Arama sonuçları: *

1. Flushixy

Trendyol Şanslı Çekiliş Hk.

hep komşuya eşe dosta çıkıyo zaten bi kendisine çıkan görmedim ondan merak ettim kimse de gelip bana çıktı demiyor hep bi pr
  2. Flushixy

Sorduğum soru ve aldığım cevaplar arasındaki tutarsızlık beni benden alıyor ya Canım kardeşim sana haram mı helal mi günah mı değil mi diye sormamışım niye cevap atıyosun :D
  3. Flushixy

Ne boş yapıyon la sanane kardeşim
  4. Flushixy

Çevremde de katılan var da hiç çıkan görmedim ondan soruyorum bende :D Ne alaka?
  5. Flushixy

Son zamanlarda oldukça fazla karşıma çıkıyor. Burada Trendyol Şanslı Çekiliş 'ten herhangi bir şey kazanan oldu mu?
  6. Flushixy

serverkurma.com Uzak Durun

14 yıllık firma hocam birkaç defa çalıştım sadece desteğe biraz geç dönüyorlar onun dışı sıkıntı yok. Şu anda aktif olarak odeaweb ve hayalhostla çalışıyorum ikisine de kefilim
  7. Flushixy

serverkurma.com Uzak Durun

Daha bilindik ve kaliteli firmalar varken böyle firmaları tercih etmemeniz gerekiyor, odeaweb, hayalhost, poyrazhosting vs.vs.
  8. Flushixy

Mediamarktın sitesi güvenilir mi ?

macbook m1pro 8gb ram 256 ssdli laptopumu 6 ay önce 17 bin liraya mediamarktan aldım genelde en ucuz mediamarkta oluyor, çok araştırdım zamanında
  9. Flushixy

Troll Mü Bu Adam? LETGO

Troll olmasa bile, " resim at " " niye " gibi tavırları pek hoş değil. Emir verir gibi o ne öyle.. Blockla geç.
  10. Flushixy

Yardım Papara Black Card getirmiyorlar

bana 45 günde geldi, kargonun 20. gününden itibaren her gün aradım kavga ettim ama nafile. Canları ne zaman isterse o zaman getiriyorlar.
  11. Flushixy

Donanım arşivinden ürün alıcam güvenilir mi?

Boş konu diyenleri anlamıyorum :) Sizinki de boş yorum. Forumlar özgür platformlardır kişi kurallara uyduğu sürece istediği konu hakkında konu açmakta özgürdür. Mesaj kasmak için şekilden şekle girmeyin.
  12. Flushixy

Yardım Sahibinden aracılığı ile dolandırıldım kesinlikle okuyun

Bi soğuk su için, benzer bi olayı araba parçasında yaşadık adam parayı gönderdikten sonra adam telefonda bizimle dalga geçti :d allahtan yüksek bi para değildi. Sahibindeni aradığımızda yapacak bir şey yok GeT kullansaydınız dedi.
  13. Flushixy

Yardım AGT Kurye beni çıldırttı

ben sipariş vereli 23 gün oldu hala gelmedi her gün şikayet vara yazıyorum, kuryeye sözde söylüyolar yine gelen giden yok :D
  14. Flushixy

itopya bezdirdi artık!

Anlıyorum bekleyemiyorsun, ancak koskoca firmadan tek alışveriş yapan sen değilsin be :D
  15. Flushixy

itopya bezdirdi artık!

Pandemiden dolayı firmalar sınırlı sayıda kargo gönderebiliyor umarım bilginiz vardır. Ayrıca 14 iş günü daha dolmamış 4 gün içinde ulaşmış olur zaten
  16. Flushixy

itopya bezdirdi artık!

Sipariş vereli ne kadar oldu?
  17. Flushixy

Düz renk ayakkabı alıp custom yaptırmak

Türkiyede böyle bir şey yaptırmak biraz zor.. keşke yeteneğim olsa da kendim yapabilsem.
  18. Flushixy

Bu site güvenli midir arkadaşlar ?

Webtekno'nun sitesi, daha önce çok alışveriş yaptım. Güvenli.
  19. Flushixy

Nike ürün iade ederken

Tamam o zaman bi sıkıntı yok.
  20. Flushixy

Nike ürün iade ederken

Elinde fatura benzeri bir kağıt varsa sıkıntı yok.
Top Bottom