Bunu kullanan herkes metal kokusundan ve kalemin paslanıyor gibi görünmesinden ( ifade edemedim de sanki metali eskiyor da dökülüyor gibi görünmesinden) şikayetçi ben de dahil. Bu kalemi önermiyorum o yüzden.Rotring 500.
Şimdi düşündüm de, böyle bir ihtimal gerçekten de var. Elimizdeki normal halde bulunması gereken bakteriler ile metal kimyasal tepkimeye girdiğinde halk dilinde "metal kokusu" denen koku ortaya çıkar. Uzun süre kullanıma gitmeyecek bir kalem gibi gözüküyor.Bunu kullanan herkes metal kokusundan ve kalemin paslanıyor gibi görünmesinden ( ifade edemedim de sanki metali eskiyor da dökülüyor gibi görünmesinden) şikayetçi ben de dahil. Bu kalemi önermiyorum o yüzden.
Tikky hiç rahat gelmiyor bana. Bir de bozulması kolay bir kalem.Rotring Tikky öneririm çok rahattır.
Bir kaç yıldır üretilenleri eskiye göre çok kalitesiz hakikaten. Ben ilkokuldayken bundan kullanmıştım bir kaç yıl gitmişti.Bir de bozulması kolay bir kalem.
Hocam bir kaleme günde 5 kere uç takıyorum. Uçlarımın içinden geçiyor. İhtiyacım olan bir şey. Tavsiyeniz için teşekkürler.Bence kaleme vs. odaklanmak yerine otur dersine çalış. Ben çalışırken elime kramp giriyordu, yeri geliyor uçlu yeri geliyor kurşun kalem kullanıyordum. Eşyalara gerektiğinden fazla değer gösterince asıl amacımızdan saptırabiliyorlar bizi. Örneğin sen bu kalemi aldın, başına bir şey geldi ve bu çalışmanı bölmek için bir bahane yaratmana sebep olabilir. Bu anlamda eşyalara nesne olmasından fazla bir anlam yüklememek lazım. Bunun dışında faber castell 9715 tavsiye ederim.
Nasıl yani ? Demek istediğinizi anlayamadım.Bu arada sormamda sakınca yoksa sınava ne manasıyla gireceksiniz merak ettim .
Pentel ain stein 2b uç da öneririm o zamanHocam bir kaleme günde 5 kere uç takıyorum. Uçlarımın içinden geçiyor. İhtiyacım olan bir şey. Tavsiyeniz için teşekkürler.