Neler Yeni

🟥Teknobiyotik'in bu rezaletinde başımdan geçenler GÜNCELLEME !!!!! 6. sayfa

Can...

80+ Platinum
Bariz olabilir ben 50tl lik üründe aylarca uğraşan biliyorum gönderdim 2 gün sonra sıfır geldi aynı şekilde gigabyte monitör gitti 4 ay bekledim Asus anakartta 2 ay bekledim en azından bekletilmedim 2 güne sıfırı geldi Teknobiyotik süper demiyorum tekrar söylüyorum her firmada yaşanıyor vatan da 2 ay Asus rog b450 bekledim itopyada tam 4 ay monitör bekledim.
bende tam tersi hiçbirinde daha sorun yaşamadım itopya aynı gün içinde inceledi sıfırını aynı gün tekrar kargoladı aoc monitörümü

JuunBuun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
948
İsim
Taksim Delisi Cenk
Teknobiyotiğin youtube kanalına eleştiri yorumu attığımda kanalla kim ilgileniyorsa küfür etmediği oluyordu. Teknobiyotikten alış veriş yapmamayı tercih ediyorum

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,354
İsim
Bilal Tepe
bende tam tersi hiçbirinde daha sorun yaşamadım itopya aynı gün içinde inceledi sıfırını aynı gün tekrar kargoladı aoc monitörümü
Dediğim şeye geliyor mesela ben itopyadan ürün almam sizde Teknobiyotikten hocam :) umarım çözülür sorununuz tez vakitte

Garbajosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Kenan Çelik
Şu yazıyı renklendirmek için harcadığınız zamanı, noktalama kullanmak için harcasaydınız keşke. Üniversite seviyesinde biri için çok kötü bir anlatım.

Can...

80+ Platinum
Şu yazıyı renklendirmek için harcadığınız zamanı, noktalama kullanmak için harcasaydınız keşke. Üniversite seviyesinde biri için çok kötü bir anlatım.
o saniyelik iş renklendir me sayın TDK işine gelmiyorsa okuma :D gayet anlaşılır yazdım

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,818
İsim
Mert Can Ergün
5600x hem de 3d olan versiyonu aldım hiç bir sorun çıkmadı deposundan alıyorum genelde

JuunBuun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
948
İsim
Taksim Delisi Cenk
Haklılık payın olmakla birlikte,derdini seveyim. 🤣

Can...

80+ Platinum
5600x hem de 3d olan versiyonu aldım hiç bir sorun çıkmadı deposundan alıyorum genelde
kanka sizin sorun yaşamamanızdan banane ya kusura bakmayın da ben derdime çözüm bulalım diyorum olayı anlatıyorum neler yapılabilir diye siz bana ben sorun yaşamadım cart curt hikaye okuyorsunuz yaşamadıysan ne mutlu kimse yaşamasın arkadaşım benim yaşadığım bu olayı

Son düzenleme:

Garbajosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Kenan Çelik
o saniyelik iş renklendir me sayın TDK işine gelmiyorsa okuma :D gayet anlaşılır yazdım
Bu tonda bir cevap alacağımı tahmin ettiğimden yardımcı olmamıştım zaten. Yaşadığın sorunun cevabı reddit'te mevcut. Buraya koymak işime gelmedi. Arayıp bulabilirsin.
İyi günler.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,495
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Noktalama için bende uğraşmıyorum ki zaten günlük hayatta %90 insan buna dikkat etmiyor

Can...

80+ Platinum
Bu tonda bir cevap alacağımı tahmin ettiğimden yardımcı olmamıştım zaten. Yaşadığın sorunun cevabı reddit'te mevcut. Buraya koymak işime gelmedi. Arayıp bulabilirsin.
İyi günler.
ilgi bekliyorsan burası çocuk parkı değil haberin olsun :D
her şey karşılıklı nasıl davranırsan öyle davranırım insana insan gibi ben derdimi çöz diyorum sen boş boş yorum yapıyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Noktalama için bende uğraşmıyorum ki zaten günlük hayatta %90 insan buna dikkat etmiyor
dostum bunlar alışmışlar milleti hor görmeye kendilerince bir stilleri var anladın mı bro illaha birilerine sataşmaları lazım günlük dozu almaları lazım yani havalı çocuklar bunlar illaha bir kusur arayacak ki kendi tatmin olsun haklı çıksın muhabbet o yani takılma aynen de geç bunlara

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,495
İsim
Emre
Discord
necromancerr
ilgi bekliyorsan burası çocuk parkı değil haberin olsun :D
her şey karşılıklı nasıl davranırsan öyle davranırım insana insan gibi ben derdimi çöz diyorum sen boş boş yorum yapıyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum bunlar alışmışlar milleti hor görmeye kendilerince bir stilleri var anladın mı bro illaha birilerine sataşmaları lazım günlük dozu almaları lazım yani havalı çocuklar bunlar illaha bir kusur arayacak ki kendi tatmin olsun haklı çıksın muhabbet o yani takılma aynen de geç bunlara
ülkemizin gümrük olayı böyle olmasaydıda direk globalle sorununuzu çözebilseydiniz şahsen itopya yada teknobiyotikten hiç alışveriş yapmadım gaming gen yeni açıldığı dönem kendilerine bir şans vermiştim ve ürün sorunsuz gelmişti garanti tarafı nasıl işler bilmiyorum yolum hiç düşmedi
vatan bu konuda bi nebze daha iyi benim deneyimimle b450 anakartımı Ram slotları arızalandığında gönderdim ve 10-15 gün içerisinde halledilmiş şekilde bana geri dönüldü halada aynı anakartı kullanıyorum

Top Bottom