Neler Yeni

Gelbura güvenilir mi?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,396
İsim
Bilal Tepe
Demek ki senin siparişini kafalarına göre iptal etmemişler dostum. İptal olayı yaşasan sen de benle aynı duruma düşerdin %90 ihtimalle...
Yanlış fiyattan iptal etmişlerdir belki forumda böyle çok oluyor

Kerosene

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kerim Akbak
Peki yazışmaları, firmanın THH'yi takmamasını THH'ye tekrar şikayet etsen nasıl olur? Bakın bu adamlar sizi takmadılar gibisinden
THH ben kararı yazdım bundan sonraki süreçler için yetkim yok diyor. Kararımı beğenmezsen verdiğim kararı Tüketici Mahkemesine götürüp iptali için dava edebilirsin diyor.
THH seni haklı bulduysa bundan sonrasında yetkili kişiler icra mahkemeleri diyor. Git icraya ver benim kararımı ekleyip alacağını al diyor. Yani THH sadece karar merciisi tahsilat işlerine bakmıyor.
Fiyat hatası mı var ne var? Niye taksit taksit anlatıyorsun?
Fiyat hatası yoktu. Keyfi şekilde iptal ettiler.
Devletin kurumu THH beni haklı bulmuş. Bundan sonrasında ne aldığımın içeriğinin önemi var mı dostum ? Firma avukatı sen misin yoksa ya da firma çalışanı ?

donanimci98

80+ Bronze
THH ben kararı yazdım bundan sonraki süreçler için yetkim yok diyor. Kararımı beğenmezsen verdiğim kararı Tüketici Mahkemesine götürüp iptali için dava edebilirsin diyor.
THH seni haklı bulduysa bundan sonrasında yetkili kişiler icra mahkemeleri diyor. Git icraya ver benim kararımı ekleyip alacağını al diyor. Yani THH sadece karar merciisi tahsilat işlerine bakmıyor.

Fiyat hatası yoktu. Keyfi şekilde iptal ettiler.
Devletin kurumu THH beni haklı bulmuş. Bundan sonrasında ne aldığımın içeriğinin önemi var mı dostum ? Firma avukatı sen misin yoksa ya da firma çalışanı ?
Olayı anlamaya çalışıyorum. Aynı ürünü neden bir daha sipariş edemedin mesela?

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Her markanın resmi distribütörü güvenlir olacak diye bir şey yok bazı markaların ki aşırı berbat bildiğin eşkiya oluyor bazıları bunları neye göre seçip distribütör yapıyorlar anlamıyorum
Kardeş siz sorunlu musunuz? Ürünün sahte vs çıkması konusunda güvenilir. Almak istediği ürünün resmi satıcısı. Yani resmi distrübitörü olması demek firmayla hiç sorun yaşamayacak anlamına mı geliyor sence? Ananızı babanızı emanet edin demek değil. Piyasadaki itopya, sinerji, incehesap ya da diğer firmalar ne kadar güvenilirse o kadar güvenilir. Forumda anlama kıtlığı var biraz.
Atarı gideri onlar yapıyor. Dikkatli okumuyorsun sanırım. THH kararını tanımam diyor. Yani devletin bir kurumunun vermiş olduğu kararı takmıyor. Sence böyle bir firma iyi niyetli bir firma mıdır ?
Sen nasıl THH'ye başvurabiliyorsan onlar da yasal yoldan THH kararına itiraz etme ya da olayı mahkemeye taşıma hakkı var. Ürün satış iptali konusunda haklı olabilirsin ama keşke uzatmasaymışsın. Sana faturayı kesmedikleri sürece her zaman satışı iptal etme hakları var kılıfına uydurarak. Fatura kesilseydi her türlü mahkemede de kazanırdın ama dediğin gibi 240 liralık ürün için değmez. Tabii bu şahısları da dolandırıcı ya da kin güdecek kadar "kötü bir firma" yapmaz.

Kerosene

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kerim Akbak
Olayı anlamaya çalışıyorum. Aynı ürünü neden bir daha sipariş edemedin mesela?
Ertesi gün kafalarına göre iptal etmişler siparişi ben de kedi fare kovalamacası oynamak yerine THH'ye şikayet ettim.
Kardeş siz sorunlu musunuz? Ürünün sahte vs çıkması konusunda güvenilir. Almak istediği ürünün resmi satıcısı. Yani resmi distrübitörü olması demek firmayla hiç sorun yaşamayacak anlamına mı geliyor sence? Ananızı babanızı emanet edin demek değil. Piyasadaki itopya, sinerji, incehesap ya da diğer firmalar ne kadar güvenilirse o kadar güvenilir. Forumda anlama kıtlığı var biraz.

Sen nasıl THH'ye başvurabiliyorsan onlar da yasal yoldan THH kararına itiraz etme ya da olayı mahkemeye taşıma hakkı var. Ürün satış iptali konusunda haklı olabilirsin ama keşke uzatmasaymışsın. Sana faturayı kesmedikleri sürece her zaman satışı iptal etme hakları var kılıfına uydurarak. Fatura kesilseydi her türlü mahkemede de kazanırdın ama dediğin gibi 240 liralık ürün için değmez. Tabii bu şahısları da dolandırıcı ya da kin güdecek kadar "kötü firma" yapmaz.
Adam THH kararına itiraz etmiyor ki. İcradaki hatadan dolayı geri bana 4.400 TL'lik dava açıyor. Sen bence okuduğunu anlamalısın dostum. Ben de kimseye burada kötü ya da iyi demiyorum sadece başıma gelen olayı paylaşıyorum.

donanimci98

80+ Bronze
Ertesi gün kafalarına göre iptal etmişler siparişi ben de kedi fare kovalamacası oynamak yerine THH'ye şikayet ettim.

Adam THH kararına itiraz etmiyor ki. İcradaki hatadan dolayı geri bana 4.400 TL'lik dava açıyor. Sen bence okuduğunu anlamalısın dostum. Ben de kimseye burada kötü ya da iyi demiyorum sadece başıma gelen olayı paylaşıyorum.
Ürün satıştaysa bir daha sipariş etseydin. THH ye niye gittin ki?

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Niye alındın şimdi? İster THH itiraz yapar ister itiraz yerine karşı dava açar icradan. Fatura kesilmediyse hiç bir şey de yapamazsın. Baştan uzatmaması gereken kendindin. Kaşınmışsın. İyi günler.

Top Bottom