Neler Yeni

itopya bezdirdi artık!

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Hocam 25.11.2020’de sipariş ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu durum sıkıcı zaten hocam yoksa durduk yere laf yapıcak değiliz

Eyvallah hocam
Kanka üzülme bosver benim ekran kartı fln geldi adam dediki senin bir kargon daha var ancak aldigin firmanın yoğunluğun dan dolayı sonra gelicek dedi sıkıntı etme

Ekler

• 20201210_142036.jpg
    20201210_142036.jpg
    1.5 MB · Hit: 40

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Devamlı konu açılıyor noktalayalım isterseniz

adamlar müşteri hizmetleri ve kargo şirketine ürünü vermekte berbatlar çok konuşmaya gerek yok zaten
adamlardan ürün aldıysanız size ızdırap çektire çektire bekletecekler elinizden hiçbir şey gelmeyecek

elinizden gelen şey
bu siteden tanıdıklarınıza ve çevrenize önermeyin
bir daha alışveriş yapmayın öyle çok büyük bi indirim yoksa

monitör aldım 14. günü muhtemelen bugün elime ulaşıcak

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Hocam 25.11.2020’de sipariş ettim

Bu durum sıkıcı zaten hocam yoksa durduk yere laf yapıcak değiliz

Eyvallah hocam
Kanka üzülme bosver benim ekran kartı fln geldi adam dediki senin bir kargon daha var ancak aldigin firmanın yoğunluğun dan dolayı sonra gelicek dedi sıkıntı etme

Birde kulaklık standı da geldi halbuki 200 tl pahalıya almistim

• Beğen
Reaksiyonlar: ugo.

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,242
İsim
haro

adamlar müşteri hizmetleri ve kargo şirketine ürünü vermekte berbatlar çok konuşmaya gerek yok zaten
adamlardan ürün aldıysanız size ızdırap çektire çektire bekletecekler elinizden hiçbir şey gelmeyecek

elinizden gelen şey

hem önermeyip hem de monitör mü aldın puaahaha :D hangi marka monitör aldın?

• Beğen

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
hem önermeyip hem de monitör mü aldın puaahaha :D hangi marka monitör aldın?
zaten yaşadıklarımdan sonra önermeyin dedim
konu okumayı öğrenelim lütfen önce

Aoc 32 Inc 144 hz

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Hayırlı olsun brom gözün aydın boş konuşanları takma hiçbir şey olmaz sistemine diğeri de yarın eline gelir eğer yola çıkmışsa.

elinizden gelen şey

Daha yanından bile geçmem

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,286
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
İtopya'dan bir keresinde toplu ürün aldım, adamlar o kadar kötü ki hepsini ayrı kargoya verdiler. Çooook ucuza ürün gelmezse asla tercih etmem. Şöyle 3070'i felan 4K ya satanları lazım ordan almam için.

• Beğen

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
İtopya'dan bir keresinde toplu ürün aldım, adamlar o kadar kötü ki hepsini ayrı kargoya verdiler. Çooook ucuza ürün gelmezse asla tercih etmem. Şöyle 3070'i felan 4K ya satanları lazım ordan almam için.
Sonra da dolandırsınlar(!) 😁

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,286
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
  • Hahaha

Rammstein

80+ Silver
@Abdullah Hacıgül çalıştığınız firma hep böyle yapıyor. Değiştirmeyi düşünür müsünüz acaba işbirliği yaptığınız firmayı?

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Kaira Bilgic
Evet çok sevdiğiniz itopya 3. Kere oldu suratıma telefonu kapatıyor 1. Sıradasınız dedikten sonra şarkı değişiyor 2 dakika sonra telefonu suratıma kapatıyorlar. Bilgisayar kasası geldi monitör geldi ekran kartı ve bileşen kutularını daha kargoya vermeye bile tenezzül etmemişler 2 gün oluyor. Ne yapacağımı şaşırdım yüzüme kapatıyorsunuz diye mail atıyorum, kargoya verilmemiş paketin takip numarasını atıyorlar. Copy paste yanıtlar atıp dalga geçiyorlar. Şikayetvar’a şikayet atıyorum cevaplamıyorlar. Arayınca suratıma kapanıyor. UPS’i arıyorum paket bize teslim edilmemiş firma deposunda diyorlar. Ayın 26’sinda teslim etmem gereken proje ve performans ödevlerim var ayrıca her gün derslerim ve yakında online sınavlarım var her mail atışımda acelem var dememe rağmen *iplenmiyorum*. @Abdullah Hacıgül dayanamıyorum ama abi beklemekten sıkıldım lütfen bi el at allah kitap aşkına ya. Yazıklar olsun böye firmaya. Bir daha Allah belamı versin burdan alışveriş yaparsam ben bu duruma geldim abi, 20 sayfa proje performans teslim etmem lazım oyuncak gibi oynuyorlar benle.
komikler gerçekten ve insanlar hala almaya devam ediyor ayrıca o surata kapatma olayını 2 defa yaşadım totalde 1 saat bekledim forumda birisi 1 saat sonra otomatik kapanıyor filan dedi ( ne kadar doğru bilmiyorum ama ) totalde 2 saat bekledim ve sonuç yok

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
@Abdullah Hacıgül çalıştığınız firma hep böyle yapıyor. Değiştirmeyi düşünür müsünüz acaba işbirliği yaptığınız firmayı?
Kesinlikle

komikler gerçekten ve insanlar hala almaya devam ediyor ayrıca o surata kapatma olayını 2 defa yaşadım totalde 1 saat bekledim forumda birisi 1 saat sonra otomatik kapanıyor filan dedi ( ne kadar doğru bilmiyorum ama ) totalde 2 saat bekledim ve sonuç yok
Aynen hocam işte ben de yaşadım sonuç yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,342
Üyeler
165,971
Son üye
iphonebedevisi
Top Bottom