Neler Yeni

Çözüldü✓ UPS kargo rezilliği böyle iğrenç firma yok

pazar günü itopyadan sipariş ettiğim kasam salı kargoya verilmiş istanbuldan hala bana ulaşmadı ne bir güncel hareket var ne de bir haber
pazar günü birde n11 den ram sipariş ettim pazartesi kargoya verildi ankardan salı günü bana ulaştı aras kargo ile
UPS ise kaç gün oldu 1 haftaya dönecek kargoyu hala getiremedi
arıyorum bizim buradaki yetkili ups yi telesekreter çıkıyor müşteri temsilcisinede hafta içi sabah 8:30 dan akşam 17:30 a kadar bağlanabilirsiniz diyor

Ekler

• Ekran Görüntüsü (35)_LI.jpg
    Ekran Görüntüsü (35)_LI.jpg
    806 KB · Hit: 96

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
pazar günü itopyadan sipariş ettiğim kasam salı kargoya verilmiş istanbuldan hala bana ulaşmadı ne bir güncel hareket var ne de bir haber
pazar günü birde n11 den ram sipariş ettim pazartesi kargoya verildi ankardan salı günü bana ulaştı aras kargo ile
arıyorum bizim buradaki yetkili ups yi telesekreter çıkıyor müşteri temsilcisinede hafta içi sabah 8:30 dan akşam 17:30 a kadar bağlanabilirsiniz diyor
ups en iyi kargocu benim gördüğüm kadarıyla ancak size neden öyle oldu bilimyorum.

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
Sizde oldu diye rezil bir firma değil ki :D vardır bi sorun ama elbet gelecektir.UPS en iyi kargo şirketlerinden biridir.Benim şu anda en beğendiğim 2.firma o 1.si ise hepsiburadanın kendi kargosu

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizde oldu diye rezil bir firma değil ki :D vardır bi sorun ama elbet gelecektir.UPS en iyi kargo şirketlerinden biridir.Benim şu anda en beğendiğim 2.firma o 1.si ise hepsiburadanın kendi kargosu
geçende arkadaşım hepsiburadanın kendi kargosundan rezil oldu kargosunu getirmeleri hepsiburada kargonun 1 buçuk hafta sürdü
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum birde muhattap bulamıyorsun ya asıl rezillik orada başlıyor

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
UPS en sevdiğim kargo şirketiydi. Fakat son zamanlarda çok fazla UPS ile şikayet görmeye başladım ben.

Hamster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Yiğit Demir
ups en iyi kargo firmalarından birisi, yaşadığın yer ile alakalı, gün içinde sipariş verdiğim şeyi ertesi gün getiriyorlar.

• Konu Sahibi Konu Sahibi

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
geçende arkadaşım hepsiburadanın kendi kargosundan rezil oldu kargosunu getirmeleri hepsiburada kargonun 1 buçuk hafta sürdü
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum birde muhattap bulamıyorsun ya asıl rezillik orada başlıyor
Dediğim gibi arada sorunlar olabilir hocam.Ama bu firmanın kötü olduğuna işaret değildir.Mesela PTT ve Yurtiçi kargo herkes tarafından berbat deniliyor bende dahil :D

UPS ve Hepsiburada kargosuyla en az 3-4 kere işim oldu hepside 1 gün içerisinde geldi.Gecikme bulunduğunuz lokasyon ile ilgili olabilir

Dediğim gibi arada sorunlar olabilir hocam.Ama bu firmanın kötü olduğuna işaret değildir.Mesela PTT ve Yurtiçi kargo herkes tarafından berbat deniliyor bende dahil :D
doğru hocam
bu arada bende yurtiçinden memnunum :D

Top Bottom