Arama sonuçları: *

1. G

İKİ ADET KEVIN DURANT 14 ARASINDA KALDIM!

Alttaki kesinlikle, ben olsam düşünmem bile
  2. G

TWS kulaklık önerisi

Hocam vardir sende ya Cebinde bozuk diye gezdirirsin o kadar meblağlari sen
  3. G

Yardım Basketbol ayakkabısı alacağım ama çok pahalılar

Stepback benim daha çok hoşuma giden bir model ama Flytrap 4 daha iyi bir yastıklamaya sahip.
  4. G

Sadece kozmetik, teknik fark yok.
  5. G

Farkı pek kişi anlamaz zaten, çok profesyonellerde ancak fark eder. Bence her alanda kullanılabilir.
  6. G

Kyrie'leri genelde Guard'lar kullanır. 1634469936 NOT : Ama pivot olarak 3 yıl sıkıntı çekmedim.
  7. G

Attığım fiyatta daha iyi bir seçenek yok. 1634469603 Yanlış biliyormuşum. Zoom Air yastıklaması varmış, alınır.
  8. G

Bu arada daha ucuza bulabilirsin arkadaşın attığından : https://www.barcin.com/nike-kyrie-flytrap-iv-erkek-basketbol-ayakkabisi-siyah-kirmizi-beyaz/?gclid=CjwKCAjwk6-LBhBZEiwAOUUDp3kcsQrqEWtbLDiBlFN5kiZPM4tCmqB0YgGsKqmTvV9fjtG5lf-SQxoClZYQAvD_BwE Ama bunun da tabanda ekstra bir yastıklama yok...
  9. G

Bulunmuyor şuan trde :d https://www.stadiumgoods.com/en-tr/shopping/kyrie-4-bhm-equality-bhm-13157934 YOK MU SATMAM DJDNDKDJND
  10. G

Equality eskidi, bağcığı tutan ipleri yolda 2 defa ayakkabıcıya tamir ettiriyorum koptuğu için, tabanı neredeyse dümdüz hale geldi. 3 yıl falan önce 650TL'ye almıştım. Black Cat'i geçen sene aldım.
  11. G

Bende şu an Kyrie 4 Equality ve Jordan Black Cat Bred var.
  12. G

Tükendi yazıyor :) Ondan öyle zaten. Gerçekten 486'ya bulmuş olsaydınız şu an sipariş geçiyordum, o derece :d
  13. G

Precision'un tam bir taban teknolojisi yok, Immortality de Zoom Freak serisinin bir düşük segmenti. Zaten o linkteki fşyata Zoom Freak 1 bulursunuz.
  14. G

D.O.N Issue #1 öneririm. 1634467363 Immoratality pek iyi değil. Precision da aynı şekilde.
Top Bottom