neden kötü müdostum bu akvaryum bana baya pahalı geldi istersen petshopa felan fiyat sor bendede var aynısından ama asla 200tl etmez.
neden kötü müdostum bu akvaryum bana baya pahalı geldi istersen petshopa felan fiyat sor bendede var aynısından ama asla 200tl etmez.
boyları çok büyümez o kadarKanka bu beslenilenlerle yenilenler arasında fark var mı?
Olsun yiyeyim yeter.Az çok bulmușuzya.Sağlık açından zararı olur mu?boyları çok büyümez o kadar
Vallahi onu bende bilmiyorum.Olsun yiyeyim yeter.Az çok bulmușuzya.Sağlık açından zararı olur mu?
Sağol kanka.Böyle yazınca dalga grçiyor gibi olmușum kusura bakmayın.Vallahi onu bende bilmiyorum.
Estağfurullah hiç öyle algılamadım bile.Sağol kanka.Böyle yazınca dalga grçiyor gibi olmușum kusura bakmayın.
migrosta dondurulmuş var yarım kilosu 50 tl mi neydi son gördüğüm pahalı ama yılda bir yemek için filan okey gibi tabi şuan fiyatını bilememSöylemesi ayıp olacak dalga geçmiyorum iki üç yıl önce bir restauranda karides güveç yemiștim evde kendim yapmak istiyorum ama karides yok balıkçılarda.Dün akvaryum-petshop gibi bir yerde gördüm pek pahalı değilse onlardan alıp pișireceğim.
Ttm dekini bakmıștım yoktu.Balıkesirdeyim hangi șubede bulurum?migrosta dondurulmuş var yarım kilosu 50 TL mi neydi son gördüğüm pahalı ama yılda bir yemek için filan okey gibi tabi şuan fiyatını bilemem
Tüm migroslarda bulabilirsin. Kiosk, macrocenter, mjet , M , MM , MMM , 5M.Ttm dekini bakmıștım yoktu.Balıkesirdeyim hangi șubede bulurum?
Çok pardon düzeltme yapıyorum kiosklarda olmayabilir daha çok tekel gibi düşün orayı.Tüm migroslarda bulabilirsin. Kiosk, macrocenter, mjet , M , MM , MMM , 5M.
Öyle bir șey değildi zaten yarın bir araștırayım bulursam alarım.Olmazsa artık Petshopdan alacağım.Tüm migroslarda bulabilirsin. Kiosk, macrocenter, mjet , M , MM , MMM , 5M.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok pardon düzeltme yapıyorum kiosklarda olmayabilir daha çok tekel gibi düşün orayı.
Dostum ben yenilebilir olarak söyledim sana bunu, petshoptan aldıkların 1, 1.5 cm olucaktır ve yenilebilir mi bilmiyorum iyi düşünÖyle bir șey değildi zaten yarın bir araștırayım bulursam alarım.Olmazsa artık Petshopdan alacağım.
tadına bak hoşuna gitmezse bana yollaÖyle bir șey değildi zaten yarın bir araștırayım bulursam alarım.Olmazsa artık Petshopdan alacağım.
Hocam bende onu araștırıyorum iște.Yenilebileceğini bilsem gidip direkt alıp pișireceğim ama sağlığımdan endișe ediyorum.Dostum ben yenilebilir olarak söyledim sana bunu, petshoptan aldıkların 1, 1.5 cm olucaktır ve yenilebilir mi bilmiyorum iyi düşün
Midemden çıkartıp yollarım kanka.tadına bak hoşuna gitmezse bana yolla