Neler Yeni

İTOPYA FİRMASININ REZİLLİĞİ ?

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
İstanbul bilişim daha namuslu bir firma. .d
Madem 2 haftada kargoya vereceksin, needn oraya 3 gün yazıyorun?
Aliexpres'den aldığım silikon tabancası 10 günde geldi.
Müşteri hizmetleri desern rezil.
Hala savunanlar var. .d

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
Problem tam olarak şu;
1- Türkiye'de marka anlaşmaları ile çok iyi kampanya yapıyorlar ve bu kampanyalar sonrasında çok yüklü sipariş alıyorlar hatta aldıkları bu siparişin kapasitelerinin üstünde olduğu artık düşünmeye başlıyorum. Çalışan sayısını 110 kişiye çıkartmışlar buna rağmen sipariş yetiştirme konusunda patlıyorsa TR'de gaming pazarin çoğunluğunun itopya'ya kaydığını gösteriyor. Onların da bu ilgiyi artık profesyonel şekilde karşılaması lazım bu konuda TR'de bana göre en sorunsuz çalışan sistem Amazon Prime sistemi onların da bu sisteme geçmesi gerekli.

2- 11.11 ve Cuma kampanları artık biliyorsunuz Ülkenin kitlediği kargoların patladığı bir dönem bu dönemde de biraz sabırlı olmak gerekir. Ben Trendyol'dan 20 adet sipariş verdim bunların 9'u hemen geldi 11 siparişim ise 14 gün oldu halen kargoya bile verilmedi. Biraz sabırlı olmak gerekir veya kampanya döneminde alış veriş yapmamanızı öneririm.

3- Kargoya verilen ürünlerinizi de kargocunun getirmesini beklemeden sizin şubeden almanızı öneririm çünkü hepsi inanılmaz patlamış durumdalar.
İtopya dan başka patlayan firma görmedim abi incehesap 3 gün içinde kargoya verdi ürünleri bence itopya yetişemiyor siparişlere yayıncılara bu kadar reklam yapmak yerine biraz çalışan alsalar keşke hem insanlar ekmek parasi kazanır

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Problem tam olarak şu;
1- Türkiye'de marka anlaşmaları ile çok iyi kampanya yapıyorlar ve bu kampanyalar sonrasında çok yüklü sipariş alıyorlar hatta aldıkları bu siparişin kapasitelerinin üstünde olduğu artık düşünmeye başlıyorum. Çalışan sayısını 110 kişiye çıkartmışlar buna rağmen sipariş yetiştirme konusunda patlıyorsa TR'de gaming pazarin çoğunluğunun itopya'ya kaydığını gösteriyor. Onların da bu ilgiyi artık profesyonel şekilde karşılaması lazım bu konuda TR'de bana göre en sorunsuz çalışan sistem Amazon Prime sistemi onların da bu sisteme geçmesi gerekli.

2- 11.11 ve Cuma kampanları artık biliyorsunuz Ülkenin kitlediği kargoların patladığı bir dönem bu dönemde de biraz sabırlı olmak gerekir. Ben Trendyol'dan 20 adet sipariş verdim bunların 9'u hemen geldi 11 siparişim ise 14 gün oldu halen kargoya bile verilmedi. Biraz sabırlı olmak gerekir veya kampanya döneminde alış veriş yapmamanızı öneririm.

3- Kargoya verilen ürünlerinizi de kargocunun getirmesini beklemeden sizin şubeden almanızı öneririm çünkü hepsi inanılmaz patlamış durumdalar.
Covid-19 pandemisi ve yaşadığımız yoğunluk sebebiyle montaj gerektirmeyen siparişleriniz ortalama 3 iş günü içerisinde kargoya verilmektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Madem geç vereceksiniz kargoya bunu yazmayacaklar, hala İtopya'yı savunmanın manası yok. Adamlar daha kargoya vermemiş kargo şirketlerinin yoğun olmasıyla alakası yok.
Adamlar o kadar reklam için para ödüyor, bir kısmını müşteri hizmetinde çalışan almaya ayırsa gerçekten çok daha güzel olur.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
İtopya dan başka patlayan firma görmedim abi incehesap 3 gün içinde kargoya verdi ürünleri bence itopya yetişemiyor siparişlere yayıncılara bu kadar reklam yapmak yerine biraz çalışan alsalar keşke hem insanlar ekmek parasi kazanır
Valla çok hızlı kargo yapanlar satışı az olan firmalardır. Trendyol şuan kargo süresini 3 haftaya kadar uzatmış.
21 aralık.jpg

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
Valla çok hızlı kargo yapanlar satışı az olan firmalardır. Trendyol şuan kargo süresini 3 haftaya kadar uzatmış.
Alıntıyı görüntüle
Abi senden başka kanal kampanyalı bir sistem yapsa almazdım ben senin ne kadar iyi ve ilgili biri olduğunu biliyorum zaten sistemi aldıktan sonra bir sorun çıksa bile sen insanlara yardımcı oluyorsun fakat itopyanın yaptığı gerçekten yanlış 5-7 iş günü yazıyor montajlı siparişler de fakat montajsız siparişler bile 10 günün altında kargoya verilmiyor çok ilginç :D

