Neler Yeni

Hepsiburada mağduriyetim

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,075
İsim
1
Bayramdan önce hepsiburadadan razer barracuda x kulaklık aldım satıcı da hepsiburada ürün elime ulaştı ama kulaklığın pedlerini tutan yerler kırık geldi parçalar içinde sallanıyor kullanılmayacak durumda talep oluşturdum bayramdan dolayı kargolar kapalıydı veremedim bu hafta kargoya verdim ürün ellerine ulaştı talebim reddedilmiş bozuk kulaklık elimde kaldı 3300tl çöpe gitti maalesef yapabileceğim bişey var mı

Shourd

80+ Gold
Bayramdan önce hepsiburadadan razer barracuda x kulaklık aldım satıcı da hepsiburada ürün elime ulaştı ama kulaklığın pedlerini tutan yerler kırık geldi parçalar içinde sallanıyor kullanılmayacak durumda talep oluşturdum bayramdan dolayı kargolar kapalıydı veremedim bu hafta kargoya verdim ürün ellerine ulaştı talebim reddedilmiş bozuk kulaklık elimde kaldı 3300tl çöpe gitti maalesef yapabileceğim bişey var mı
şikayet edin reddetme sebebi belirtmişler mi?

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,649
İsim
Heath Ledger
thh ye başvurmanı öneririm

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,681
İsim
Hacı
THH e başvur açarken kutuyu video falan çektiysen alırsın paranı.

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,649
İsim
Heath Ledger
hocam pahalı ucuz farketmez ne alırsan kutusunu alırken video çek sonra sen sıkıntı yaşarsın

Checkmate

80+ Silver
Hocam direkt THH ye başvur yardımcı olurlar.

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,075
İsim
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
THH e başvur açarken kutuyu video falan çektiysen alırsın paranı.
valla satıcı Hepsiburada olunca bi sorun olmaz dedim videoya çekmedim hiç ama kulaklığı geldiği gibi koydum kutusuna sıfır duruyor yani

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,681
İsim
Hacı
valla satıcı Hepsiburada olunca bi sorun olmaz dedim videoya çekmedim hiç ama kulaklığı geldiği gibi koydum kutusuna sıfır duruyor yani
İsterse baban olsun çekeceksin o video ya.

Hocam keşke video çekseydiniz.

Ben biraz pahalı ürün alırsam özellikle video çekiyorum satıcı istediği kadar iyi olsun. Umarım sorununuzu çözersiniz.

YazılımKafa

80+ Silver
Video çekmediysen hiçbir şey yapamazsın. Hepsiburada da haklı. Video yokken niye kabul etsinler

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,040
İsim
Batuhan Divrik
Video, fotoğraf hiçbir şey yok mu elinizde?

Top Bottom