Boş mesajlar yazıp mesaj kirliliği oluşturmayın. Katılmıyor iseniz de oturun neden belirtin..d şaka mısın sen?
Boş mesajlar yazıp mesaj kirliliği oluşturmayın. Katılmıyor iseniz de oturun neden belirtin..d şaka mısın sen?
E adamların biz hemen kargoya vereceğiz diye iddiaları yok neye dava açılacak?Dava açın ya ne olacak, hakkınızı arayın kardeşim!
Size katılıyorum ama bu denli büyük bir firma daha fazla çalışanla daha kaliteli hizmet sunabilirHocam doğru diyorsunuz su an benim de bir montajlı hazır sistemim ve msi monitör siparişim var ama bi de şu tarafından bakın aynı anda depo taşımak ve binlerce siparişe yanıt vermek zor olmalı. Bence biraz anlayışla karşılayın 1 hafta küsür daha bekleyin son çareniz dava açmak olsun. Benim tercihim
(!) almadığım için özür dilerim efendim, iyi günler!E adamların biz hemen kargoya vereceğiz diye iddiaları yok neye dava açılacak?
Zaten bilgilendirme de yaptılar depo taşıdıkları için siparişlerin gecikebileceğine dair?
Kusura bakma bunu ciddi sandım bir an(!) almadığım için özür dilerim efendim, iyi günler!
Ben daha öyle bir şey görmedim birçok kez ürün aldım en son ne aldınız öyle oldu ?Zamanı geliyor Hepsiburada gibi sitelerdeki ürünlerim 2 haftada kargoya veriliyor. Az buçuk internetten alışveriş yapan adam bilir zaten bunu.
Evet, en azından müşteri hizmetleri denilen bir çağrı servisleri var. İtopya' yı anlamak zor, 2. mağazanı açıyorsun müşteri hizmetleri denilen şey yok. .dZamanı geliyor Hepsiburada gibi sitelerdeki ürünlerim 2 haftada kargoya veriliyor. Az buçuk internetten alışveriş yapan adam bilir zaten bunu.
Hocam haklısın süre fazla hatta 3 gün bile fazla eskiden hepsiburada’dan yaptigim siparisler aynı gün kargolanıyordu ama şöyle düşünün adamlar depo taşıyor 2 işi hiçbir şirket aynı anda yapamaz çünkü dev bir depo taşınıyor bunu gocunmadan demiyorum tabir-i caiz ise benim de 6.546 tl siparişim var ve 2 iş günü oldu pozitif bakıyorum hukuk herkesin hakkı evet ama dakika bir gol bir direk şikayet edilmezArkadaş bir sorunu getirmiş birçok kişi sabretmesi gerektiğini söylemiş anlayış ama kargolamak için 4 gün çok fazla arkadaşın yerinde olsam ürünleri iptal ettirirdim ülke içinde 4 gün kargolama süresi çok fazla diye düşünüyorum
Orası öyle. Orasına katılıyorum ama dava açmak ne demek.Evet, en azından müşteri hizmetleri denilen bir çağrı servisleri var. İtopya' yı anlamak zor, 2. mağazanı açıyorsun müşteri hizmetleri denilen şey yok. .d
Dava açsın demiyorum. Ulaşabileceği bir yer yok adamın. Binlerce şikayet oldu zamanında, hala da oluyor.