6-7 kiloluk kedi ne kadar mama yer?

Hocam yaş mamanın fazlası kedilerde diş taşına neden olur. O yüzden kuru mama öneririm. Mamayı ucuza getiricem diye daha büyük masrafa girersin haberin olsun. Royal canin sterilised 37 kullan çok iyi mama tavsiye ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Royal canin Hairball da alabilirsin kedinin cinsini yeni gördüm.

sen kaliteli bir kuru mama al proplan olur nd olur hills olur royal canin olur. tek kedin var zaten illa yaş bişeyler vermek istersen arada bir dana akciğer al kasaptan kaynat ver.
Hocam ben şimdi kuru mama aldım. Pakette günde 85 gram verin diyor. Bu az değil mi?

Kuru mama 1.7KG 190₺. 85Gram yaş mama 13₺. İkisininde markası Purina. Kedime bir günde 85 Gram mama yeter mi? Hangisini almak mantıklı?
@GirayHan

Kedinin cinsi: Norveç Orman Kedisi
Hocam Kediyi %52'lik Kısımdan Daha İyi Besliyorsun Vala 7 Kilo Ne :)

benimde kedim var önüne ne verirsem bitirene kadar yiyor göz kararı kiloluysa az mama zayıfsa çok mama vermekte fayda var bence

Kuru mama 1.7KG 190₺. 85Gram yaş mama 13₺. İkisininde markası Purina. Kedime bir günde 85 Gram mama yeter mi? Hangisini almak mantıklı?
@GirayHan

Kedinin cinsi: Norveç Orman Kedisi
evin bahçesine tekir gelmişti 3 sene önce cılız bir şey ben de köpeğime verdiğim mamalarla beslemeye başladım şuan kedi pitbull gibi oldu mahalledeki köpekleri kovalıyor

benimde kedim var önüne ne verirsem bitirene kadar yiyor göz kararı kiloluysa az mama zayıfsa çok mama vermekte fayda var bence
Bence bir tık kilolu tam bilmiyorum ama kilo iken çok tatlı oluyor.

Bizim gözümüzde hala bebek gibi 😀
dancing-baby.gif

evin bahçesine tekir gelmişti 3 sene önce cılız bir şey ben de köpeğime verdiğim mamalarla beslemeye başladım şuan kedi pitbull gibi oldu mahalledeki köpekleri kovalıyor
tekirkediler manyak zaten. döver herkesi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,997
Üyeler
175,142
Son üye
Zamanski
Geri