Arama sonuçları: *

1. Eyisha

defacto hala alınır mı?

valla ben 5-6 ay önce 1 kot ceket 3tshirt 1 tane eşortman aldım eşortman içi tüylüydü çok dökülüyor tüylü alt alma tshirtleri 6 aydır her gün spora giderken giyiyorum hala fıstık gibi sıkıntı çıkmadı kot ceketi de ucuz diye almıştım giymedim bilgim yok
  2. Eyisha

Sipariş için hangi kargo şirketini seçmeliyim

direkt şahıstan alacağım özel bir siteden vs değil
  3. Eyisha

Sipariş için hangi kargo şirketini seçmeliyim

Hangi kargo şirketi daha ucuz ve iyi ptt'den çok kişi şikayetçi hızı konusunda ama sanırım en ucuzu onlar sipariş vereceğim için ucuz ve yavaş olmasın istiyorum
  4. Eyisha

Stanley mi Quechua mı?

hocam atatürk mü yoksa malum adam mı
  5. Eyisha

🟠 3 harfliler etiket değiştirmeye başlamış bile?

şaka gibi bu ülke helak olmaya mahkum
  6. Eyisha

🤬Sahibinden Kurumsal Firma Açıklaması🤬

pardon hocam o zaman benim hatam dikkatli bakmamışım
  7. Eyisha

🤬Sahibinden Kurumsal Firma Açıklaması🤬

serbest piyasa ben bir yanlışlık görmüyorum sende kap indirimden sistem al sata git bundan ekmek çıkarabilirsin biraz birikim varsa sana ekstra katkı sağlar
  8. Eyisha

🎒KASIM AYINDA NELER ALDINIZ🎒

dolara geçiyor diye steame 3k domaldım
  9. Eyisha

Öneri Trendyol %40 + %40 İndiriminden Neler Alıyorsunuz? Ürün Tavsiyesi!

40+40 da kıyafet alabiliyor muyuz ve 1 ürünü mü etkiliyor tüm sepeti mi
  10. Eyisha

Orijinal Puff nereden alınır?

neredeyse her tobacco'da var git elinle seç al netten dolandırılırsın aman aman bişi de değil lüzumu yok 400-500 vermeye bir dumana hiç içme
  11. Eyisha

🔥 Bugün depoyu doldurun! Motorin 40,50 ₺ olacak! 🔥

olsun ben hep 50TL lik alıyorum
  12. Eyisha

Cooler Master 1250w 80+ GOLD PSU 9174 TL

benim sistem bu kadar ediyor la anca bu ne olm nasa pc mi topluyonuz bu paranın kaynağı ne
  13. Eyisha

🚨 MOTORİNE 1,52 ₺ İNDİRİM GELİYOR!

Allahımız pardon reisi cumhurumuz saolsun
  14. Eyisha

🔥İndirim 2 Adet Carte d'Or 850 Ml + 1 Adet Magnum Dondurma 69'TL (Migros)

yapabildim stokta var ama kartta para bitmiş xd sabaha kalırsa sipariş vericem
  15. Eyisha

Yardım Erkek Parfüm Önerisi

Viktor Rolf Spicebomb öneririm çok hoş bir baharat kokusu var favori parfümüm diyebilirim Dior Sauvage artık muadilleri ile vs çok kullanılmaya başlandığı için klasik erkek kokusuna döndü benim gözümde o yüzden çok tavsiye etmicem tabi zevk meselesi ben daha benden başka spicebomb kullanan...
  16. Eyisha

Yardım STEAM İNDİRİMİ AKŞAMMI GELECEK

13 şubatta next fest etkinliği var onda da demolar çıkıyor ortaya yeni oyunların indirim olmaz olursa da çok çok az oyunun olur
  17. Eyisha

Karides için akvaryum önerisi

migrosta dondurulmuş var yarım kilosu 50 tl mi neydi son gördüğüm pahalı ama yılda bir yemek için filan okey gibi tabi şuan fiyatını bilemem
  18. Eyisha

Apple Yeni Ürünler Geldi

iphone 12 600 dolar diyor kur oranı ile 11k vergiler ile kaça olur ? 1662576103 beynim eridi tamam ya gözler kaydı beynim eridi bir an 12 çıkmıştı zaten xDD
  19. Eyisha

Gi̇tti̇gi̇di̇yor Kapanıyor

nedense sevmiyordum gittigidiyor'u ama kapanması kötü rekabet azalmasın be rekabet bize yarıyor
Top Bottom