Beni de ekle keriz listesine.haklısın itopya ilgisiz bir site bir daha alışveriş yapmazsın olur biter
Mesaj otomatik birleştirildi:
o kerizlerden biride benim xd
sırf bu yüzden da4 almayacağımTamı tamına 1 saat 2 dakika müşteri hizmetlerine bağlanmak için bekledim bu süre zarfı sonunda birisi telefonu açtı durumu daha anlatırken sözümü kesip hangi gün sipariş verdiniz diye sordu tarihi söyledim direkt telefonu kapattı. Bu insanların tüm müşteri ilişkileri ya yayıncı olacaksınız ya Youtube kanalınız olacak sponsor ilişkiniz olacak o şekilde anca yardımcı olurlar kendi çıkarları uğruna... 20 Kasım 2020 tarihinde sipariş verdim bugün 2 Aralık, 12 gün geçti sipariş vereli hala kargoya bile vermediler ürünlerimi ne montaj gerektiren ürünler ne de stoksuz ürün istedim. Sıvı soğutucu ile güç kaynağını kargoya vermek bu kadar mı zor? Bu kadar mı bir işi beceremez bir şirket. İş parayı alana kadar gerisi yok ama nedense. Ne buradan alışveriş yapın ne de alışveriş yaptırın tanıdıklarınıza bu siteden. Ben bu kadar lanet bir site görmedim hayatımda 2. oldu bu aynı durumu Nisan-Mayıs aralığında da yaşadım 30 gün sonunda ne elimde ürünler vardı ne de param, zorla paramı geri alabildim. Bu siteden asla ama asla bir alışverişte bulunmayın. Kim bilir benimle aynı gün 20.11.2020 tarihinde nice insanlar var ve ürünlerini bekliyorlar benim gibi...Alıntıyı görüntüle
5v5 cs atıyorlar sanırımBende 22 Kasım'da monitor klavye mouse siparişi verdim. Üste 3-5 gün arası kargolanır yazıyordu ben zaten 3-5 günde gelcegini düşünmedim ancak montajsız ürün aldığım için en fazla 7 günde geleceğini düşündüm. 7. günde onları aradım bana 1-2 hafta içinde verileceğini söylediler ancak hala kargoya verilmedi 10 gün oldu. 4 günleri kaldı ama anlamadığım olay montajsız bir ürün olmasına rağmen hala kargolamamaları. Sanki son güne kadar bekliyorlar. Ayrıca arkadaşım ordan birkaç fotoğraf attı.Ben hala bekliyorum umarım 4 gün içinde kargoya verilir.
İtopya'dan alışveriş yapılacaksa mağazasına gidip yapılmalı. Güvenli siteler arasında en kötüsü olabilir.Tamı tamına 1 saat 2 dakika müşteri hizmetlerine bağlanmak için bekledim bu süre zarfı sonunda birisi telefonu açtı durumu daha anlatırken sözümü kesip hangi gün sipariş verdiniz diye sordu tarihi söyledim direkt telefonu kapattı. Bu insanların tüm müşteri ilişkileri ya yayıncı olacaksınız ya Youtube kanalınız olacak sponsor ilişkiniz olacak o şekilde anca yardımcı olurlar kendi çıkarları uğruna... 20 Kasım 2020 tarihinde sipariş verdim bugün 2 Aralık, 12 gün geçti sipariş vereli hala kargoya bile vermediler ürünlerimi ne montaj gerektiren ürünler ne de stoksuz ürün istedim. Sıvı soğutucu ile güç kaynağını kargoya vermek bu kadar mı zor? Bu kadar mı bir işi beceremez bir şirket. İş parayı alana kadar gerisi yok ama nedense. Ne buradan alışveriş yapın ne de alışveriş yaptırın tanıdıklarınıza bu siteden. Ben bu kadar lanet bir site görmedim hayatımda 2. oldu bu aynı durumu Nisan-Mayıs aralığında da yaşadım 30 gün sonunda ne elimde ürünler vardı ne de param, zorla paramı geri alabildim. Bu siteden asla ama asla bir alışverişte bulunmayın. Kim bilir benimle aynı gün 20.11.2020 tarihinde nice insanlar var ve ürünlerini bekliyorlar benim gibi...Alıntıyı görüntüle