Neler Yeni

Mühendislik için Tablet Gerekli mi?

Syjne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Barış Şen
Arkadaşlar selamlar
Derste hocaların takip ettiği kitaplar pahalı oldugu için pdf üzerinden çalışmalarımızı yürütüyoruz
Bu bazen laptop üzerinden zor olabiliyor. Üstüne yazı yazamıyoruz vs kütüphane çalışmalarında da laptop yerine tablet taşımak daha kolay geliyor. Lakin bu dediklerim biraz lükse giriyor. Sizce tablet almalı mıyım? Bir de alacak olursam ne önerirsiniz?

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,665
İsim
Kgn
Eğer PDF üzerinden anlayabilecekseniz alabilirsiniz.
Öneri olarak kalemi olan tablet seçin bence

Tab S6 Lite veya Matepad 11.5 olabilir en düşük durumlarda ( s6lite kalemle geliyor diğerinde ayrı almak gerekiyordu sanırım)

Syjne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Barış Şen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer PDF üzerinden anlayabilecekseniz alabilirsiniz.
Öneri olarak kalemi olan tablet seçin bence

Tab S6 Lite veya Matepad 11.5 olabilir en düşük durumlarda ( s6lite kalemle geliyor diğerinde ayrı almak gerekiyordu sanırım)
Huawei de google servisler sıkıntılı diyorlar kullanan bir tanıdığım vardı çok buglu diyordu gbox için. Aldığım tablet uzun ömürlü olsun istiyorum. Tab S6Lite en az 4 yıl götürür mü

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,665
İsim
Kgn
Huawei de google servisler sıkıntılı diyorlar kullanan bir tanıdığım vardı çok buglu diyordu gbox için. Aldığım tablet uzun ömürlü olsun istiyorum. Tab S6Lite en az 4 yıl götürür mü
Hiç bilgim yok diyebilirim ama sanırım hep s6liteyi yenileyip çıkarıyorlar. sanırım 4yıldan fazla götürür son modeli

biraz daha büyüğü olarak s7fe var diye biliyorum samsung tarafında

Syjne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Barış Şen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiç bilgim yok diyebilirim ama sanırım hep s6liteyi yenileyip çıkarıyorlar. sanırım 4yıldan fazla götürür son modeli

biraz daha büyüğü olarak s7fe var diye biliyorum samsung tarafında
O modellere bakayım hocam teşekkürler

Top Bottom