Arama sonuçları: *

1. Karacabey

🔥COCA COLA'YA ZAM GELDİ!

Le cola varken gerek yok 😹😹
  2. Karacabey

🔥İndirim Sinerji VOK Gaming V7 27.999TL

Mart sonrası zaten dolarla beraber mecbur zam gelecek
  3. Karacabey

6-7 kiloluk kedi ne kadar mama yer?

10-12 kg mamalar daha uyguna geliyor. Kilo başına 15-20 gram. 150 falan çok seviyorsa
  4. Karacabey

🔥 ÖNCEKİLERİ UNUTUN! AKARYAKITA 5. ZAM GELİYOR! (Felaket!)🔴🔥

Benim ücretsiz kartım var diyenle elektrikli araç kullanın diyen arkadaşlar akaryakıt her zam yediğinde aldığın iğnenin bile fiyatı artar yani senide etkiliyor. Neyse ezanlar susmadığı sürece problem yok 🤬
  5. Karacabey

Evga FTW3 Ultra RTX 3090 2.elde ne eder

18 e satan gördüm ama alan var mı bilmiyorum. Oradan başlat piyasayı. 16 gibi alan olur herhalde en düşük
  6. Karacabey

Kaliteli nargile tütün sitesi

Nargile uzmanı için ne diyorsununuz. İki sene önce almıştım kutulu al fakher orjinal gibi duruyordu ama sanki birinci kalite çakma gibiydi. Kötü değildi ama eski al fakher tadı gibi değildi
  7. Karacabey

Kaliteli nargile tütün sitesi

Orjinal ürün mü buradaki tütünler
  8. Karacabey

Bu site güvenilir mi ?

https://kirdarlaravm.com/kasim-firsatlari/page/2?fbclid=PAAaZ3Rt5yrQ1ZHDQKY8YdglAdXg2lQLKYms9MYf6Gv4A0dqdwF2xpLLFA6IM_aem_Aaq-396nhETKga5N5TBwDDji-in9FCtOTOIKJOLzvo-Hba2kAy91tUM90u2QP4NU4e3kjYV5zGX6nXi1_GQc49MO
  9. Karacabey

🔥İndirim SAMSUNG GALAXY A34 8.900

Bu siteyi ilk kez gördüm güvenilir mi ?
  10. Karacabey

🔥İndirim 🔥🔥Amazon Kasım İndirimleri Başladı🔥🔥

Bir bunu gördüm bende kendim için ama bilenedim gerek yok gibi
  11. Karacabey

Yardım BU NASIL KASA İTOPYA:))

Herkes için değil dostum bu kasalar. Parası olan merak edip sipariş bile verebilir. İnsanlar o kadar saçma sapan şeylere para verebiliyor ki şaşarsın 😹 biz fakiriz saçma geliyor. Adam demiş 4090 lı kasa dizerim falan bunlar hep fakirlikten
  12. Karacabey

Gelbura güvenilir mi?

100 200 verip bilindik siteden almayı tercih ediyorum
  13. Karacabey

Öneri Robot süpürge önerisi yapar mısınız

Şu süpürgeyi düşünüyorum bu fiyatlarda daha iyisi var mı ? https://www.hepsiburada.com/yui-s7-plus-akilli-p-stasyonlu-robot-vacuum--mop-sprge-siyah-yui-trkye-garantl-p-HBCV00003SGINF?magaza=YU%c4%b0+SHOP&url_src=and-product-detail
  14. Karacabey

🚨 1 DOLAR $ = 26,52 ₺'YE KADAR YÜKSELDİ!

Kaç gün sonra eski zirvesini görür 😅
  15. Karacabey

🔥İndirim Acer K221QHBI 100'HZ Monitör 2.301'TL

Hocam yanlış anlamayın ama bu fiyata ayakkabı satıyorlar 😅 paran varsa bir ürünü beğendiğin an alacaksın Tr serverinde
  16. Karacabey

O fiyatlara bilindik bir ürün zor. 4500 civarı oldular maalesef
  17. Karacabey

Ben samsungu alırım hz önemli değil bana göre ikinci monitörde. Pivot olması daha avantaj olur
  18. Karacabey

https://m.n11.com/urun/samsung-t450-lf22t450fqrxuf-215-5-ms-75-hz-hdmidpusb-full-hd-ips-led-pivot-monitor-36056424?magaza=magic&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
  19. Karacabey

Geçenlerde bu fiyata Samsung pivot vardı. Bu fiyatlara. İkinci monitör için o daha mantıklı olur gibi bulabilirsem link atarım
  20. Karacabey

Öneri Güzel bir vantilatör önerisi çelik yalpaze

Arkadaşlar iki adet vantilatör siparişi verdim biri kargoda kayıp geldi diğeri motoru kırık geldi. Yaklaşık 1 aydır vantilatör alamadım. Bana güzel bir vantilatör önerir misiniz? Çelik yalpaze olsun ve mümkünse kullanıcı yorumları güzel olsun
Top Bottom