Arama sonuçları: *

1. Hamster

Öneri Odamı nasıl güzelleştirebilirim?

Ne bilim böyle loş ışıklar benim çok hoşuma gidiyor, odama yakında alıcam bir tane gece lambası niyetine.
  2. Hamster

Öneri Odamı nasıl güzelleştirebilirim?

https://www.hepsiburada.com/foblight-ip-led-gunisigi-100-ledli-10mt-eklenebilir-ip44-p-HBV00000GCRX2 Şöyle bir aydınlatma alabilirsin, benim çok hoşuma gidiyor.
  3. Hamster

NİKE "Gönderi Hazırlanıyor." Olarak Görünüyor

Umarım dokuz günde ayakkabıyı elime ulaştırabilirler.
  4. Hamster

Biraz araştırdım ayakkabıyı kendim tasarladığım için yurt dışında geliyor demişlerdi ve tahmini ürün teslim tarihi de 30 Eylül diyorlardı ama hala "Gönderi Hazırlanıyor." diyor, ulan zaten 9 gün sonra elimde olması gerek ayakkabı, bu ne zaman gümrükten geçicekte bana ulaşıcak. 1632179720
  5. Hamster

Nike tan bir ay önce sipariş ettiğim ayakkabı hala "Gönderi Hazırlanıyor." şeklinde duruyor, normal bi durum mu? Ayakkabı Nike Blazer Mid '77 Vintage By You
  6. Hamster

1 Aylık RTX 3060 Eagle OC'a 7000₺ Verilir Mi?

Bu dediğine katılıyorum, daha üst modeller için Aorus tercih etmek bence de pek mantıklı değil.
  7. Hamster

Dediklerine katılıyorum ama orta seviyeyi geçer bence.
  8. Hamster

Bana göre de ROG Strix daha iyi ama sen Aorus Elite giriş seviye demişsin, ona istinaden dedim.
  9. Hamster

Aorus Elite, Gigabyte ın en top modeli?
  10. Hamster

Bu T-Shirt'ü nereden bulabilirim?

oversize t-shirlere karşı insanların önyargısı var, halbuki çok rahatlar. :(:(:(
  11. Hamster

gardops şey ya, ikinci el gibi bir site. zaten bu t-shirtü bulursan vintage bulursun, vintagelarda kullanılmış oluyor.
  12. Hamster

aynı link atmamız peki.
  13. Hamster

https://www.gardrops.com/kadin/ust/vintage-no1-tshirt burda varmış ama satılnış, t-shirt "henry brubaker usa t-shirt" şöyle aratırsan çıkıyor.
  14. Hamster

mavi var olur mu?
  15. Hamster

Çözüldü✓ UPS kargo rezilliği böyle iğrenç firma yok

ups en iyi kargo firmalarından birisi, yaşadığın yer ile alakalı, gün içinde sipariş verdiğim şeyi ertesi gün getiriyorlar.
  16. Hamster

Hayırlı Olsun Gümrük Vergisi İndirimi

sıra oyunlara indirim gelmesini beklemekte, keşke ps5 almakla bitse iş ama.. bi oyuna 600tl veremez kimse.. çoğu kişi.
  17. Hamster

Hayırlı Olsun Gümrük Vergisi İndirimi

%50 ye çıkartılmıştı, dünde %100 e çıkartılacak diye yanlış haber yayılmıştı. allahtan tekrar %20 ye indirilmiş.
  18. Hamster

İNCEHESAP Nasıldır?

SLI falan yapıyorsun falan custom soğutma birde
  19. Hamster

İNCEHESAP Nasıldır?

:((( düşünsene dolar 3.5 ve bütçen 4.500 TL sistem topluyorsun.
  20. Hamster

İNCEHESAP Nasıldır?

Mutlaka şu corona bitince ve hayat normale girince düşer biraz bence.
Top Bottom