serbest piyasa ben bir yanlışlık görmüyorum sende kap indirimden sistem al sata git bundan ekmek çıkarabilirsin biraz birikim varsa sana ekstra katkı sağlarAlıntıyı görüntüle
Halihazırda bu mağaza daha önce YouTuber sistemi vs ilana koymuştu koyduğu sistem pc hocası sistemi i5 12 nesil rtx 4060 olan 15.500'k olan sistemi 29'k koymuştu gelmiş bide açıklamaya yazdığına bak civdiricam
Fiyat için bir cümle söylemedimki hocam açıklama ile ilgili konuyu açtımserbest piyasa ben bir yanlışlık görmüyorum sende kap indirimden sistem al sata git bundan ekmek çıkarabilirsin biraz birikim varsa sana ekstra katkı sağlar
Ticaret de etik değerler vardır…serbest piyasa ben bir yanlışlık görmüyorum sende kap indirimden sistem al sata git bundan ekmek çıkarabilirsin biraz birikim varsa sana ekstra katkı sağlar
gaziosmanpaşayı gördün mü uzak duracaksın zatenAlıntıyı görüntüle
Halihazırda bu mağaza daha önce YouTuber sistemi vs ilana koymuştu koyduğu sistem pc hocası sistemi i5 12 nesil rtx 4060 olan 15.500'k olan sistemi 29'k koymuştu gelmiş bide açıklamaya yazdığına bak civdiricam
bro senin bugün tam 3 yıl olmuş h.oElimizde patlarmış
aslında 3.yıl rozeti falan filan olsa keşkeEyw reis
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fark etmemişim
Keşke cs'deki örnek @Mehmet Yılmaz gelmezmi rozet vsaslında 3.yıl rozeti falan filan olsa keşke
pardon hocam o zaman benim hatam dikkatli bakmamışımFiyat için bir cümle söylemedimki hocam açıklama ile ilgili konuyu açtım