İtopya dan başka patlayan firma görmedim abi incehesap 3 gün içinde kargoya verdi ürünleri bence itopya yetişemiyor siparişlere yayıncılara bu kadar reklam yapmak yerine biraz çalışan alsalar keşke hem insanlar ekmek parasi kazanırProblem tam olarak şu;
1- Türkiye'de marka anlaşmaları ile çok iyi kampanya yapıyorlar ve bu kampanyalar sonrasında çok yüklü sipariş alıyorlar hatta aldıkları bu siparişin kapasitelerinin üstünde olduğu artık düşünmeye başlıyorum. Çalışan sayısını 110 kişiye çıkartmışlar buna rağmen sipariş yetiştirme konusunda patlıyorsa TR'de gaming pazarin çoğunluğunun itopya'ya kaydığını gösteriyor. Onların da bu ilgiyi artık profesyonel şekilde karşılaması lazım bu konuda TR'de bana göre en sorunsuz çalışan sistem Amazon Prime sistemi onların da bu sisteme geçmesi gerekli.
2- 11.11 ve Cuma kampanları artık biliyorsunuz Ülkenin kitlediği kargoların patladığı bir dönem bu dönemde de biraz sabırlı olmak gerekir. Ben Trendyol'dan 20 adet sipariş verdim bunların 9'u hemen geldi 11 siparişim ise 14 gün oldu halen kargoya bile verilmedi. Biraz sabırlı olmak gerekir veya kampanya döneminde alış veriş yapmamanızı öneririm.
3- Kargoya verilen ürünlerinizi de kargocunun getirmesini beklemeden sizin şubeden almanızı öneririm çünkü hepsi inanılmaz patlamış durumdalar.
Covid-19 pandemisi ve yaşadığımız yoğunluk sebebiyle montaj gerektirmeyen siparişleriniz ortalama 3 iş günü içerisinde kargoya verilmektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.Problem tam olarak şu;
1- Türkiye'de marka anlaşmaları ile çok iyi kampanya yapıyorlar ve bu kampanyalar sonrasında çok yüklü sipariş alıyorlar hatta aldıkları bu siparişin kapasitelerinin üstünde olduğu artık düşünmeye başlıyorum. Çalışan sayısını 110 kişiye çıkartmışlar buna rağmen sipariş yetiştirme konusunda patlıyorsa TR'de gaming pazarin çoğunluğunun itopya'ya kaydığını gösteriyor. Onların da bu ilgiyi artık profesyonel şekilde karşılaması lazım bu konuda TR'de bana göre en sorunsuz çalışan sistem Amazon Prime sistemi onların da bu sisteme geçmesi gerekli.
2- 11.11 ve Cuma kampanları artık biliyorsunuz Ülkenin kitlediği kargoların patladığı bir dönem bu dönemde de biraz sabırlı olmak gerekir. Ben Trendyol'dan 20 adet sipariş verdim bunların 9'u hemen geldi 11 siparişim ise 14 gün oldu halen kargoya bile verilmedi. Biraz sabırlı olmak gerekir veya kampanya döneminde alış veriş yapmamanızı öneririm.
3- Kargoya verilen ürünlerinizi de kargocunun getirmesini beklemeden sizin şubeden almanızı öneririm çünkü hepsi inanılmaz patlamış durumdalar.
Valla çok hızlı kargo yapanlar satışı az olan firmalardır. Trendyol şuan kargo süresini 3 haftaya kadar uzatmış.İtopya dan başka patlayan firma görmedim abi incehesap 3 gün içinde kargoya verdi ürünleri bence itopya yetişemiyor siparişlere yayıncılara bu kadar reklam yapmak yerine biraz çalışan alsalar keşke hem insanlar ekmek parasi kazanır
En azından geç geleceğini söylüyor Trendyol.Valla çok hızlı kargo yapanlar satışı az olan firmalardır. Trendyol şuan kargo süresini 3 haftaya kadar uzatmış.
Alıntıyı görüntüle
Abi senden başka kanal kampanyalı bir sistem yapsa almazdım ben senin ne kadar iyi ve ilgili biri olduğunu biliyorum zaten sistemi aldıktan sonra bir sorun çıksa bile sen insanlara yardımcı oluyorsun fakat itopyanın yaptığı gerçekten yanlış 5-7 iş günü yazıyor montajlı siparişler de fakat montajsız siparişler bile 10 günün altında kargoya verilmiyor çok ilginçValla çok hızlı kargo yapanlar satışı az olan firmalardır. Trendyol şuan kargo süresini 3 haftaya kadar uzatmış.
Alıntıyı görüntüle
itopya'yı savunduğum yok okuduğunu anlamaya çalış cümlelerim gayet açık. 3 iş günü konusunda sonuna kadar haklısın bunun uyarısını da bana yapmana gerek yok orada ne yazdığımı okudun mu?Covid-19 pandemisi ve yaşadığımız yoğunluk sebebiyle montaj gerektirmeyen siparişleriniz ortalama 3 iş günü içerisinde kargoya verilmektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Madem geç vereceksiniz kargoya bunu yazmayacaklar, hala İtopya'yı savunmanın manası yok. Adamlar daha kargoya vermemiş kargo şirketlerinin yoğun olmasıyla alakası yok.
Adamlar o kadar reklam için para ödüyor, bir kısmını müşteri hizmetinde çalışan almaya ayırsa gerçekten çok daha güzel olur.
sorun zaten gecikme değil ilgisizlikleri biraz ilgilenin azTamı tamına 1 saat 2 dakika müşteri hizmetlerine bağlanmak için bekledim bu süre zarfı sonunda birisi telefonu açtı durumu daha anlatırken sözümü kesip hangi gün sipariş verdiniz diye sordu tarihi söyledim direkt telefonu kapattı. Bu insanların tüm müşteri ilişkileri ya yayıncı olacaksınız ya Youtube kanalınız olacak sponsor ilişkiniz olacak o şekilde anca yardımcı olurlar kendi çıkarları uğruna... 20 Kasım 2020 tarihinde sipariş verdim bugün 2 Aralık, 12 gün geçti sipariş vereli hala kargoya bile vermediler ürünlerimi ne montaj gerektiren ürünler ne de stoksuz ürün istedim. Sıvı soğutucu ile güç kaynağını kargoya vermek bu kadar mı zor? Bu kadar mı bir işi beceremez bir şirket. İş parayı alana kadar gerisi yok ama nedense. Ne buradan alışveriş yapın ne de alışveriş yaptırın tanıdıklarınıza bu siteden. Ben bu kadar lanet bir site görmedim hayatımda 2. oldu bu aynı durumu Nisan-Mayıs aralığında da yaşadım 30 gün sonunda ne elimde ürünler vardı ne de param, zorla paramı geri alabildim. Bu siteden asla ama asla bir alışverişte bulunmayın. Kim bilir benimle aynı gün 20.11.2020 tarihinde nice insanlar var ve ürünlerini bekliyorlar benim gibi...Alıntıyı görüntüle
Sizde şuan geciken bir durum yok sistemin kargosu için 7 iş günü verildi bugün daha 5. iş günüBu itopyada malesef genelde olan bir şey sanırım 25 Kasımda DA SİSTEM 4 ALDIM Bugun 2 aralık hala siparişiniz alındı da hazırlanıyor bile demiyor sadece bekliyorum müsteri hizmetleri desen zaten neredeyse imkansız baglanması
Dedigim gibi uygun fiyatlı bir sey gelirse alıyorum yoksa neden alayım bunu anlamıyor arkadas sonra ağlıyorValla kardeş şikayet var, sitesine gir bak son 1 ayda 500 şikayet var itopyadan benden tavsiye yapma alışveriş 23. 11 de sipariş verdim. 10 gün oldu daha sipariş alındı kısmında bekliyor. Müşteri hizmetlerini aradım 1 saatte bağlandım. 2 haftadan önce kargoya verilmez depo taşıyoruz diyor. Ürün elime ulaşıp Allah göstermesin bir arıza, çıkarsa muhatabı nasıl bulacam merak ediyorum. İptal etmeyi düşündüm iptalde de aynı sıkıntılar varmış 3 haftadır bekleyen insanlar var.