Neler Yeni

Çözüldü✓ UPS kargo rezilliği böyle iğrenç firma yok

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
pazar günü itopyadan sipariş ettiğim kasam salı kargoya verilmiş istanbuldan hala bana ulaşmadı ne bir güncel hareket var ne de bir haber
pazar günü birde n11 den ram sipariş ettim pazartesi kargoya verildi ankardan salı günü bana ulaştı aras kargo ile
UPS ise kaç gün oldu 1 haftaya dönecek kargoyu hala getiremedi
arıyorum bizim buradaki yetkili ups yi telesekreter çıkıyor müşteri temsilcisinede hafta içi sabah 8:30 dan akşam 17:30 a kadar bağlanabilirsiniz diyor
Pazar itopya kapalıdır zaten kargoda çalışmaz pazartesi kargoya verememişlerdir yoğunluktan dolayı salı verilen kargo en geç cumaya teslim edilmesi lazım ama kargo tarafından kaynaklı bi hata var itopyayı arayın o zaman onlar upsye ulaşıp kargonuzun durumunu sorgular.

Hocam bu hafta araya çok tatil yasak felan girdiği için karıştı kargolar da birikmiş olabilir ben de bekliyorum haftaya geri düzelir ups
aynen bende öyle düşünüyorum napalım bekliyoruz
dediğiniz gibi haftaya düzelir inşallah
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve nerede yaşadığına da bağlı kargo süresi
normalde istanbuldan yaşadığım yere kargolar hep 2-3 iş günü üçünde gelir
ama bu harbi geçikti 1haftaya dönecek artık pazartesi günü

Pazar itopya kapalıdır zaten kargoda çalışmaz pazartesi kargoya verememişlerdir yoğunluktan dolayı salı verilen kargo en geç cumaya teslim edilmesi lazım ama kargo tarafından kaynaklı bi hata var itopyayı arayın o zaman onlar upsye ulaşıp kargonuzun durumunu sorgular.
aynen birde itopyayı ariycam çünkü ups tarafında hiç muhattap bulamıyorum

Dambıldor

80+ Silver
aynen bende öyle düşünüyorum napalım bekliyoruz
dediğiniz gibi haftaya düzelir inşallah

normalde istanbuldan yaşadığım yere kargolar hep 2-3 iş günü üçünde gelir
ama bu harbi geçikti 1haftaya dönecek artık pazartesi günü
Ben pazartesi akşamı sipariş verdim 3 parça kasa anakart ssd perşembe günü kargoya verdiler fakat daha itopya upse teslim etmemiş kargoyu hafta sonu sa kapalı olduğu için benim kargo en erken salı çarşamba gibi görünüyor bütün parçalar elimde 1 haftadır itopyayi bekliyorum

Ekler

• IMG_20210102_114719.png
    IMG_20210102_114719.png
    59.7 KB · Hit: 52
Ben pazartesi akşamı sipariş verdim 3 parça kasa anakart ssd perşembe günü kargoya verdiler fakat daha itopya upse teslim etmemiş kargoyu hafta sonu sa kapalı olduğu için benim kargo en erken salı çarşamba gibi görünüyor bütün parçalar elimde 1 haftadır itopyayi bekliyorum
çok kötü olmuş kardeşim :(

konuyu kapattım arkadaşlar herkese teşekkürler yorumları için

konuyu kapattım arkadaşlar herkese teşekkürler yorumları için

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,912
Üyeler