Neler Yeni

İhlas Cebilon Aura Silver Su Arıtma Cihazı İyi Midir ?

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Comol Ogga
2 seneden fazladır bunun pompalı olanını kullanıyorum, lezzet konusunda aşırı memnunum, servis konusunda da en azından benim bölgemde gayet iyiler, bir sıkıntı olduğunda ertesi gün gelip ücretsiz hallediyorlar, ama filtreler biraz pahalı, 2 hafta kadar önce periyodik bakıma gelip 4 filtre değiştirildi 600tl ödedim, bunu da göz önünde bulundurmakta fayda var, ayrıca pompalı model olmasına rağmen çeşmesinden 1,5lt doldurması 45sn kadar sürüyor pompasızın basınç performansı daha kötü olur diye düşünüyorum, şahsen benim gibi bakımdır filtre değişimidir v.s uğraşmak istemiyorsan tavsiye edebilirim, zamanı geldiğinde arayıp randevu alıp gelip işlemleri yapıyorlar.

Aydigal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Aydın İgal Gezer
Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
2 seneden fazladır bunun pompalı olanını kullanıyorum, lezzet konusunda aşırı memnunum, servis konusunda da en azından benim bölgemde gayet iyiler, bir sıkıntı olduğunda ertesi gün gelip ücretsiz hallediyorlar, ama filtreler biraz pahalı, 2 hafta kadar önce periyodik bakıma gelip 4 filtre değiştirildi 600tl ödedim, bunu da göz önünde bulundurmakta fayda var, ayrıca pompalı model olmasına rağmen çeşmesinden 1,5lt doldurması 45sn kadar sürüyor pompasızın basınç performansı daha kötü olur diye düşünüyorum, şahsen benim gibi bakımdır filtre değişimidir v.s uğraşmak istemiyorsan tavsiye edebilirim, zamanı geldiğinde arayıp randevu alıp gelip işlemleri yapıyorlar.
pompalı versiyonunun linki var mı araştırdım ama bulamadım

abdulkadir1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Abdulkadir ÇİFTÇİ
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyun, Kişisel Bakım
Instagram
https://www.instagram.com/abdulkadir_1998
Twitter
AbdulKadir_1998
1.5 senedir falanda ben kullanıyorum ben şahsen memnunum servis 5 6 ayda bir mutlaka arayıp hizmetimizden memnun musunuz filtre kontrolü yapalım mı şikayetiniz var mı gibi sorular soruyorlar. İlgililer yani tat olarak güzel tatmin edici ama filtreleri dedikleri gibi bir tık pahalı olabiliyor.

Vsermet

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
617
İsim
Volkan
6 senedir cebilon aura plus kullanıyorum memnunum, filtrelerini internetten alıp kendim takıyorum. Arıticilari iyi yani.

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Comol Ogga
pompalı versiyonunun linki var mı araştırdım ama bulamadım
Pompalı olan versiyonun adı platinium olarak geçiyor, ben alırken pompasız olan ile bu kadar çok fiyat farkı yoktu, eğer pompa dışında başka fark yoksa kesinlikle değmez gibi duruyor, biraz araştırın.

Top Bottom