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Covid-19 pandemisi ve yaşadığımız yoğunluk sebebiyle montaj gerektirmeyen siparişleriniz ortalama 3 iş günü içerisinde kargoya verilmektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Madem geç vereceksiniz kargoya bunu yazmayacaklar, hala İtopya'yı savunmanın manası yok. Adamlar daha kargoya vermemiş kargo şirketlerinin yoğun olmasıyla alakası yok.
Adamlar o kadar reklam için para ödüyor, bir kısmını müşteri hizmetinde çalışan almaya ayırsa gerçekten çok daha güzel olur.
itopya'yı savunduğum yok okuduğunu anlamaya çalış cümlelerim gayet açık. 3 iş günü konusunda sonuna kadar haklısın bunun uyarısını da bana yapmana gerek yok orada ne yazdığımı okudun mu?

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
Tamı tamına 1 saat 2 dakika müşteri hizmetlerine bağlanmak için bekledim bu süre zarfı sonunda birisi telefonu açtı durumu daha anlatırken sözümü kesip hangi gün sipariş verdiniz diye sordu tarihi söyledim direkt telefonu kapattı. Bu insanların tüm müşteri ilişkileri ya yayıncı olacaksınız ya Youtube kanalınız olacak sponsor ilişkiniz olacak o şekilde anca yardımcı olurlar kendi çıkarları uğruna... 20 Kasım 2020 tarihinde sipariş verdim bugün 2 Aralık, 12 gün geçti sipariş vereli hala kargoya bile vermediler ürünlerimi ne montaj gerektiren ürünler ne de stoksuz ürün istedim. Sıvı soğutucu ile güç kaynağını kargoya vermek bu kadar mı zor? Bu kadar mı bir işi beceremez bir şirket. İş parayı alana kadar gerisi yok ama nedense. Ne buradan alışveriş yapın ne de alışveriş yaptırın tanıdıklarınıza bu siteden. Ben bu kadar lanet bir site görmedim hayatımda 2. oldu bu aynı durumu Nisan-Mayıs aralığında da yaşadım 30 gün sonunda ne elimde ürünler vardı ne de param, zorla paramı geri alabildim. Bu siteden asla ama asla bir alışverişte bulunmayın. Kim bilir benimle aynı gün 20.11.2020 tarihinde nice insanlar var ve ürünlerini bekliyorlar benim gibi...Alıntıyı görüntüle
sorun zaten gecikme değil ilgisizlikleri biraz ilgilenin az

EM1RHANN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Emirhan Soyyiğit
Bu itopyada malesef genelde olan bir şey sanırım :( 25 Kasımda DA SİSTEM 4 ALDIM Bugun 2 aralık hala siparişiniz alındı da hazırlanıyor bile demiyor sadece bekliyorum müsteri hizmetleri desen zaten neredeyse imkansız baglanması

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
bende gaming.gen.tr de bir sorun yaşamıştım ama müşteri hizmetleri iyiydi ilgilenmişlerdi kargomun 14 gün gecikmeli olarak gelmesine rağmen şikayetçi değilim itopya ilgilense iyi olur

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Bu itopyada malesef genelde olan bir şey sanırım :( 25 Kasımda DA SİSTEM 4 ALDIM Bugun 2 aralık hala siparişiniz alındı da hazırlanıyor bile demiyor sadece bekliyorum müsteri hizmetleri desen zaten neredeyse imkansız baglanması
Sizde şuan geciken bir durum yok sistemin kargosu için 7 iş günü verildi bugün daha 5. iş günü

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
İtopya, Parayı reklama,youtuberlara yatıran şirketlerdende birisi. [Ali Biçim bile İtopyada video çekti ]
Müşteri hizmetlerine kargo hizmetlerine bu kadar para yatırsaydı bu tür konuları fazla görmezdik bile.

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Valla kardeş şikayet var, sitesine gir bak son 1 ayda 500 şikayet var itopyadan benden tavsiye yapma alışveriş 23. 11 de sipariş verdim. 10 gün oldu daha sipariş alındı kısmında bekliyor. Müşteri hizmetlerini aradım 1 saatte bağlandım. 2 haftadan önce kargoya verilmez depo taşıyoruz diyor. Ürün elime ulaşıp Allah göstermesin bir arıza, çıkarsa muhatabı nasıl bulacam merak ediyorum. İptal etmeyi düşündüm iptalde de aynı sıkıntılar varmış 3 haftadır bekleyen insanlar var.
Dedigim gibi uygun fiyatlı bir sey gelirse alıyorum yoksa neden alayım bunu anlamıyor arkadas sonra ağlıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom