Arama sonuçları: *

1. Kartal34

- 16 Aralık 2021 - A101'e gelecek olan ürünler

O model sadece 3.5mm ile aldığı güçle ses veriyor diye biliyorum. Dediğiniz gibiyse ses yüksekliği de sorun olmaz 😀
  2. Kartal34

- 16 Aralık 2021 - A101'e gelecek olan ürünler

USB girişli olmadığı için çok yüksek ses veremez ama kalitesi iş görür diye düşünüyorum, USB girişi de olan versiyon var bende lazım olunca iş görüyor.
  3. Kartal34

Param Güvende mi Elden Alışveriş mi?

Bir sorun yaşarsan iade etmede sorun yaşatmaz param güvende. Ama iade esnasında alırken ödediğin param güvende komisyonu geri ödenmiyor, adamlar yapılamayan alışveriş için alıcıdan komisyon alıyor. Elden alma fırsatı varsa elden almak daha mantıklı. Ama farklı şehirden ürün alınacaksa...
  4. Kartal34

LCW fişimde ürünlerde (Hatalı) yazıyor.

Bir kere almıştım zaten ürünün üzerinde de ürünün hatası vardır diye yazıyordu. Daha hatasının nerede olduğunu anlamadım 😅 Hataya göre değişir ürünleri kontrol et bir sorun görmüyorsan kullan 😀
  5. Kartal34

LCW fişimde ürünlerde (Hatalı) yazıyor.

Defolu olduğu için mağazada ucuza satılan ürünler. Genelde çok belli olmayan üretim hataları oluyor.
  6. Kartal34

Güncelleme İstedim İade yaptılar. Ne yapıcam??

İtopyadan 350TL olan MSI B450 anakartı al geç bence hiç uğraşma. Ve birdaha BIOS güncellemek istediğinde direkt firmaya (MSI, Gigabyte vs) yolla anakartı aldığın yere yollama böyle bir sorun yaşama ihtimalini sıfırlar 😀
  7. Kartal34

İKİ ADET KEVIN DURANT 14 ARASINDA KALDIM!

Ben üsttekini sevdim şahsen.
  8. Kartal34

ps4 pro bu fiyata alınır mı

70XX var 71XX var 72XX var PS4 Pro da. Üçünü de yazdım üstte 0-1-2 şeklinde. 0 serisinde aşırı ses sorunu var, ilk seri kendisi. 1 serisinde ses bariz şekilde daha düşük. Bizzat bu seriyi kullanıyorum memnunum. 2 serisi ise en yeni seri. Ses biraz daha düşük ve güç girişi ufalmış bu seride. 1...
  9. Kartal34

ps4 pro bu fiyata alınır mı

CUH kodu ne? 0 ise alınmaz 1 ise alınabilir 2 ise kesinlikle alınır 😀
  10. Kartal34

Kargom nerededir ?..

Teslim alan: Şeklinde yazan kişi kim? Tanıdığınız biriyse o almıştır işte 😅
  11. Kartal34

Mi Band 6 'yı 2.el Satabilir miyim?

Ucuza satarsan alınır. Mesela 230-250TL bandına alıcı bulur. Daha fazlasına satılmaz. Sıfır kapalı kutu ise 280-300e satılabilir.
  12. Kartal34

Yardım İncehesap Corsair RAM mağduriyeti

Vermemişler zaten iptal olmuş 😅
  13. Kartal34

Öyle bir şey yapmazlar firmadan bunu beklemeyin. Cidden böyle bir durum yaşadıysanız bunu anlatıp iade talep edin sorun çözülsün.
  14. Kartal34

Sipariş onay mailinde 16GB gözüküyor bellek. 2. ve 3. resimdeki ekran aynı sayfaya ait. Yani denen şeyler tutarlı, sonradan güncellenmiş. Ha bunların sahtesi hazırlanabilir mi? Evet 2 dakikada hazırlanır ama böyle bir şeyin yapılması çok saçma yani adamın eline bir şey geçmez ki firmada...
  15. Kartal34

Yazmadığına dair de bir delil yok. Burada konu sahibinin verdiği bilgiye göre hareket ediyorum. Eğer dediğiniz gibi bir durum varsa bunu İnceHesap anlar zaten, dökümlerin orijinalleri, yapılan değişiklikler onlarda var. Burada konu sahibine yüklenmek bence yanlış.
  16. Kartal34

İnternete 2X8GB RAM yazdın bu çıktı ucuz geldi aldın. Sonradan “yanlışlıkla” 2X8 yazıldığını ve aslında 1X8 olduğunu öğrendin. Bu sence normal bir şey mi? Bu firmanın hatası, yanlış yazmış ve sonra düzeltmiş. Bu durumda firmanın alıcıya iade hakkı sunması gerekiyor. 1635626562 İtopya mı o 😀...
  17. Kartal34

Öneri gtx 1070 msi 3k TL param güvende var yazmıs (letgo ikinci el)

6K asla etmez. Kartın durumuna göre 4K, 4.5K civarı alıcı bulur.
  18. Kartal34

Öneri gtx 1070 msi 3k TL param güvende var yazmıs (letgo ikinci el)

Sahte param güvende ödeme linki atıp dolandırıyor bunlar. Kimse bulaşmasın bence. Diğer ilanları da şüpheli zaten.
  19. Kartal34

Yardım Gaminggen faturasında yazan şeyler ile adresim tespit edilebilir mi?

Fatura verme sende? Niye veriyorsun ki zaten 😀 Garanti desen onun faturayla alakası yok. Fatura sadece ürünün ilk sahibi olduğunu ve çalıntı olmadığını kanıtlar.
Top Bottom