Yazdığım mesajın sadece %5'i kargo ile ilgili olmasına rağmen arkadaş orayı okuyup içerlemiş ne diyelim... hayatta başarılar bayrampaşalılarHiçbir yerde hakaret etmedim , çocuk olduğunu yazdığın kelimelerden anlayabiliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ağzına sağlık.
İlk attığın mesaja bak bakayım hakaret ile kişilik diye gevezelik yapacağın ilk mesajın nasıl ihtar aldı sen ona bak bence sen önce kullandığın kelimelerin anlamını öğrenmek için kullanacağın sözcükleri 100 kere düşün yoksa sen çoook ban yersin devam et böyleForum kurallarını okumanı ve hakaret ile kişilik özelliklerinin farkını öğrenmeni tavsiye ediyorum iyi forumlar.
senin ki eleştri değil güzel kardeşim senin ki laf sokma sana iyi bayrampaşalılar yallahYazdığım mesajın sadece %5'i kargo ile ilgili olmasına rağmen arkadaş orayı okuyup içerlemiş ne diyelim... hayatta başarılar bayrampaşalılar
Anlamalık bir durum yok bomboş konu açıyorsun , geçen yıl 14 pro max satın aldım ertesi gün fiyatı 1.5k düştü sadece belirli şartlarda hediye bakiye verdiklerini söylediler , hadi önemli olan o değil müşteri hizmetlerini senin gibi kaç kişi bu konu için darlıyor haberin var mı? 450 tl için düştüğün hallere bak dostum , iban at ben vereyim paranı , komidinin üstünede bırakabilirim. Alt tarafı 1 tane müşteri hizmetlerinden birisi bi tık kaba konuştu diye girdiğin triplere bak bide konu açmışsın utanmadan.
Kaç yaşındasınız sadece meraktan soruyorumİlk attığın mesaja bak bakayım hakaret ile kişilik diye gevezelik yapacağın ilk mesajın nasıl ihtar aldı sen ona bak bence sen önce kullandığın kelimelerin anlamını öğrenmek için kullanacağın sözcükleri 100 kere düşün yoksa sen çoook ban yersin devam et böyle
senin ki eleştri değil güzel kardeşim senin ki laf sokma sana iyi bayrampaşalılar yallah
Sorma dostum amazon bunlara para yediriyor sanırım gerçekten hiçbirşekilde toz konudrmuyorlar iki 3 tane amazon guardı gelmiş bana saldırıyor ulan ettiği hakaretlerin davasını açsam g2tündeki dona kadar alırım iban atacakmış 450 liranın hesabını yapma diyor Kimse babasından gelme zengin değil onu ona öğretmek lazımYine Amazon'un avukatları konuyu basmış. Dostum yaşadığın duruma çok üzüldüm. Amazon'dan bırak telefonu bir şişe su bile alınmaz.
Ne farkeder bu konunun yaşı var mı? 7 sayfadır kendine hayrını geçtim vatana bile hayrı olmayan insanların eleştri adı altında hakaretleri ile uğraşıyorum sence kolay mı? sana ettiğim lafların belki bir kısmı yanlış olabilir ama 3 sayfalık hakaret yedim ben hiçbirine tek kelam hakaret etmeden empati kurarsanız ne demek istediğimi gayet anlayacaksınız.Kaç yaşındasın sadece meraktan soruyorum.
seni çağrı merkezinde nasıl çalışmana izin veriyorlar onu sorgulamak lazım konunun kargo ile ilgili değil üslupla ilgili olduğunu anlamayacak kadar okuma konusunda zayıflıkların var. Sen bir müşterine ben insiyatif alarak seninle görüşüyorum diyebilme hakkına sahip misin değilsin bunu diyebilir misin diyemezsin bana bu dendi neyin ne olduğunu bende biliyorum bana hikaye anlatmayın.Bir bakanlığın çağrı merkezinde uzman olarak çalışıyorum, bizim vatandaş temsilcilerine öyle saçma sapan şeylerle geliyorlar ki aklımız duruyor. Telefonun ucundaki de insan ve siz dilediğiniz gibi atarlansanız hatta argo kullansanız bile çağrıyı sonlandıramıyor. Düşünün ne kadsr zor bir durum. Arkadaş pimpirikli olduğunu söylüyor, o zaman gidecek paşa paşa vatandan inceleyerek alacak. Zaten söğütözü mağazası telefonu aldıktan sonra incelemen için özellikle kutuyu açtırıyor , hattını taktırıp denettiriyor.
