Hemen alışırsın alttaki arkadaşın bahsettiği gibi metal parçaları düşürdükçe çiziliyor elinle tutuğun yer zamanla eskiyor bu seni rahatsız ederse almaBiraz ağır gibi gözüküyor hocam. Uzun süreli 8-9 saat kullanımda sıkıntı çıkartmasın ?
Tamamen yazdığım şeyi sordum. Sınava ne manayla giriyorsunuz ? İmzanıza spesifik alanlarda meslek sahibi olmanıza yetecek şeyler yazmışsınız da o yüzden merak ettim.Hocam bir kaleme günde 5 kere uç takıyorum. Uçlarımın içinden geçiyor. İhtiyacım olan bir şey. Tavsiyeniz için teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl yani ? Demek istediğinizi anlayamadım.
Evet metal soyuluyor.Bunu kullanan herkes metal kokusundan ve kalemin paslanıyor gibi görünmesinden ( ifade edemedim de sanki metali eskiyor da dökülüyor gibi görünmesinden) şikayetçi ben de dahil. Bu kalemi önermiyorum o yüzden.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rotring Tikky öneririm çok rahattır.
Meslek lisesi öğrencisiyim. Sene sonunda Mekatronik Teknikeri belgemi alacağım. Hatta bu sene meslek dersim olmayacağı için eğitimi tamamladım. Web developer ve UI/UX tasarımlarında da kendimi geliştirdim. Bu bilgisine sahip olduğum alanlardan birinde mühendislik eğitimini aldıktan sonra hayatıma mühendis olarak devam etmek için gireceğim. Belki de yüksek puan yaparsam başka bir bölümü tercih ederim ve bu kendimi geliştirdiğim meslekleri evden freelance şeklinde yapmaya devam ederim. Şuan ki bilgilerim ile de çok rahat işe girebilirim. Fakat resmiyette bir mühendis konumunda gözükmek istiyorum.Tamamen yazdığım şeyi sordum. Sınava ne manayla giriyorsunuz ? İmzanıza spesifik alanlarda meslek sahibi olmanıza yetecek şeyler yazmışsınız da o yüzden merak ettim.
2-3 ay sonra boyası soyulur ve ucu dansöz gibi oynamaya başlar.Scrikss 0.7 mm Graph-X Metal çok kaliteli bir kalem
kalem, 3 sene kullandım köşelerinde dediğin gibi soyulma oldu çok kullandığım için ama kesinlikle oynama falan yapmadı kalem hala yanımda foto bile atabilirim2-3 ay sonra boyası soyulur ve ucu dansöz gibi oynamaya başlar.
Ben 2 tane kullandım ikisindede ucu gevşek çok.Benim şanssızlığım herhalde.Ucu gitmezse F/P bir kalem bence metal gövde açısından.İç kasa plastik.kalem, 3 sene kullandım köşelerinde dediğin gibi soyulma oldu çok kullandığım için ama kesinlikle oynama falan yapmadı kalem hala yanımda foto bile atabilirim
siz ne kadarlık bir şey bakıyorsunuz?100 lira diyor hocam. Teknik resim falan çizmiyorum. Sadece ders amacıyla kullanacağım.
yok hocam dediğiniz sıkıntılar olmuyor yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ama baya ağır bir kalem herkes kullanamaz alışan bırakamaz2-3 ay sonra boyası soyulur ve ucu dansöz gibi oynamaya başlar.