Neler Yeni

Gelbura güvenilir mi?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,196
İsim
.
Öyle yapacam gibi duruyor.
Diğer arkadaşları uyarmak için başıma geleni paylaşmak istedim.
Umarım sizin başınıza gelmez böyle bir durum arkadaşlar...
Reis niye icra ya gittin ki direk thh ye başvursaydın olmuyormuydu ?
Bende tam bilmiyorum süreci

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,389
İsim
Bilal Tepe
Mağaza güvenilir çok ürün aldım aldirttim mağazasına 4 5 kez gittim.

Kerosene

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kerim Akbak
Olay nasıl başladı onu da anlatsan iyi olur.
Ürün aldım kafalarına göre iptal ettiler ben de THH'ye gittim. THH beni haklı buldu. Firmaya THH kararını atıp yollayın dedim. Mailde göreceğiniz üzere adamlar THH kafasına göre karar vermiş biz tanımıyoruz kararı git dava aç dediler. Sonrasında geldiğimiz sonuç bu.
Reis niye icra ya gittin ki direk thh ye başvursaydın olmuyormuydu ?
Bende tam bilmiyorum süreci
THH beni haklı buldu adamlar THH kararını tanımadı. THH kararını uygulatmak için icra davası açmak gerekiyormuş. O da çok karmaşık bir işlemmiş. Gördüğün üzere alacaklıyken 4400 TL borçlu çıktık...

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Abdullah
100 200 verip bilindik siteden almayı tercih ediyorum

The Semih

80+ Gold
Hocam 240 lira için değmez ya 5-10 K ürün olsa anlarımda 240 TL pizza parası.

Kerosene

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kerim Akbak
Mağaza güvenilir çok ürün aldım aldirttim mağazasına 4 5 kez gittim.
Bir firmanın gerçek yüzünü ürünle ilgili sıkıntı yaşadığında görürsün. Sen satın alana kadar hep iyi yüzleriyle muhattap olursun.
Hocam 240 lira için değmez ya 5-10 K ürün olsa anlarımda 240 TL pizza parası.
Hiç sorma firmadakiler THH kararına uyarlar dedik. Adamlar biz kanundan üstünüz THH kafasına göre karar vermiş diye cevap attılar.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,389
İsim
Bilal Tepe
Bir firmanın gerçek yüzünü ürünle ilgili sıkıntı yaşadığında görürsün. Sen satın alana kadar hep iyi yüzleriyle muhattap olursun.

Hiç sorma firmadakiler THH kararına uyarlar dedik. Adamlar biz kanundan üstünüz THH kafasına göre karar vermiş diye cevap attılar.
İtopyada sorun yaşadım 3 ay monitör bekledim . Vatanda da yaşadım ben yaşadım diye vatan ve itopya kötü mü oldu millet Gencer gamingden sistem almış 3 haftadir gelmemiş bana ilk hafta bitmeden geldi onlar sorun yaşadı diye o firma kötü olmuş olmuyor atar gider yaparsanız adamlara iyi niyetle yaklaşmaz iseniz sorununuz asla çözülmez ben 4500tl lik monotor verdim itopya 3 ay bekledim bana 4k 144hz 18bin TL lik monitor verdiler.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,176
İsim
Abdullah Aydoğdu
Gelburadan geçen yıl yılbaşında 1.6 k ya kahve değirmeni, bu yıl da 400 kağıda 2 tane pc fanı aldım. Sorun yaşamadım

Kerosene

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kerim Akbak
İtopyada sorun yaşadım 3 ay monitör bekledim . Vatanda da yaşadım ben yaşadım diye vatan ve itopya kötü mü oldu millet Gencer gamingden sistem almış 3 haftadir gelmemiş bana ilk hafta bitmeden geldi onlar sorun yaşadı diye o firma kötü olmuş olmuyor atar gider yaparsanız adamlara iyi niyetle yaklaşmaz iseniz sorununuz asla çözülmez ben 4500tl lik monotor verdim itopya 3 ay bekledim bana 4k 144hz 18bin TL lik monitor verdiler.
Atarı gideri onlar yapıyor. Dikkatli okumuyorsun sanırım. THH kararını tanımam diyor. Yani devletin bir kurumunun vermiş olduğu kararı takmıyor. Sence böyle bir firma iyi niyetli bir firma mıdır ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gelburadan geçen yıl yılbaşında 1.6 k ya kahve değirmeni, bu yıl da 400 kağıda 2 tane pc fanı aldım. Sorun yaşamadım
Şanslıymışsın dostum. Ben sorun yaşadım benzeri başınıza gelmesin diye de bilgilendirme amaçlı yazdım.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,176
İsim
Abdullah Aydoğdu
Şanslıymışsın dostum. Ben sorun yaşadım benzeri başınıza gelmesin diye de bilgilendirme amaçlı yazdım.
Hatta şöyle bir şey oldu, benim kahve değirmeninin içinden 1 parça şey eksik çıktı. Bir kahve forumu vardı benim de takip ettiğim, adamı teki konu açmış değirmenden 2 tane parça çıktı diye. :D
Benim değirmenden çıkmayan iç parça onunkinde 2 tane çıkmıştı :D
Gelbura da foruma üyeydi.
İster değişim ister parça yollayalım dediler. Değişim istedim, ben daha elimdekini yollamadan yenisi gelmişti.
Yenisini aldıktan sonra eskisini gönderebilmiştim adamlar çok hızlıydı ve nedense bayağı güvenmişlerdi.

Kerosene

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kerim Akbak
Hatta şöyle bir şey oldu, benim kahve değirmeninin içinden 1 parça şey eksik çıktı. Bir kahve forumu vardı benim de takip ettiğim, adamı teki konu açmış değirmenden 2 tane parça çıktı diye. :D
Benim değirmenden çıkmayan iç parça onunkinde 2 tane çıkmıştı :D
Gelbura da foruma üyeydi.
İster değişim ister parça yollayalım dediler. Değişim istedim, ben daha elimdekini yollamadan yenisi gelmişti.
Yenisini aldıktan sonra eskisini gönderebilmiştim adamlar çok hızlıydı ve nedense bayağı güvenmişlerdi.
Demek ki senin siparişini kafalarına göre iptal etmemişler dostum. İptal olayı yaşasan sen de benle aynı duruma düşerdin %90 ihtimalle...

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,094
İsim
Mehmet Yılmaz
Resmi distrübitörü idcooling ürünlerinin.
Her markanın resmi distribütörü güvenlir olacak diye bir şey yok bazı markaların ki aşırı berbat bildiğin eşkiya oluyor bazıları bunları neye göre seçip distribütör yapıyorlar anlamıyorum

Top Bottom