Neler Yeni

6-7 kiloluk kedi ne kadar mama yer?

The_efec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Efe çiçek
Hocam peki günde kaç öğün vereyim? 1 öğün mü verim?
biz sabah koyuyoruz akşama doğru bakıyoruz bittiyse koyuyoruz bitmediyse ertesi gün sabahında koyuyoruz fazladan 3 4 saat aç kalınca ölmez herhalde zaten çok acıkırsa dibinizde miyavlar anlarsınız bir avuç kadar koyuyoruz bu arada

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,550
İsim
Oozdmrsm
bir tane 1.7KG kuru mama aldım. 5 tane 85Gr yaş mama aldım. Haftada bir vereceğim yaş mamayı
Hocam yaşmama falan eyvallahta o çubuk mama yada ödül maması denilen şeyleri sürekli vermeyin.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

The_efec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Efe çiçek
biz yaş mama vermiyoruz kuru yiyip duruyor belirli bi marka alıyoruz haricinde alırsak yemiyor köpeğimiz yiyor sokak kedisi diye aldık seçici çıktı serefsiz :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onlardan almadım. Zararlı mı bu arada?
kuru mama dışında ödül mamaları veya yaş mamalar sık sık verildiğinde hayvana zararlı
haftada 1 veya 1.5 haftada bir falan verin

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
biz yaş mama vermiyoruz kuru yiyip duruyor belirli bi marka alıyoruz haricinde alırsak yemiyor köpeğimiz yiyor sokak kedisi diye aldık seçici çıktı serefsiz :D
Evet hocam kediler baya seçici. Sizinkinin cinsi ne?

The_efec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Efe çiçek
Evet hocam kediler baya seçici. Sizinkinin cinsi ne?
sokak kedisi :D

ama değişik bir kedi büyümüyor minyon gibi dolanıyor evde anlamadım

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

GirayHan

80+ Platinum
Hocam ben şimdi kuru mama aldım. Pakette günde 85 gram verin diyor. Bu az değil mi?
değil. normal. çok kilosu varsa 5/10 gr azaltabilirsin. kedinin iştahına göre hareket et. birde kısırlaştırılmış kedi maması kullanmaya özen göster.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
değil. normal. çok kilosu varsa 5/10 gr azaltabilirsin. kedinin iştahına göre hareket et. birde kısırlaştırılmış kedi maması kullanmaya özen göster.
Kısırlaştırılmış kullanmazsak bir şey olur? (Kedi kısır)

GirayHan

80+ Platinum
Kısırlaştırılmış kullanmazsak bir şey olur? (Kedi kısır)
normal mamalarda yağ oranı %20 kısırlaştırılmış formüllerde %10'dur bu da böbrek idrar sağlığı için önemlidir ek olarak kilo kontrolü için de tabi kısırlaştırılmış kullanman daha iyi. şu an aldığın mamayı kullanabilirsin ama bitince değiştirmen daha iyi olur.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
normal mamalarda yağ oranı %20 kısırlaştırılmış formüllerde %10'dur bu da böbrek idrar sağlığı için önemlidir ek olarak kilo kontrolü için de tabi kısırlaştırılmış kullanman daha iyi. şu an aldığın mamayı kullanabilirsin ama bitince değiştirmen daha iyi olur.
Hocam çok teşekkür ederim çok güzel bilgiler verdin. Sağolun :peepokalp:

GirayHan

80+ Platinum
Bu arada benim 1 kedim olsa acana'dan başka mama almazdım kedilerime sanırım. 1 kedisi olanlar çok şanslı. basın parayı acana alın. dostunuza iyi bakın.:kedi:

Hocam çok teşekkür ederim çok güzel bilgiler verdin. Sağolun :peepokalp:
rica ederim hocam.

Top Bottom