Başına geldiğinde sende konu açma istemiyorsan yazmazsın olur.Günde 100 tane aynı konudan açılıyor.
İtopya'nın bütün rezilliklerini biliyorsunuz zaten.
Neden hala duyar kasıyorsun ki ?
Başına geldiğinde sende konu açma istemiyorsan yazmazsın olur.Günde 100 tane aynı konudan açılıyor.
İtopya'nın bütün rezilliklerini biliyorsunuz zaten.
Neden hala duyar kasıyorsun ki ?
Bu bir problem değil ki?Problemi olan birinin problemini anlatması nasıl duyar kasmak olabilir?
para kolay kazanılmıyor bide gidip mutlu mutlu bi pc alırken bu işlerin başına gelmesi çok kötü bi şey hocamO daha uzun sürer ben sadece kargoya verilmesini istiyorum hocam kalan bir paketin onu da iplemiyorlar.
anladım da itopya işte hocam ben kendim deneyimim olarak yazın monitör siparışı verdim 3-4 günde geldi sonra itopya Black friday da anakart kasa verdim onlarda sorunsuz kısa sürede geldi ilginç valla herkes sorun yaşamış bi ben yaşamadımdostum iyi oku bi yazıyı sistem geldi diyorum hani daha 2 gün olmuş 3-5 gün bekle diyor **
evet hocam işte bir allahın kulu da yardım etmiyor bu nasıl bir iş anlamadım ya. Mail atıyorum cevapları copy paste atıyorlar arıyorum gün içinde 3 kere hattan atiyorlar, kargoya vermiyorlar sıkıldım artık. @Abdullah Hacıgül bi yardımcı olur musun abi?para kolay kazanılmıyor bide gidip mutlu mutlu bi PC alırken bu işlerin başına gelmesi çok kötü bi şey hocam
Pandemiden dolayı firmalar sınırlı sayıda kargo gönderebiliyor umarım bilginiz vardır. Ayrıca 14 iş günü daha dolmamış 4 gün içinde ulaşmış olur zaten25.11.2020
Ya kardeşim tamam sınırlı gönderiyor da küçük bir koli neden sistemi teslim aldıktan 2 iş günü sonra daha kargoya teslim edilmiyor.Pandemiden dolayı firmalar sınırlı sayıda kargo gönderebiliyor umarım bilginiz vardır. Ayrıca 14 iş günü daha dolmamış 4 gün içinde ulaşmış olur zaten