6-7 kiloluk kedi ne kadar mama yer?

Hocam peki günde kaç öğün vereyim? 1 öğün mü verim?
biz sabah koyuyoruz akşama doğru bakıyoruz bittiyse koyuyoruz bitmediyse ertesi gün sabahında koyuyoruz fazladan 3 4 saat aç kalınca ölmez herhalde zaten çok acıkırsa dibinizde miyavlar anlarsınız bir avuç kadar koyuyoruz bu arada

bir tane 1.7KG kuru mama aldım. 5 tane 85Gr yaş mama aldım. Haftada bir vereceğim yaş mamayı
Hocam yaşmama falan eyvallahta o çubuk mama yada ödül maması denilen şeyleri sürekli vermeyin.

biz yaş mama vermiyoruz kuru yiyip duruyor belirli bi marka alıyoruz haricinde alırsak yemiyor köpeğimiz yiyor sokak kedisi diye aldık seçici çıktı serefsiz :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onlardan almadım. Zararlı mı bu arada?
kuru mama dışında ödül mamaları veya yaş mamalar sık sık verildiğinde hayvana zararlı
haftada 1 veya 1.5 haftada bir falan verin

biz yaş mama vermiyoruz kuru yiyip duruyor belirli bi marka alıyoruz haricinde alırsak yemiyor köpeğimiz yiyor sokak kedisi diye aldık seçici çıktı serefsiz :D
Evet hocam kediler baya seçici. Sizinkinin cinsi ne?

Evet hocam kediler baya seçici. Sizinkinin cinsi ne?
sokak kedisi :D

ama değişik bir kedi büyümüyor minyon gibi dolanıyor evde anlamadım

Hocam ben şimdi kuru mama aldım. Pakette günde 85 gram verin diyor. Bu az değil mi?
değil. normal. çok kilosu varsa 5/10 gr azaltabilirsin. kedinin iştahına göre hareket et. birde kısırlaştırılmış kedi maması kullanmaya özen göster.

değil. normal. çok kilosu varsa 5/10 gr azaltabilirsin. kedinin iştahına göre hareket et. birde kısırlaştırılmış kedi maması kullanmaya özen göster.
Kısırlaştırılmış kullanmazsak bir şey olur? (Kedi kısır)

Kısırlaştırılmış kullanmazsak bir şey olur? (Kedi kısır)
normal mamalarda yağ oranı %20 kısırlaştırılmış formüllerde %10'dur bu da böbrek idrar sağlığı için önemlidir ek olarak kilo kontrolü için de tabi kısırlaştırılmış kullanman daha iyi. şu an aldığın mamayı kullanabilirsin ama bitince değiştirmen daha iyi olur.

normal mamalarda yağ oranı %20 kısırlaştırılmış formüllerde %10'dur bu da böbrek idrar sağlığı için önemlidir ek olarak kilo kontrolü için de tabi kısırlaştırılmış kullanman daha iyi. şu an aldığın mamayı kullanabilirsin ama bitince değiştirmen daha iyi olur.
Hocam çok teşekkür ederim çok güzel bilgiler verdin. Sağolun :peepokalp:

Bu arada benim 1 kedim olsa acana'dan başka mama almazdım kedilerime sanırım. 1 kedisi olanlar çok şanslı. basın parayı acana alın. dostunuza iyi bakın.:kedi:

Hocam çok teşekkür ederim çok güzel bilgiler verdin. Sağolun :peepokalp:
rica ederim hocam.

Geri