Gerçekten haklı olsan seni savunur insanlarda , yoksa bizim amazonu savunmamız neyi değiştirir ki? İşin utanç verici yanı koskocaman şirkete işini öğretiyorsun şöyle paketleyin böyle paketleyin diyorsun ayrıca makaleleri okusan zaten her şartta promosyon vermedikleri yazıyor. Sen hala gelip burada ki insanlara amazonu savunuyorlar agresifler diyorsun. Ayrıca dava açabileceğin hiçbir mesajımız yok kimse hakaret etmedi , konuşma tarzım agresif sadece.Sorma dostum amazon bunlara para yediriyor sanırım gerçekten hiçbirşekilde toz konudrmuyorlar iki 3 tane amazon guardı gelmiş bana saldırıyor ulan ettiği hakaretlerin davasını açsam g2tündeki dona kadar alırım iban atacakmış 450 liranın hesabını yapma diyor Kimse babasından gelme zengin değil onu ona öğretmek lazım
Ne farkeder bu konunun yaşı var mı? 7 sayfadır kendine hayrını geçtim vatana bile hayrı olmayan insanların eleştri adı altında hakaretleri ile uğraşıyorum sence kolay mı? sana ettiğim lafların belki bir kısmı yanlış olabilir ama 3 sayfalık hakaret yedim ben hiçbirine tek kelam hakaret etmeden empati kurarsanız ne demek istediğimi gayet anlayacaksınız.
Şimdi öncelikle insanların kendine veya vatana hayır olup olmadığının kararını verecek mecrasız değilsiniz. Ben sadece merak ettiğim için sordum yaşınızı söylemek veya söylememek sizin şahsi kararınız. Ayrıca ben sizinle sizle bizi konuşurken benimle seninle benimle konuşmayın lütfen Ben sizinle arkadaş ve ahbap değilim. Ben size verdiğim tavsiyenin arkasındayım neden diye sorarsanız ben de eskiden takıntılı bir kullanıcıydım lakin takıntı edip sipariş ettiğim şeylerle takıntı etmeden sipariş ettiğim şeylerin arasında hiçbir fark olmadığını gördüm. Ben size bunu güzel bir şekilde tavsiye ediyorken siz diğer arkadaşların mesajlarını birazcık içerleyip size iyi anlamda yazılanları da iğneleme olarak algıladığınız için birazcık alıngan davranıyorsunuz. Ben size tavsiyemi yineliyorum " bu kadar pimpirikli olmayı bırakın hayat bu kadar stres için fazla kısa "Sorma dostum amazon bunlara para yediriyor sanırım gerçekten hiçbirşekilde toz konudrmuyorlar iki 3 tane amazon guardı gelmiş bana saldırıyor ulan ettiği hakaretlerin davasını açsam g2tündeki dona kadar alırım iban atacakmış 450 liranın hesabını yapma diyor Kimse babasından gelme zengin değil onu ona öğretmek lazım
Ne farkeder bu konunun yaşı var mı? 7 sayfadır kendine hayrını geçtim vatana bile hayrı olmayan insanların eleştri adı altında hakaretleri ile uğraşıyorum sence kolay mı? sana ettiğim lafların belki bir kısmı yanlış olabilir ama 3 sayfalık hakaret yedim ben hiçbirine tek kelam hakaret etmeden empati kurarsanız ne demek istediğimi gayet anlayacaksınız.
seni çağrı merkezinde nasıl çalışmana izin veriyorlar onu sorgulamak lazım konunun kargo ile ilgili değil üslupla ilgili olduğunu anlamayacak kadar okuma konusunda zayıflıkların var. Sen bir müşterine ben insiyatif alarak seninle görüşüyorum diyebilme hakkına sahip misin değilsin bunu diyebilir misin diyemezsin bana bu dendi neyin ne olduğunu bende biliyorum bana hikaye anlatmayın.
