Neler Yeni

Çözüldü✓ Bir YKS öğrencisi için uçlu kalem önerisi.

Rulep

80+ Gold
Biraz ağır gibi gözüküyor hocam. Uzun süreli 8-9 saat kullanımda sıkıntı çıkartmasın ?
Hemen alışırsın alttaki arkadaşın bahsettiği gibi metal parçaları düşürdükçe çiziliyor elinle tutuğun yer zamanla eskiyor bu seni rahatsız ederse alma

NedoxBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Nedox Bey
hoocsm ben faber castel triclick kullaniom 3 yıldır mis gibi rahat aynı zamanda

Talha_

80+
Hocam bir kaleme günde 5 kere uç takıyorum. Uçlarımın içinden geçiyor. İhtiyacım olan bir şey. Tavsiyeniz için teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl yani ? Demek istediğinizi anlayamadım.
Tamamen yazdığım şeyi sordum. Sınava ne manayla giriyorsunuz ? İmzanıza spesifik alanlarda meslek sahibi olmanıza yetecek şeyler yazmışsınız da o yüzden merak ettim.

bwNN

80+ Silver
Bunu kullanan herkes metal kokusundan ve kalemin paslanıyor gibi görünmesinden ( ifade edemedim de sanki metali eskiyor da dökülüyor gibi görünmesinden) şikayetçi ben de dahil. Bu kalemi önermiyorum o yüzden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rotring Tikky öneririm çok rahattır.
Evet metal soyuluyor.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI

Zechion

80+ Silver
Tamamen yazdığım şeyi sordum. Sınava ne manayla giriyorsunuz ? İmzanıza spesifik alanlarda meslek sahibi olmanıza yetecek şeyler yazmışsınız da o yüzden merak ettim.
Meslek lisesi öğrencisiyim. Sene sonunda Mekatronik Teknikeri belgemi alacağım. Hatta bu sene meslek dersim olmayacağı için eğitimi tamamladım. Web developer ve UI/UX tasarımlarında da kendimi geliştirdim. Bu bilgisine sahip olduğum alanlardan birinde mühendislik eğitimini aldıktan sonra hayatıma mühendis olarak devam etmek için gireceğim. Belki de yüksek puan yaparsam başka bir bölümü tercih ederim ve bu kendimi geliştirdiğim meslekleri evden freelance şeklinde yapmaya devam ederim. Şuan ki bilgilerim ile de çok rahat işe girebilirim. Fakat resmiyette bir mühendis konumunda gözükmek istiyorum.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
2-3 ay sonra boyası soyulur ve ucu dansöz gibi oynamaya başlar.
kalem, 3 sene kullandım köşelerinde dediğin gibi soyulma oldu çok kullandığım için ama kesinlikle oynama falan yapmadı kalem hala yanımda foto bile atabilirim

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
kalem, 3 sene kullandım köşelerinde dediğin gibi soyulma oldu çok kullandığım için ama kesinlikle oynama falan yapmadı kalem hala yanımda foto bile atabilirim
Ben 2 tane kullandım ikisindede ucu gevşek çok.Benim şanssızlığım herhalde.Ucu gitmezse F/P bir kalem bence metal gövde açısından.İç kasa plastik.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,026
İsim
göksel yurtcan

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,026
İsim
göksel yurtcan
2-3 ay sonra boyası soyulur ve ucu dansöz gibi oynamaya başlar.
yok hocam dediğiniz sıkıntılar olmuyor yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ama baya ağır bir kalem herkes kullanamaz alışan bırakamaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,470
Üyeler
163,501
Son üye
durumda
Top Bottom