Neler Yeni

Yardım Papara Black Card getirmiyorlar

miktwa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Utku Genç
Umarım konuyu doğru yere açmışımdır.
2 aya doğru gidiyoruz hala getirmedi AGT Kurye denen şirket. 2 kere evime geldiğini ama teslimat yapamadığını mesaj attılar. Şaşırdım gerçekten pandemide evden çıkmazken böyle bir şeyin yaşanmasına. 3 kez şikayetvar a yazdım aynı cevabı verip duruyorlar. "Kuryeyi bilgilendirdik." AGT Kurye'ye ulaşamıyorum. Ne telefona bakıyorlar ne de maile. Papara da aynı şekilde.
Ben bu şirkete karşı herhangi bir dava falan açabilir miyim? Haklarım neler? Beklemekten başka yapabileceğim herhangi bir şey var mı? Bir de malum kayıt olurken TC Kimlik No falan giriyorsunuz bu bilgilerde ellerinde sonuçta kartı da kullanamıyorum inşallah başıma bir olay gelmez.
3 soruya da cevap verirseniz sevinirim.

Ekler

• z.PNG
    z.PNG
    3.1 KB · Hit: 56
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    2 KB · Hit: 54
Aynı durum bende de var hocam bütün bilgilerim doğru ama hala kart gelecek

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Hüseyin Faris Demir
Hocam ne yap biliyormusun banada ayjisi oldu ama benimki ben tam geldiği zaman covid olup karantinaya girdim o yüzden getirmediler kartı iptal et ondan sonra yeni kart sipariş et

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
bana 45 günde geldi, kargonun 20. gününden itibaren her gün aradım kavga ettim ama nafile. Canları ne zaman isterse o zaman getiriyorlar.

miktwa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Utku Genç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ne yap biliyormusun banada ayjisi oldu ama benimki ben tam geldiği zaman covid olup karantinaya girdim o yüzden getirmediler kartı iptal et ondan sonra yeni kart sipariş et
İptal etmeyi düşünüyordum zaten. Uygulama üzerinden yapılmıyor sanırım. Aramam mı gerekiyor?

abcd1234

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dostum ben seçilmiş kişiyim galiba??? 2 günde geldi bana.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Hüseyin Faris Demir
Yani dava açarsan hem boşuna açarsın iptal ederler çünkü ortada evet bir suç var ama o kadar ciddi davalar varki buna bakmazlar bile dava açıp uğraşma

bana 45 günde geldi, kargonun 20. gününden itibaren her gün aradım kavga ettim ama nafile. Canları ne zaman isterse o zaman getiriyorlar.
Baya kaliteli firma desene hizmet akıyor hizmet maşallah

wien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
wieN
İlgilendiği Kategoriler
csgo
Umarım konuyu doğru yere açmışımdır.
2 aya doğru gidiyoruz hala getirmedi AGT Kurye denen şirket. 2 kere evime geldiğini ama teslimat yapamadığını mesaj attılar. Şaşırdım gerçekten pandemide evden çıkmazken böyle bir şeyin yaşanmasına. 3 kez şikayetvar a yazdım aynı cevabı verip duruyorlar. "Kuryeyi bilgilendirdik." AGT Kurye'ye ulaşamıyorum. Ne telefona bakıyorlar ne de maile. Papara da aynı şekilde.
Ben bu şirkete karşı herhangi bir dava falan açabilir miyim? Haklarım neler? Beklemekten başka yapabileceğim herhangi bir şey var mı? Bir de malum kayıt olurken TC Kimlik No falan giriyorsunuz bu bilgilerde ellerinde sonuçta kartı da kullanamıyorum inşallah başıma bir olay gelmez.
3 soruya da cevap verirseniz sevinirim.
bana 2 haftada gelmişti iptal edip yeniden sipariş vermen işe yarayabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,080
Üyeler
166,480
Son üye
crazy mango
Top Bottom