Arama sonuçları: *

1. LalaMüfik

Bu video ülkeyi terk etme garantili.

milleti şu lafı kullananlar dinden soğuttu bu laf yüzünden herkes dini böyle sanıyor ne kadar acınasıyız bu lafı diyenlere yazıklar olsun 1607444935 çok haklısın
  2. LalaMüfik

Trendyol Siparişim 16 Gündür Kargoya Verilmiyor

işte bu yüzden itopya suçlu :)
  3. LalaMüfik

Forum neden İtopyaya düşman?

insandan insana fark eder bazı adamlar alıyor 4. gün arıyor neden kargoya verilmedi azcık bekle kardeşim ya azcık senin gibi herkes ararsa zaten bu durumda olur bence sorun hizmet değil kargo süreleri çok uzun olduğu için millet arıyor nerede kaldı bu diye yığılma oluyor en önemlileri...
  4. LalaMüfik

İTOPYA FİRMASININ REZİLLİĞİ ?

sorun zaten gecikme değil ilgisizlikleri biraz ilgilenin az
  5. LalaMüfik

Çözüldü✓ İtopyadan şikayetçi olmalımıyım?

kanka itopya sevgim yok bir kere alışveriş yaptım ama bu kadar ilgi var onlara biraz geciksin kargo kargo gecikti diye müşteri hizmetlerini herkes ararsa durumu düşün sadece düşün sen papa veriyorsunda millet çakılmı veriyor sıkıntı itopya ya gömmen değil şikayet etmelimiyim ne abi almasan...
  6. LalaMüfik

Çözüldü✓ İtopyadan şikayetçi olmalımıyım?

hemen dava napıyosunuz abi sanki 1 ay oldu adamlar dediğinden 1 gün gecikti ne şikayeti bazen saçmalıyorsun sanki tek sen sipariş ediyorsun hepsiburada kadar çalışanı yok anlayışlı olun:(
  7. LalaMüfik

İtopya şirketin ilgisizliği

paranı geç veriyorlar nasıl iptal ettin allah aşkına açıkcası bilemedim
  8. LalaMüfik

e normal sıkıntı ne? 1606136571 diyorumya adamalar ilgisiz seni baştan attılar bu kadar suçlamıyorum
  9. LalaMüfik

kanka adamlar zaten o ürünü satacak neden senle derde girsinler ki yapmasaydın hata kendin yaptın adamların ne suçu var böyle diye diye millet itopyadan korkar oldu
  10. LalaMüfik

kardeşim kb ama senin ne değerin var iptal etmissin başkası almış aynı parayla fazla para mı verdin de torpil yapsınlar
  11. LalaMüfik

gittigidiyor güvenilir midir

güvenilirdir
  12. LalaMüfik

Yardım İninal üzerinde 1,31 tl lazım steam takası ile

sana para lazım :) 1604325902 güzel şakaydı da olsa atardım da 0 kuruş yok agam
  13. LalaMüfik

Ocak-Şubat 2021 doolar ne olur?

al dolar asla düşmez bu ara
  14. LalaMüfik

internetten telefon Alınır mı?

tabii ki
  15. LalaMüfik

bu site güvenilir mi veya sitenin işleyişi nasıl

ilk gördüm arastır güvenme hemen
  16. LalaMüfik

Magnuma 35 TL verdim

Knk onu yerken aklıma fesat şeyler geliyor sırf o yüzden bıraktım buz parmak ucu daha küçük kaliteli geliyor
  17. LalaMüfik

Magnuma 35 TL verdim

F/p açısından bir buz parmak etmez f/p açısından kötü yanındaki kaşık iyi olmalı yoksa dondurmanın sağladığı kaliteyi alamayabilirsin
  18. LalaMüfik

Yemeksepeti den alışveriş

Geldi sağolun
  19. LalaMüfik

Şimdi siparişin hazırlanıyor diyor ama istesem mağazadan yeni sipariş edemem yani kapalı gibi yemek sepetinde
  20. LalaMüfik

Şu an da mağaza kapalı fakat siparişiniz hazırlanıyor diyor
Top Bottom