Arabaya yüklenmiş olsa muhtemelen dağıtıma çıktı derlerdi dağıtıma çıksaydıda bugün kesin gelirdi ama dağıtıma çıktıda demedi o yüzden yarına kalabilir diye düşünüyorum erkenden gidip alma taraftarıyım alınabiliyorsa gidip alayımarayıp söylemen lazım eğer ilgili birileriyse yapabilirsin ama genelde bu saatte kargoya çıkıyor arabaya yüklenmişse onu arayıp bulup çıkarma zahmetine gireceklerini sanmıyorum arabaya yüklendiyse de bugün gelir inşallah
Teslimat birimine ulaşması lazım.Arabaya yüklenmiş olsa muhtemelen dağıtıma çıktı derlerdi dağıtıma çıksaydıda bugün kesin gelirdi ama dağıtıma çıktıda demedi o yüzden yarına kalabilir diye düşünüyorum erkenden gidip alma taraftarıyım alınabiliyorsa gidip alayım
Hocam genelde 10-11 arası dağıtıma çıkar. birkaç saate daha çıkmazsa büyük ihtimalle bugün gelmeyecek demektir. 12 de telefon edip gidip alabilirsinArabaya yüklenmiş olsa muhtemelen dağıtıma çıktı derlerdi dağıtıma çıksaydıda bugün kesin gelirdi ama dağıtıma çıktıda demedi o yüzden yarına kalabilir diye düşünüyorum erkenden gidip alma taraftarıyım alınabiliyorsa gidip alayım
Hangi kargo? Şubeyle konuşmayı deneSahibindende param güvendeyle bi ürün almıştım ve bugün yakın bi ilçeye ulaşmış ama dağıtıma çıkmamış kargosu yarına kalabilir o yüzden bugün gidip kargonumu erkenden alabilir miyim ?
Tamamdır şuan öyle yapıcamHocam genelde 10-11 arası dağıtıma çıkar. birkaç saate daha çıkmazsa büyük ihtimalle bugün gelmeyecek demektir. 12 de telefon edip gidip alabilirsin
YurtiçiHangi kargo? Şubeyle konuşmayı dene
Yurt içi ise basit . Teslimat birimine ulaştığında ara ve az önce söylediğimi söyle.Tamamdır şuan öyle yapıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yurtiçi
Normal şubeyse şubeden alabilirsin. Ama yurtiçinde bide farklı şeyler var. Şube değilde kargo noktası gibi işte. İsmini unuttum. Ordan teslim alamıyorsun. Eğer öyle bir yerdeyse dağıtıma çıkmadan alamazsın. Yurtiçini ara sor. Zaten onlar söylerTamamdır şuan öyle yapıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yurtiçi
alabilirsinArkadaşlar bugün bu konu açıldı diye burdan sormak istiyorum. Yeni konu açmayım dedim. Siparişi abim verdi ama ben gidip kargoyu alabilir miyim? Sürat kargo
sms felan gider mi ona. Kargonuz alınmıştır değil de onay kodu gibi smsalabilirsin
gider, sen alırken abinin tc sini falan sorarlar büyük ihtimallesms felan gider mi ona. Kargonuz alınmıştır değil de onay kodu gibi sms