Arama sonuçları: *

1. Heath Ledger

Hepsiburada mağduriyetim

hocam pahalı ucuz farketmez ne alırsan kutusunu alırken video çek sonra sen sıkıntı yaşarsın
  2. Heath Ledger

Hepsiburada mağduriyetim

thh ye başvurmanı öneririm
  3. Heath Ledger

Bayramda kargo çalışıyor mu?

Son kez yazıyorum. 1 saat önce şubeye telefon ettim daha yeni geldi şubeye o yüzden yarın dağıtıma çıkar dedi. ben de sistemde sabah size ulaştığı yazıyor dedim. birkaç bahane sundu hemen. Her neyse şimdi mesaj geldi kargom teslim edilmiş. Sürat kargo çok değişik bir firma
  4. Heath Ledger

Kargodaki ürünümü eve gelmeden alabilir miyim

sms felan gider mi ona. Kargonuz alınmıştır değil de onay kodu gibi sms
  5. Heath Ledger

Arkadaşlar bugün bu konu açıldı diye burdan sormak istiyorum. Yeni konu açmayım dedim. Siparişi abim verdi ama ben gidip kargoyu alabilir miyim? Sürat kargo
  6. Heath Ledger

yarın çıkacakmış şaşırtmadı
  7. Heath Ledger

sinerji dün kargoya verdi (bayramda kargo şirketi çalışmıyordu çünkü normal yani) bugün sabah kendi ilçemin şubesine gelmişti. Bugün gelir diye bekliyordum ancak kargo dağıtıma çıktı olarak gözükmüyor
  8. Heath Ledger

hocam yani bugün gelebilir mi? belki de gelmiştir komşuya gidecekti kargo evde kimse olmadığı için
  9. Heath Ledger

Hala kargo dağıtıma çıkmadı gözüküyor acaba çıktı da sistemde gözükmüyor olabilir mi? yoksa yarın mı gelecektir
  10. Heath Ledger

Yardım hepsiburada puma krampon orjinalmidir

çok pardon görmemişim bu fiyatı
  11. Heath Ledger

Yardım hepsiburada puma krampon orjinalmidir

https://tr.puma.com/rapido-iii-fg-ag-erkek-krampon-106572-06.html?beden=42 pumanın kendi sitesinde daha ucuz değil mi
  12. Heath Ledger

Hocam genelde 10-11 arası dağıtıma çıkar. birkaç saate daha çıkmazsa büyük ihtimalle bugün gelmeyecek demektir. 12 de telefon edip gidip alabilirsin
  13. Heath Ledger

arayıp söylemen lazım eğer ilgili birileriyse yapabilirsin ama genelde bu saatte kargoya çıkıyor arabaya yüklenmişse onu arayıp bulup çıkarma zahmetine gireceklerini sanmıyorum arabaya yüklendiyse de bugün gelir inşallah
  14. Heath Ledger

Güncelleme: Galiba bugün geliyor
  15. Heath Ledger

ben de aynı şekilde bugün gelecek diye bekliyordum bir baktım kargoya verilmemiş. neyse ki şimdi verdiler. Küçük bir ihtimal yarın büyük bir ihtimalle çarşamba elimde olacak monitör
  16. Heath Ledger

Kargoya yeni verildi
  17. Heath Ledger

Geçen hafta pazartesi verdiğim ürün hala kargoya verilmemiş bayramdan dolayı. En azından kargoya verildiyse bugün yarın elime ulaşır diyordum. Çarşambaya anca gelir diye düşünüyorum
  18. Heath Ledger

sad :'(
  19. Heath Ledger

Bugün yarın gelmez mi ya pazartesiye kalmasın
Top Bottom