Asus dual 3060 ın soğutması kimle rakip bide iyi mi soğutma olarak senceVentus 2X, Palit StormX, Upspring Dual Fan, Twin X2 gibi modeller ama soğutmasına çok takılma bence önemli olan chipseti ve fiyatı
Asus dual 3060 ın soğutması kimle rakip bide iyi mi soğutma olarak senceVentus 2X, Palit StormX, Upspring Dual Fan, Twin X2 gibi modeller ama soğutmasına çok takılma bence önemli olan chipseti ve fiyatı
Aorus Elite, Gigabyte ın en top modeli?3060 Aorus Elite'e 7K bence çok, giriş seviyesi bir model. Sıfırın bile 7K vermem.
Hayır, Türkiye ama Almanya'dan yollanıyor.JP'den mi?
O top modelse Strix Ultra Omega felan. Aorus Elite güzel felan değil onu alacağıma Tuf alırım daha iyi.Aorus Elite, Gigabyte ın en top modeli?
Bana göre de ROG Strix daha iyi ama sen Aorus Elite giriş seviye demişsin, ona istinaden dedim.O top modelse Strix Ultra Omega felan. Aorus Elite güzel felan değil onu alacağıma Tuf alırım daha iyi.
O Elite 1000 ve 2000 serisinde iyiydi bunda kötü.
Giriş seviyesi değil haklısın biraz abarttım ama orta seviyeyi geçemez. Ben de bunun master'ı extra'sı var rakiplerinden baya baya geride. Top model olarak çıkıyor ama rakiplerin orta sınıfından daha kötü mesela tuf ya da gaming x den kötü.Bana göre de ROG Strix daha iyi ama sen Aorus Elite giriş seviye demişsin, ona istinaden dedim.