White Ravens
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaç mm fark var?Milimetre farkı ve doku farkı.
Doku yüzeyleri nedir?
Kaç mm fark var?Milimetre farkı ve doku farkı.
Orasını detaylı olarak bilmiyorum değerlerini.Kaç mm fark var?
Doku yüzeyleri nedir?
USB girişli olmadığı için çok yüksek ses veremez ama kalitesi iş görür diye düşünüyorum, USB girişi de olan versiyon var bende lazım olunca iş görüyor.Hoparlör nasıl bilen var mı?
Hoparlörüm yok, monitörde de yok. Bazen lazım oluyor. İş görürse almayı düşünüyorum. Baya uygun çünkü. Çok para harcamak istemiyorum. Film izlerken vs kullanırım.
Resim baskililar 45 den başlıyor. Düz olanlar ucuz.70x30 mouse pad için 45 TL yazmışlar.
O boyuttaki ürünler 25 TL civarında satılıyor.
Addison 300271 Siyah 300*700*3mm Oyuncu Uzun Mouse Pad : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Addison 300271 Siyah 300*700*3mm Oyuncu Uzun Mouse Pad : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
70x30 yerine aynı fiyata 90x40 alınabiliyor.
Game Oyuncu Dayanıklı Hassas Ergonomik Siyah Kaymaz Mouse Pad - Kenar Dikişli Mousepad XXL - 400x900x3mm : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Game Oyuncu Dayanıklı Hassas Ergonomik Siyah Kaymaz Mouse Pad - Kenar Dikişli Mousepad XXL - 400x900x3mm : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bu yüzden alınabilir durmuyor, ben pek önermiyorum.
Hoparlör USB üzerinden güç alıyor. 3.5 üzerinden bağlantı sağlıyor.USB girişli olmadığı için çok yüksek ses veremez ama kalitesi iş görür diye düşünüyorum, USB girişi de olan versiyon var bende lazım olunca iş görüyor.
Hoparlör nasıl bilen var mı?
Hoparlörüm yok, monitörde de yok. Bazen lazım oluyor. İş görürse almayı düşünüyorum. Baya uygun çünkü. Çok para harcamak istemiyorum. Film izlerken vs kullanırım.
Düşük bütçe için alabilirsiniz.hoparlörü almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz?
Biliyorum. Sadece desen farkı için +15/+20 TL ödemeye gerek yok.Resim baskililar 45 den başlıyor. Düz olanlar ucuz.
O model sadece 3.5mm ile aldığı güçle ses veriyor diye biliyorum. Dediğiniz gibiyse ses yüksekliği de sorun olmazHoparlör USB üzerinden güç alıyor. 3.5 üzerinden bağlantı sağlıyor.
gamepad nasıl bilen var mı ihtiyacım var da şuan gamepad eAlıntıyı görüntüle
Bütçesi olmayan kullanıcılar için Kamera ve Gamepad alınabilir.
USB Çoklayıcı düzgün performans verir mi emin değilim.
Bunların dışında ürünler çokta alınabilir durmuyor.
Yine de haberdar edeyim dedim.
İyi forumlar
ben klavyeyi 4 5 sene önce 30 liraya almıstım hala kullanyom 90 lira olmuşAlıntıyı görüntüle
Bütçesi olmayan kullanıcılar için Kamera ve Gamepad alınabilir.
USB Çoklayıcı düzgün performans verir mi emin değilim.
Bunların dışında ürünler çokta alınabilir durmuyor.
Yine de haberdar edeyim dedim.
İyi forumlar
Bazı oyunlarda algılamıyor. (Forza Horizon)gamepad nasıl bilen var mı ihtiyacım var da şuan gamepad e
Zamanında kullandığım mouse.Mouse hakkında bir fikri olan var mı?