Neler Yeni

Güncelleme İstedim İade yaptılar. Ne yapıcam??

loxhel5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Tufan Serttaş
Hepsiburada üzerinden indirimli şekilde (469₺) aldığım B450m s2h anakartı biosu güncellenmesi için destek talebi açtım. İade ve değişim adı altında açtığım talebe özellikle uzunca güncelleştirilmesini istediğimi yazdım. Ürünün içine not bike bıraktım. Ama gelen mail ile ürünün iadesinin yapıldığını ve HepsiPay cüzdanıma paranın aktarıldığını söylediler. Daha önce böyle bir durum yaşayan var mı? 2 kez aradım müşteri hizmetlerini ve onlar da destek talebi açtılar. Malum efsane cuma bitmeden 70 lira farkla tekrar mı alsam yoksa dönüşlerini mi beklesem?

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hepsiburada üzerinden indirimli şekilde (469₺) aldığım B450m s2h anakartı biosu güncellenmesi için destek talebi açtım. İade ve değişim adı altında açtığım talebe özellikle uzunca güncelleştirilmesini istediğimi yazdım. Ürünün içine not bike bıraktım. Ama gelen mail ile ürünün iadesinin yapıldığını ve HepsiPay cüzdanıma paranın aktarıldığını söylediler. Daha önce böyle bir durum yaşayan var mı? 2 kez aradım müşteri hizmetlerini ve onlar da destek talebi açtılar. Malum efsane cuma bitmeden 70 lira farkla tekrar mı alsam yoksa dönüşlerini mi beklesem?
Bios güncellemesinin Hepsiburada ile alakası yokki. Sen direk markanın kendi servisine gönderecektin hocam. İstersen tekrar al ilk yolladığın geri gelirse yeni aldığını iade edersin.

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Carl Johnson
Senin anakartı çarpmışlar reyis hahchahchahuc

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Türkler adam nasıl dolandırılır, üçkağıtta çok uzman bir millet o yüzden budlukları her fırsatta insanları öpüyorlar. Güzel bir örnek vereyim ben 2060 aldım incehesap üzerinden 2200Tl'ye fanın biri bozuldu servise yolladım. Kartın ikinci el piyasası ben yolladığım da 6k idi sıfırını demiyorum bile. Servis Point tamiri mümkün değil diyip iade/değişim raporu verdi. tabii ki de kabul etmedik ve ürünü geri aldım. Koca servis point bir fan değiştirmekten aciz olamaz, çok zor bir olay değil kendim de fan takarak değiştirebilirim. Olay çok basit bana 2200 tl'yi yollayıp 6k'lık karta çökmek. Bu verdiğim bir örnek sadece başka bilgisayar bileşenlerinde de tamiri mümkün olan ürünlere yine iade/değişim yazıp yine çökmeye çalıştılar.
Senin durumunda aynı senin anakarta çökmüşler. bi Bios güncellemesi yapamayacak değiller heralde. Burada hem HB hem de servisin suçu var.
Servis anakartına çöküyor HB ise paraya.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amacın ney hb mal alıyorsun teknik destek istemek için hb ye yazıyorsun. Gidip Servisine kargolasana.
Çok gereksiz ve boş bir şey söyledin. Hb üzerinden ürünü almış yani HB'nin de sorumluluğu var paşa paşa destek verecekler, babasının hayrına HB'den alışveriş yapmıyor. İster kendi gönderir ister HB üzerinden gönderir.

Son düzenleme:

equinoxx

80+ Bronze
Hata sende, hepsiburada ile ne alakası var bios güncellemesinin.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Uygunsuz davranış
Türkler adam nasıl dolandırılır, üçkağıtta çok uzman bir millet o yüzden budlukları her fırsatta insanları öpüyorlar. Güzel bir örnek vereyim ben 2060 aldım incehesap üzerinden 2200Tl'ye fanın biri bozuldu servise yolladım. Kartın ikinci el piyasası ben yolladığım da 6k idi sıfırını demiyorum bile. Servis Point tamiri mümkün değil diyip iade/değişim raporu verdi. tabii ki de kabul etmedik ve ürünü geri aldım. Koca servis point bir fan değiştirmekten aciz olamaz, çok zor bir olay değil kendim de fan takarak değiştirebilirim. Olay çok basit bana 2200 TL'yi yollayıp 6k'lık karta çökmek. Bu verdiğim bir örnek sadece başka bilgisayar bileşenlerinde de tamiri mümkün olan ürünlere yine iade/değişim yazıp yine çökmeye çalıştılar.
Senin durumunda aynı senin anakarta çökmüşler. bi Bios güncellemesi yapamayacak değiller heralde. Burada hem HB hem de servisin suçu var.
Servis anakartına çöküyor HB ise paraya.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok gereksiz ve boş bir şey söyledin. Hb üzerinden ürünü almış yani HB'nin de sorumluluğu var paşa paşa destek verecekler, babasının hayrına HB'den alışveriş yapmıyor. İster kendi gönderir ister HB üzerinden gönderir.
Amip amip konusmayın olum satış sitesisin nerde destek verdiğini gördün malı çizik çıkar doğru, kutu hasarlı çıkar doğru, Malı beğenmez doğru adamlar işi güç yok ellerine am4 işlemci alıp bios atıcak.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Amip amip konusmayın olum satış sitesisin nerde destek verdiğini gördün malı çizik çıkar doğru, kutu hasarlı çıkar doğru, Malı beğenmez doğru adamlar işi güç yok ellerine am4 işlemci alıp bios atıcak.
O kişinin dediklerini dikkate alma hocam. Birazdan amip dedin diye kırıcı oluyorsun ve seni engelliyorum der. Kendisi bende engelli zaten.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Ne denileni ne durumu anlamayan boş adamın tekisin engelledim.

equinoxx

80+ Bronze

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
İtopyadan 350TL olan MSI B450 anakartı al geç bence hiç uğraşma. Ve birdaha BIOS güncellemek istediğinde direkt firmaya (MSI, Gigabyte vs) yolla anakartı aldığın yere yollama böyle bir sorun yaşama ihtimalini sıfırlar 😀

Top Bottom