Arama sonuçları: *

1. KaganKK06

Mühendislik için Tablet Gerekli mi?

Hiç bilgim yok diyebilirim ama sanırım hep s6liteyi yenileyip çıkarıyorlar. sanırım 4yıldan fazla götürür son modeli biraz daha büyüğü olarak s7fe var diye biliyorum samsung tarafında
  2. KaganKK06

Mühendislik için Tablet Gerekli mi?

Eğer PDF üzerinden anlayabilecekseniz alabilirsiniz. Öneri olarak kalemi olan tablet seçin bence Tab S6 Lite veya Matepad 11.5 olabilir en düşük durumlarda ( s6lite kalemle geliyor diğerinde ayrı almak gerekiyordu sanırım)
  3. KaganKK06

155 TL lik ürün lazım acill.

https://amzn.eu/d/dMqT5ys
  4. KaganKK06

🔥İndirim 🔥🔥Amazon Kasım İndirimleri Başladı🔥🔥

15 pro max almış amcam 90kya sanırım gösterdim 77k ya, diyor kasko ücreti filan istemiş. Öyle bir şey yoktur değil mi ben yanlış düşünmüyorum
  5. KaganKK06

Düz 15 50k şu an azıcık olsa iyi olur
  6. KaganKK06

Akşam ip13 lerde olacakmış sanırım 14-15 olsa iyi olurdu
  7. KaganKK06

iPhone 14 veya 15 te indirim olur mu? 14 40k 15 50k şu anda 14 36-37 15 45-45 bandına düşer mi?
  8. KaganKK06

Çözüldü✓ Bir YKS öğrencisi için uçlu kalem önerisi.

Scricks markasının kalemleri güzel bence deneyebilirsiniz. Bence rahat ve güzeller
  9. KaganKK06

🔥İndirim Getiryemek 80+TL/50'TL İndirim

Tüm harfler büyük ve I harfi İ değil Bitmiş olabilir belki Ben verdim sipariş
  10. KaganKK06

🔥İndirim Getiryemek 80+TL/50'TL İndirim

GY23TWITCH yazarak yine alabilirsiniz
  11. KaganKK06

Apple ürünlerine zam geldi. 5 Haziran 2023

Bunlar daha iyi günler.Daha kötüleri geleceğini herkes biliyor.Yeni miladı kendileri belirledi
  12. KaganKK06

Yardım Yemeksepeti kupon kodum boşa eridi

orada kodunuzu girin kısmına yazdınız değil mi hocam? İsterseniz mail adresinize bakın belki yazı gelmiştir. ama kod çalışması gerekiyor
  13. KaganKK06

Yardım Yemeksepeti kupon kodum boşa eridi

yardım kısmında yer var oraya yaz kodu 15-20 dkye geliyor geri
  14. KaganKK06

AMAZON PRIME 39.00 TL OLDU

Üzücü.Ama haklılar.1 tane çikolata parasına üyelik veriyorlardı.Burada suçlamamız gerek bir şey varsa o da .... Bir dakika kapı çaldı. Paranın değersizliğine karşı adamlar bile bize uygun fiyatlı üyelik sattılar. İçinde kendi dizi film uygulaması,müzik uygulaması ve ücretsiz oyunlar ve...
  15. KaganKK06

(İPTAL EDİLDİ )Trendyol Steam 100 TL Cuzdan kodu 1TL!!!

Sadece askıya alındı dediler.Pasif hale geldi demediler dün 1669743827 Para da geri gelmiş dün.Onda bir şey yok ama aktif etmeleri gerek ya.
  16. KaganKK06

Dün hesabı askıya alınanlar bence bir desteğe tekrar yazsın.Ben mail gelmeyince yazdım.Hesabı pasif duruma geçirmişler.Saçmalığın daniskası.1₺ iade gelsin o zamanda kontrol ettircem 1669743542 Tersten fotolar sıralanmış
  17. KaganKK06

Daha uğraşmayacağım gibi ya.Vermezlerse artık ne diyeyim.Sağlık olsun. Önceden başka bir konuda xiaomi'nin bi kulaklığı 5 mi 10 liraya düşmüştü ve Satıcıda Trendyoldu.Aldım ama onu da iptal etmişlerdi ve yine çek verilmemişti o yüzden yazmam desteğe tekrar,zorlamakta istemiyorum
  18. KaganKK06

Düzgünce bir şeyler demeye çalışıyorum.Tam bir İstanbul Beyefendisi gibi.Ama gerçekte görseniz OOoo. Şaka bir yana desteğe 'benim siparişi iptal etmişsiniz.Birisine çek vermişsiniz bana da verin' gibi bir şey demekte etik olmaz,kendime yediremezdim.Ama o duruma getirme için çabaladım(çek)
  19. KaganKK06

Ulaa o kadar denedim ama vermiyor ya kafayı yedim.Bi Kodda mı vermezler beee ve ne hikmetse hesabım askıya alınmış.Allah Allah.Nası ya
Top Bottom