Ben kimseye işini öğretmedim ayrıca insanların beni savunuyor veya savunmuyora göre mi haklı olup olduğumuzu kabul ediyoruz bu süreç ne zamandan beri böyle? ben kimseye işini öğretmedim eğer öyle olsaydı bana bu saygısızlığı yapan temsilci gelip beni arayıp özür dilemezdi bu kadın bile hatasını anlayabiliyorsa sen hala neyin konusunu açmaya çalışıyorsun? bu bir ikincisi ben promosyonu rica ettim zorla promosyon istemedim. ama sen ve sen gibiler zorlamışım gibi lanse ederek kendi kafanızda kurduğunuz senaryolarla bana yükleniyorsunuz kendini benim yerime koyarak düşün. Sen konuya direkt boş adamsın bilmem ne diye girdin sen kendi yazdıklarının farkında değil misin? tek kelam sana hakaret etmedim adam gibi gel konuyu konuşalım tatlıya bağlaylaım diyorum hala sen hakaret ediyorsun düzgünce konuyu anlamaya çalışan adama benim zorluğum yok gökhan mıydı bir arkadaş vardı geldi sorunumu anladı hak verdi gitti sen hala olmayan yapılmamış bir şey ile amazonu savunmaya kalkıyorsun dostum amazon hatasını kabul ediyor. senin ne alıp veremediğin varGerçekten haklı olsan seni savunur insanlarda , yoksa bizim amazonu savunmamız neyi değiştirir ki? İşin utanç verici yanı koskocaman şirkete işini öğretiyorsun şöyle paketleyin böyle paketleyin diyorsun ayrıca makaleleri okusan zaten her şartta promosyon vermedikleri yazıyor. Sen hala gelip burada ki insanlara amazonu savunuyorlar agresifler diyorsun.
İnsanlar bana hakaret etme ve boş konuşma konusunda laf edebiliyorsa onun mecrasınıda ben veririm güzel kardeşim. ben saygı duyduğum insanlara düzgünce konuşurum ister beğen ister beğenme senli benli konuşmamı istemiyorsan konudan çıkar gidersin bu bir ikicnisi konunun hala kargo ile olmadığını anlamayacak kadar ya sıkıntılısınız ya da hakkaten kaostan zevk alıyorsunuz size de benim tavsiyem artık konunun üslup olduğunu anlayın.Şimdi öncelikle insanların kendine veya vatana hayır olup olmadığının kararını verecek mecrasız değilsiniz. Ben sadece merak ettiğim için sordum yaşınızı söylemek veya söylememek sizin şahsi kararınız. Ayrıca ben sizinle sizle bizi konuşurken benimle seninle benimle konuşmayın lütfen Ben sizinle arkadaş ve ahbap değilim. Ben size verdiğim tavsiyenin arkasındayım neden diye sorarsanız ben de eskiden takıntılı bir kullanıcıydım lakin takıntı edip sipariş ettiğim şeylerle takıntı etmeden sipariş ettiğim şeylerin arasında hiçbir fark olmadığını gördüm. Ben size bunu güzel bir şekilde tavsiye ediyorken siz diğer arkadaşların mesajlarını birazcık içerleyip size iyi anlamda yazılanları da iğneleme olarak algıladığınız için birazcık alıngan davranıyorsunuz. Ben size tavsiyemi yineliyorum " bu kadar pimpirikli olmayı bırakın hayat bu kadar stres için fazla kısa "