya n11 den HP victus alabilirm rtx 3050 i5 12500h işlemcili

Veya 17500 e yine amazondan 3050ti r5 5600h modelini alabilirm acerin
Hepsi buradanın sattığı laptoplarda alınabilir.

Amazonun kendi sattığı üründe iadede sorun olmaz, ancak pazaryeri satıcılarında sorun oluyor. Ben robot süpürge almıştım, iade edip üst modelini istediğimde satıcı iademi reddetmişti. Ben de thh aracılığı ile hakkımı aramıştım, olumlu sonuçlandı.
O bana büyük ders oldu. Artık, çok güvendiğim birkaç pazaryeri satıcı harici, bir şeyi amazon satmıyorsa almıyorum.
N11 de de ürün iade ettim, sorun yaşamadım. Hatta mh arayıp süreç hakkında bilgilendirme yapmıştı.

Amazonun kendi sattığı üründe iadede sorun olmaz, ancak pazaryeri satıcılarında sorun oluyor. Ben robot süpürge almıştım, iade edip üst modelini istediğimde satıcı iademi reddetmişti. Ben de thh aracılığı ile hakkımı aramıştım, olumlu sonuçlandı.
O bana büyük ders oldu. Artık, çok güvendiğim birkaç pazaryeri satıcı harici, bir şeyi amazon satmıyorsa almıyorum.
N11 de de ürün iade ettim, sorun yaşamadım. Hatta mh arayıp süreç hakkında bilgilendirme yapmıştı.
Hocam n11 kendi mi satıyordu yoksa Pazaryeri satıcısı mıydı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,941
Üyeler
184,245
Son üye
hsngnc
Geri