Neler Yeni

Çözüldü✓ İtopyadan şikayetçi olmalımıyım?

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,360
İsim
.
İtopya'nın büyüyen müşteri kitlesine göre planlama yapmayıp müşteri hizmetlerinde çok geri kaldığı ortada, ancak 4 gün uzun bir süre değil. Bunu bilerek ve önceki sipariş veren kişilerin deneyimlerini okuyarak sipariş vermeliydiniz.

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Arkadaş bir sorunu getirmiş birçok kişi sabretmesi gerektiğini söylemiş anlayış ama kargolamak için 4 gün çok fazla arkadaşın yerinde olsam ürünleri iptal ettirirdim ülke içinde 4 gün kargolama süresi çok fazla diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben daha öyle bir şey görmedim birçok kez ürün aldım en son ne aldınız öyle oldu ?
Ryzen 3 3100 almıştım. 2 haftada anca kargoya verildi.

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Orası öyle. Orasına katılıyorum ama dava açmak ne demek. :D
Dava açsa da sonuçlanmaz ki

1606417496907.png

XD

Ekler

• 1606417490929.png
    1606417490929.png
    25.6 KB · Hit: 22

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46
Ryzen 3 3100 almıştım. 2 haftada anca kargoya verildi.
2 hafta mı şöyle bir durum var öyle biliyorum kargolama süresi var eğer o kargolama süresi içinde kargolanmazsa şiparişiniz iptal olup para iadesi oluyor

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
DALGA GEÇİYORLAR SANIRIM, KARGOYA VERİLDİKTEN SONRA 3 GÜN. XDD

Laz53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Mert kar
İtopyadan montaj gerektirmeyen bir alışveriş yaptım 4 gün olmasına rağmen kargolanmadı ve müşteri hizmetleri attığınız mailler spama düşmüş ondan cevaplanmamış dedi. Daha sonra mail atmama rağmen bile cevap vermiyorlar. İnstgramdan itopya gönderilerinin altına baktığımda 2 haftadır kargoya ürünleri verilmeyen insanları gördüm sizce şikayetçi olmalımıyım?
Bugün 6. Günü ve kargoya verildi benimde bende yakiniyodum bugün kargoya verildi

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
2 hafta mı şöyle bir durum var öyle biliyorum kargolama süresi var eğer o kargolama süresi içinde kargolanmazsa şiparişiniz iptal olup para iadesi oluyor
Ben aldığımda zaten kargolamayı 1 hafta olarak gösteriyordu. Sesimi çıkarmadım bekledim, 2 haftaya gelince kargoya verildi. İnternet alışverişlerinde biraz sabır gerek.

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
Nedir sizdeki bu itopya sevgisi kardeşim. Pr yaparken sistem tanıtırken açık açık kargolarınız geç gelir diyecekler. Sen paranla hizmet alıyorsun. 1-3 iş günü deyip 10 gün uzatmak mantık işi değil

Monitör aldım. Hayır beklemek sorun değil tek skıntı müşteri hizmetleri sağlıklı çalışmıyor. Maillere dönüş yok ister 100 ister 10000 tllik ürün alın insan iyi hizmet istiyor
kanka itopya sevgim yok bir kere alışveriş yaptım ama bu kadar ilgi var onlara biraz geciksin kargo kargo gecikti diye müşteri hizmetlerini herkes ararsa durumu düşün sadece düşün sen papa veriyorsunda millet çakılmı veriyor sıkıntı itopya ya gömmen değil şikayet etmelimiyim ne abi almasan adamlar üste kocaman yazmış CORONA YÜZÜNEN MONTAJSIZ ÜRÜNLER 3 GÜNDE KARGOLANIR 2 gün gecikti diye şikayet eden sen itopya sevdalısı ben aynen

Xıran62

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mert yıldırım
kanka itopya sevgim yok bir kere alışveriş yaptım ama bu kadar ilgi var onlara biraz geciksin kargo kargo gecikti diye müşteri hizmetlerini herkes ararsa durumu düşün sadece düşün sen papa veriyorsunda millet çakılmı veriyor sıkıntı itopya ya gömmen değil şikayet etmelimiyim ne abi almasan adamlar üste kocaman yazmış CORONA YÜZÜNEN MONTAJSIZ ÜRÜNLER 3 GÜNDE KARGOLANIR 2 gün gecikti diye şikayet eden sen itopya sevdalısı ben aynen
Kardeşim bunu diyen ben değilim sadece itopya hesaplarının altındaki yorumlara bakarsan 14 gündür 10 gündür kargoya verilmesini bekleyen insanlar var. 3-5 Gün 1 hafta elbette beklersin ama seni doğru bilgilendirmeleri lazım yoksa beklemekte sıkıntı yok

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
Kardeşim bunu diyen ben değilim sadece itopya hesaplarının altındaki yorumlara bakarsan 14 gündür 10 gündür kargoya verilmesini bekleyen insanlar var. 3-5 Gün 1 hafta elbette beklersin ama seni doğru bilgilendirmeleri lazım yoksa beklemekte sıkıntı yok
Son zamanlarda kampanyalar vs. derken kargolama süreleri uzadı gerçekten ve müşteri hizmetleri çok yetersiz.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Abartmayın. Gerçekten bazen anlayışsız olabiliyorsunuz. Azıcık sabredin adamlardan 1000 lerce kişi sipariş veriyor.
Ekibini ona göre kurucak o zaman kardeşim. Yetiştiremiyorsa bir eksiklik var demekki.

İTOPYA PİŞMANLIKTIR. Bu forumda belki 20 defa yazdım bunu. Yazmaya devam edicem.

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
İtopyadan ilk alışverişimde monitörümü almıştım evet geç kargoluyorlar doğru gerçekten. 4-5 gün öncede ön siparişli razer vaper mini aldım mesela bekliyorum ama şuan gerçekten yoğun olduklarına eminim yani bu yüzden çok abartmışsın dostum sabırlı ol.

Emrektt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Emre Yiğit Karataş
İtopya işleri çok zor allah yardımcın olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular