DENI2
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
460 stok kala almıştım beBenim Razer Deathadder V2 kargoya verildi dün
460 stok kala almıştım beBenim Razer Deathadder V2 kargoya verildi dün
Kral ben 3-4 defa alışveriş yaptım benim gibi memnun kalan var fakat kalmayan tarafta varYarın öbür gün aldığınız ürünle ilgili de bir sorun yaşarsanız telefon yüzünüze benzer şekilde kapatılırsa anlarsınız o duyguyu ama tabi siz bu durumda olmadığınız için anlamak epey zor olmalı sizin adınıza..
Aynen öyle. Dedim üzerinden aylar geçti belki kendilerini düzeltmişlerdir..2. bir şans
hocam yasal falan ama bence yoğunluk değil artık ilgisizlik sadece kargo değil müşteri hizmetleride öyleKargo sorunu dışında güzel bir firma abartmayın biraz geç alsanız ürünü ne olacak, yasal olarak 30 güne kadar getirmeme şansları var.
Ben fiyat hakkında bir yorumda bulunmadım ama senin anlayış açını anlamak epey zor bizim tarafımızdan, yazık neyse...Kral ben 3-4 defa alışveriş yaptım benim gibi memnun kalan var fakat kalmayan tarafta var
Alınmaz diye bir şey diyemezsin yani DA-SİSTEM4 çıktı mesela fiyatı gayet uygundu mesela onu almasınlar mı bende da-sistem2 satın aldım bi de mouse aldım itopyadan 1 haftadan fazla sürmedi gelmesi
Şimdi bende konu açıp itopyayı övebilirim
Hocam müşteri hizmetine bir şey diyemem fakat, Yoğunlar DA sistem çıkartıyor binlerce kişi alıyor, webtekno çıkartıyor binlerce kişi alıyor, aşırı büyük teknoloji devi bir mağazada değil. Yoğunluk yaşanması normal 2-3 Hafta bekle gelmedimi 1 hafta daha bekle Yasal hakları bitmiş olur şikayet edersiniz.hocam yasal falan ama bence yoğunluk değil artık ilgisizlik sadece kargo değil müşteri hizmetleride öyle
Aldığım ürünler bunlar;aldığınız ürünlerin linkini atar mısınız belki onlarda 30'undan sonra kargoya verilecek ürünlerdendir.
Allahım yaBen fiyat hakkında bir yorumda bulunmadım ama senin anlayış açını anlamak epey zor bizim tarafımızdan, yazık neyse...
Tamamda ben ürünleri sipariş geçtiğimde DA vs. gibi bir şey ortada yoktu? Ne alaka yani onu anlamadımHocam müşteri hizmetine bir şey diyemem fakat, Yoğunlar DA sistem çıkartıyor binlerce kişi alıyor, webtekno çıkartıyor binlerce kişi alıyor, aşırı büyük teknoloji devi bir mağazada değil. Yoğunluk yaşanması normal 2-3 Hafta bekle gelmedimi 1 hafta daha bekle Yasal hakları bitmiş olur şikayet edersiniz.
Dostum bende sana diyorum ki anlıyor musun veya yazdığımı okudun mu bilmem ancak ben alışveriş yaparken DA4 vs. bir şey çıkmamıştı ne alakası var bunun benim siparişimle benim siparişim DA ile ilgili parça bile değil.Allahım ya
Dostum dediğimi anlamıyor musun?
Buraya uygun fiyatlı ürün gelmediği sürece bende alışveriş yapmıyorum
DA-SİSTEM4'ün fiyatı uygundu, neden almasınlar?
Sen fiyatı önemsemeden alma diyorsun
Seninle tartışmaya hiç gerek yok anlamıyorsun dediklerimi, iyi günlerTamamda ben ürünleri sipariş geçtiğimde DA vs. gibi bir şey ortada yoktu? Ne alaka yani onu anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum bende sana diyorum ki anlıyor musun veya yazdığımı okudun mu bilmem ancak ben alışveriş yaparken DA4 vs. bir şey çıkmamıştı ne alakası var bunun benim siparişimle benim siparişim DA ile ilgili parça bile değil.
Kimin anlamadığı gayet açık, alıcı durumda olmadığından maalesef belli oluyor.Seninle tartışmaya hiç gerek yok anlamıyorsun dediklerimi, iyi günler
Itopya iyi ancak sadece kargo süresi kötü. Geç olsun güç olmasinKral ben 3-4 defa alışveriş yaptım benim gibi memnun kalan var fakat kalmayan tarafta var
Alınmaz diye bir şey diyemezsin yani DA-SİSTEM4 çıktı mesela fiyatı gayet uygundu mesela onu almasınlar mı bende da-sistem2 satın aldım bi de mouse aldım itopyadan 1 haftadan fazla sürmedi gelmesi
Şimdi bende konu açıp itopyayı övebilirim