Neler Yeni

Çözüldü✓ İtopyadan şikayetçi olmalımıyım?

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dava açın ya ne olacak, hakkınızı arayın kardeşim!
E adamların biz hemen kargoya vereceğiz diye iddiaları yok neye dava açılacak?
Zaten bilgilendirme de yaptılar depo taşıdıkları için siparişlerin gecikebileceğine dair?

Xıran62

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mert yıldırım
Hocam doğru diyorsunuz su an benim de bir montajlı hazır sistemim ve msi monitör siparişim var ama bi de şu tarafından bakın aynı anda depo taşımak ve binlerce siparişe yanıt vermek zor olmalı. Bence biraz anlayışla karşılayın 1 hafta küsür daha bekleyin son çareniz dava açmak olsun. Benim tercihim 😊
Size katılıyorum ama bu denli büyük bir firma daha fazla çalışanla daha kaliteli hizmet sunabilir

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
E adamların biz hemen kargoya vereceğiz diye iddiaları yok neye dava açılacak?
Zaten bilgilendirme de yaptılar depo taşıdıkları için siparişlerin gecikebileceğine dair?
(!) almadığım için özür dilerim efendim, iyi günler!

Jaja50

80+ Silver
İnternetten mikrofon almıştım 11 günde gelmişti. Ama gelmişti. Azıcık daha bekleyin, baktınız gelmiyo o zaman talep oluşturun.

Xıran62

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mert yıldırım
Bazı arkadaşlar işi dalgaya alıyor ama hukuk herkes için var bir haksızlık oldu mu tabikii hakkımızı arayacağız 😊😊

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46
Arkadaş bir sorunu getirmiş birçok kişi sabretmesi gerektiğini söylemiş anlayış ama kargolamak için 4 gün çok fazla arkadaşın yerinde olsam ürünleri iptal ettirirdim ülke içinde 4 gün kargolama süresi çok fazla diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zamanı geliyor Hepsiburada gibi sitelerdeki ürünlerim 2 haftada kargoya veriliyor. Az buçuk internetten alışveriş yapan adam bilir zaten bunu.
Ben daha öyle bir şey görmedim birçok kez ürün aldım en son ne aldınız öyle oldu ?

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Zamanı geliyor Hepsiburada gibi sitelerdeki ürünlerim 2 haftada kargoya veriliyor. Az buçuk internetten alışveriş yapan adam bilir zaten bunu.
Evet, en azından müşteri hizmetleri denilen bir çağrı servisleri var. İtopya' yı anlamak zor, 2. mağazanı açıyorsun müşteri hizmetleri denilen şey yok. .d
Dava açsın demiyorum. Ulaşabileceği bir yer yok adamın. Binlerce şikayet oldu zamanında, hala da oluyor.

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Arkadaş bir sorunu getirmiş birçok kişi sabretmesi gerektiğini söylemiş anlayış ama kargolamak için 4 gün çok fazla arkadaşın yerinde olsam ürünleri iptal ettirirdim ülke içinde 4 gün kargolama süresi çok fazla diye düşünüyorum
Hocam haklısın süre fazla hatta 3 gün bile fazla eskiden hepsiburada’dan yaptigim siparisler aynı gün kargolanıyordu ama şöyle düşünün adamlar depo taşıyor 2 işi hiçbir şirket aynı anda yapamaz çünkü dev bir depo taşınıyor bunu gocunmadan demiyorum tabir-i caiz ise benim de 6.546 tl siparişim var ve 2 iş günü oldu pozitif bakıyorum hukuk herkesin hakkı evet ama dakika bir gol bir direk şikayet edilmez

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Evet, en azından müşteri hizmetleri denilen bir çağrı servisleri var. İtopya' yı anlamak zor, 2. mağazanı açıyorsun müşteri hizmetleri denilen şey yok. .d
Dava açsın demiyorum. Ulaşabileceği bir yer yok adamın. Binlerce şikayet oldu zamanında, hala da oluyor.
Orası öyle. Orasına katılıyorum ama dava açmak ne demek. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,203
Üyeler
166,711
Son üye
ahmetumutkarakas16
Top Bottom