80/110 gr arası tüketir yetişkin bir kedi. çok kilo almasını istemiyorsan 100 gr günde kafidir. yeterli gelecektir.Kuru mama 1.7KG 190₺. 85Gram yaş mama 13₺. İkisininde markası Purina. Kedime bir günde 85 Gram mama yeter mi? Hangisini almak mantıklı?
@GirayHan
Kedinin cinsi: Norveç Orman Kedisi
Bir paket yaş mama kafi midir hocam?80/110 gr arası tüketir yetişkin bir kedi. çok kilo almasını istemiyorsan 100 gr günde kafidir. yeterli gelecektir.
Bende ölçmeyeceğim zaten. Direkt paketi açıp vereceğim.Yaş mamayı ödül olarak haftada 1-2 defa vermeniz daha iyi olur. Ben 10 yıldır kedi bakıyorum hiç ölçerek mama vermedim. Gidip gelip yiyorlar doyunca bırakıyorlar zaten Ayrıca yaş mamanın arkasında günlük miktarı yazar.
yaş mama'nın arkasında yer alıyor kilograma göre vereceğin miktar. ama kuru mamada bi olay var su içtikten sonra midelerinde şişiyor. bunu da es geçmemek lazımBir paket yaş mama kafi midir hocam?
Günde 5.5 paket diyordu. Yaş mamadan vazgeçtim.yaş mama'nın arkasında yer alıyor kilograma göre vereceğin miktar. ama kuru mamada bi olay var su içtikten sonra midelerinde şişiyor. bunu da es geçmemek lazım
sen kaliteli bir kuru mama al proplan olur nd olur hills olur royal canin olur. tek kedin var zaten illa yaş bişeyler vermek istersen arada bir dana akciğer al kasaptan kaynat ver.Günde 5.5 paket diyordu. Yaş mamadan vazgeçtim.