Hepsiburada mağduriyetim

quartle

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,346
Bayramdan önce hepsiburadadan razer barracuda x kulaklık aldım satıcı da hepsiburada ürün elime ulaştı ama kulaklığın pedlerini tutan yerler kırık geldi parçalar içinde sallanıyor kullanılmayacak durumda talep oluşturdum bayramdan dolayı kargolar kapalıydı veremedim bu hafta kargoya verdim ürün ellerine ulaştı talebim reddedilmiş bozuk kulaklık elimde kaldı 3300tl çöpe gitti maalesef yapabileceğim bişey var mı

Bayramdan önce hepsiburadadan razer barracuda x kulaklık aldım satıcı da hepsiburada ürün elime ulaştı ama kulaklığın pedlerini tutan yerler kırık geldi parçalar içinde sallanıyor kullanılmayacak durumda talep oluşturdum bayramdan dolayı kargolar kapalıydı veremedim bu hafta kargoya verdim ürün ellerine ulaştı talebim reddedilmiş bozuk kulaklık elimde kaldı 3300tl çöpe gitti maalesef yapabileceğim bişey var mı
şikayet edin reddetme sebebi belirtmişler mi?

thh ye başvurmanı öneririm

THH e başvur açarken kutuyu video falan çektiysen alırsın paranı.

hocam pahalı ucuz farketmez ne alırsan kutusunu alırken video çek sonra sen sıkıntı yaşarsın

Hocam direkt THH ye başvur yardımcı olurlar.

THH e başvur açarken kutuyu video falan çektiysen alırsın paranı.
valla satıcı Hepsiburada olunca bi sorun olmaz dedim videoya çekmedim hiç ama kulaklığı geldiği gibi koydum kutusuna sıfır duruyor yani

valla satıcı Hepsiburada olunca bi sorun olmaz dedim videoya çekmedim hiç ama kulaklığı geldiği gibi koydum kutusuna sıfır duruyor yani
İsterse baban olsun çekeceksin o video ya.

Hocam keşke video çekseydiniz.

Ben biraz pahalı ürün alırsam özellikle video çekiyorum satıcı istediği kadar iyi olsun. Umarım sorununuzu çözersiniz.

Video çekmediysen hiçbir şey yapamazsın. Hepsiburada da haklı. Video yokken niye kabul etsinler

Video, fotoğraf hiçbir şey yok mu elinizde?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,911
Üyeler
197,318
Son üye
Lenneth
Geri