Arama sonuçları: *

1. Garbajosa

Amazon ve Kara Cuma İndirimleri

Takip ettiğim birkaç monitör vardı. Hepsi satıştan bir anda kaldırıldı. Stok bittiğini sanmıyorum çünkü genelde o tarz durumlarda son x adet diye uyarı çıkıyordu. Ben iyi bir indirim günü planladıklarını ve bu günden önce satın alım yapanlar fiyat farkı itirazında bulunmasın diye satıştan...
  2. Garbajosa

Yardım FDM Yazıcılar hakkında yardıma, bilgiye ihtiyacım var

O bütçeye a1 combo öneririm. Daha iyi alternatif yok ve çok iyi bir yazıcı. Ancak bu makine ile abs, asa vs basamazsınız.
  3. Garbajosa

Amazon ödeme yöntemleri taksit seçeneği çıkmıyor?

Bir yerde amazonda 1 ay boyunca bonus kartlara taksit olmayacağını okumuştum. Sanırım sebebi bu.
  4. Garbajosa

Öneri Robot Süpürge önerisi

mop modunu kullandığımda halıları kaldırıyorum hocam. Ama belkide gerek yoktur. Satıcıya sormak lazım.
  5. Garbajosa

Öneri Robot Süpürge önerisi

https://www.hepsiburada.com/360-s10-vacuum-mop-pro-cleaner-akilli-robot-supurge-p-HBCV00000AHHEU?magaza=RiverTek Bu modeli 2 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum. Üstünde lidar çıkıntısı olmadığı için her yere kolaylıkla girip çıkabiliyor.
  6. Garbajosa

incehesap iade sorunu yaratirmi

Geçenlerde lian li lcd'li fan alıp kutuyu açmadan iade etmiştim. Ertesi gün onaylandı iade. Ama kutuyu açıp kullandıysan biraz uğraştırabilirler.
  7. Garbajosa

VATAN BİLGİSAYAR SORUNLU ALIŞVERİŞ

Riske girecek bir şey yok aslında. Açıp deneyin sorun yok ise bence kullanın. Arıza var ise zaten internetten aldığınız için 14 gün cayma hakkınız var. iade edersiniz. Kutu daha önce açılmış konularına girmeye hiç gerek yok. Girince işi böyle uzatıyorlar. Cayma hakkımı kullanıyorum deyin bitsin...
  8. Garbajosa

Ne Yapmalıyım ? (Yanlış ama daha iyi bir internet kablosu gönderildi)

Öyleyse size ugreen cat6 ethernet kablosunu öneririm.
  9. Garbajosa

Ne Yapmalıyım ? (Yanlış ama daha iyi bir internet kablosu gönderildi)

Bu kabloların üreticileri ile profesyonel seviyede çalışıyoruz. Evde gigabit internet kullanmıyorsanız kablonun kalınlığı-inceliği, cat5 ya d a6 olması sizin için hiçbir şey ifade etmez.
  10. Garbajosa

🟥Teknobiyotik'in bu rezaletinde başımdan geçenler GÜNCELLEME !!!!! 6. sayfa

Kimseyi hor görmüyorum. Senden de en az 15 yaş büyük olduğuma eminim ama hiç yaştan girmedim konuya. Şu aşağılık kompleksinden kurtulun. Üniversite okuyan belli bir yaşa gelen adamsın. İlkokul mezunu adam seviyesinde metin yazabilmeyi kendine yakıştırıyorsan benim diyebilecek bir şeyim kalmıyor.
  11. Garbajosa

Bu tonda bir cevap alacağımı tahmin ettiğimden yardımcı olmamıştım zaten. Yaşadığın sorunun cevabı reddit'te mevcut. Buraya koymak işime gelmedi. Arayıp bulabilirsin. İyi günler.
  12. Garbajosa

Şu yazıyı renklendirmek için harcadığınız zamanı, noktalama kullanmak için harcasaydınız keşke. Üniversite seviyesinde biri için çok kötü bir anlatım.
  13. Garbajosa

❌İndirim Bitti! Evga Rtx 3080ti - 18K

Bende de 3070ti var ve bir niyetlendim ama artık yeni jenerasyona geçmek gerek diye düşünüyorum.
  14. Garbajosa

Gaming Gen TR'den gelen parçalanmış kasa

Anakartın girişleri yamulmamışta sanki aynası dışarı çıkmış. Çok daha büyük zararlar oluşabilirmiş. Geçmiş olsun.
  15. Garbajosa

🔥İndirim 🔥🔥Amazon Kasım İndirimleri Başladı🔥🔥

Aradaki farkı vereceksen alayım 😄
  16. Garbajosa

Va panelmiş ya . Ben bir soğudum.
  17. Garbajosa

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BVPBFFKH/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1 Vade farksız 12 taksit imkanı var ancak 4ms olmasaydı gözümü karartıp almıştım.
  18. Garbajosa

🔥İndirim HYTE Y60 Modern Kasa / Çakması 4.024'TL

Bunu bende gördüm ama siteye ve malzeme kalitesine güvenemediğim için yanaşmadım
  19. Garbajosa

SİNERJİ İADE SÜRESİ 2 GUN KALDI YARDIM

Ürünü almadan önce neden kasanıza uygunluğunu incelemediniz? İade almayabilirler.
  20. Garbajosa

Garaj Online İademi Almıyor!!! (Rezillik İçerir)

Biraz sakin olmaya bakın. Tepkiniz sanki ürün 20 gündür iade edilmiyormuş gibi ancak daha sadece 4 gün olmuş. Bu tarz firmaların gerçekten çok az sayıda personeli oluyor. O nedenle işlemler yavaş ilerleyebiliyor. Kaldı ki firmanın kusuru da yok. Hata araştırma yapmadığınız için size ait.
Top Bottom