- Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım teşekkürlerMobilite konusunda evet, uygulama desteği konusunda hayır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Google desteklemeyen bir tablet alınmamalı.
Anladım teşekkürlerMobilite konusunda evet, uygulama desteği konusunda hayır.
Google desteklemeyen bir tablet alınmamalı.
Rica ederim.Anladım teşekkürler
hocam yurt dışından alırım sıkıntı olmaz dersen dünyanın en iyi tabletlerinden biri olan REDMAGİC NOVA yı öneririm 20k bandında çok iyi bir tablet teknik özelliklerini aşşağıya link atıyorum
Yükleniyor...
www.epey.com
Keşke imkan veya tanıdık olsa yoksa gerçekten çok iyiymişhocam yurt dışından alırım sıkıntı olmaz dersen dünyanın en iyi tabletlerinden biri olan REDMAGİC NOVA yı öneririm 20k bandında çok iyi bir tablet teknik özelliklerini aşşağıya link atıyorum
Yükleniyor...
www.epey.com
Peki önerebileceğiniz model var mıKesinlikle al bence, ben almadığıma baya pişman oldum. Gerçekten ders çalışma konusu sıkıntı öbür türlü ya.
Sahibindenin garantisi mevcut değil ve kalemi de yok gibi duruyor. Samsung almak daha iyi gibi şuanhocam yurt dışından alırım sıkıntı olmaz dersen dünyanın en iyi tabletlerinden biri olan REDMAGİC NOVA yı öneririm 20k bandında çok iyi bir tablet teknik özelliklerini aşşağıya link atıyorum
Yükleniyor...
www.epey.comMesaj otomatik birleştirildi:
Yükleniyor...
www.sahibinden.com
hocam samsung alabilirsin yada tab s9 a bütçe çıkartmazsan huawei de almam diyosan o fiyatta xiaomi pad 6 var ekran kalitesi olarak güzel ıps panel 144hz lik bir panel o fiyatta fp ye yakınKeşke imkan veya tanıdık olsa yoksa gerçekten çok iyiymiş
Peki önerebileceğiniz model var mı
Sahibindenin garantisi mevcut değil ve kalemi de yok gibi duruyor. Samsung almak daha iyi gibi şuan
Gbox çok buglu ve akıbetinin ne olacağı belirsiz böyle bir topa bulaşmak istemiyorumdur. Xiaomi de reklam koyuyor uygulamalarına o kadar para ver reklam gör hiç tarzım değildir ama bu iki modeli de inceleyip karar vereceğim. Telefonumun samsung olması ekosistem açısından artı sağlar diye düşünüyorum bu yüzden samsungtan yanayım ama araştırıp son kararı vereceğim.Tesekkurler ilginiz içino zaman hocam s9 a paran yetmezse 22.5k bandında tam 20k ya xiaomi pad 6 alabilirsin ekranı daha iyi
hocam samsung alabilirsin yada tab s9 a bütçe çıkartmazsan huawei de almam diyosan o fiyatta xiaomi pad 6 var ekran kalitesi olarak güzel ıps panel 144hz lik bir panel o fiyatta fp ye yakın
ama gbox kullanırım dersen huawei tabletin babasıdır samsung s8 tabletim var donmalar kasmalar oluyor
ne demek kral iyi forumlar <3Gbox çok buglu ve akıbetinin ne olacağı belirsiz böyle bir topa bulaşmak istemiyorumdur. Xiaomi de reklam koyuyor uygulamalarına o kadar para ver reklam gör hiç tarzım değildir ama bu iki modeli de inceleyip karar vereceğim. Telefonumun samsung olması ekosistem açısından artı sağlar diye düşünüyorum bu yüzden samsungtan yanayım ama araştırıp son kararı vereceğim.Tesekkurler ilginiz için
Ben de o fikirdeyim fakat malum fiyatlardan dolayı insan düşünmeden edeniyor maalesefÜniversite öğrencisi değilim, lise öğrencisiyim. Fakat tablet denilen şey ders anlamında nimet gibi bir şey. Kesinlikle önerebileceğimi söyleyebilirim.
Hic ios kullanmadım android tabanlı bakıyorum o yüzden yine de teşekkürlerGüncel herhangi bir iPad ve kalem işini inanılmaz kolaylaştıracak, tecrübeyle sabit.