Arama sonuçları: *

1. Layhton

Trendyol eski fiyattan iade

Dostum aynı ürün ve aynı firmayla aynı sorunu bende yaşıyorum güncel olarak. Ücret iadesi 720₺ teklif ediyolar. Ürünün güncel fiyatı 2899₺ ne yapayım bilmiyorum
  2. Layhton

Trendyol rezilliği !

Bende aynı şekilde 40 gündür trendyol ile rival 600 ürünüm hakkında süreç devam ettiriyorum. Benim satıcım trendyoldu bu yüzden yetkili ile görüşme talep ettim ve görüştüm. Kısaca iade ücretini (720₺)yi alırsın ya da haklarını istediğin gibi kullanabilirsin dedi. O sırada kusurlu ürünümü geri...
  3. Layhton

Yardım Trendyol garanti süreci ile alakalı yardım

Mesafeli satış sözleşmesinde bulduğum satıcıya şöyle bir mail gönderdim ve süreci baştan sona açıkladıktan sonra şunu belirttim. TALEBİM: İlk olarak ürünümün muadili yani eşdeğeri ile değişimini ya da bir üst modeli ile değişimini talep ediyorum. İkinci olarak, eğer iade gerçekleştirilecek ise...
  4. Layhton

GÜNCELLEME; trendyol mail attı ve iade için hesap bilgilerimi düzeltmemi istiyor ama ben iade istemiyorum ve çarşamba günü en geç THH’ye başvuracağım. Ne yapayım sizce?
  5. Layhton

İcradada cebimden daha fazla para çıkmaz mı
  6. Layhton

Başvurmayı düşündüm ama bir kaç konudada gördüğüm üzere umursamıyorlar. Ama oradada şansımı deneyeceğim
  7. Layhton

Güncelleme: ürün iade edildi olarak gözüküyor ve paranın bir kaç gün içinde hesabımda olacağını söylediler ama ben ürünü göndermeden önce çok defa iade istemediğimi belirttim ve hatta bir destek kaydımdada bana ürünümü iadeye kapattıklarını söylemişlerdi. Şimdi bana iadeyi yüksek ihtimalle ilk...
  8. Layhton

Trendyol rezilliği !

Haysiyetsiz bunlar
  9. Layhton

Trendyol rezilliği !

Bir daha kesinlikle yapmayacağım yeter ki şu süreç düzgün sonuçlansın
  10. Layhton

Trendyol rezilliği !

Dostum bir sonuç alabildin mi? Yaklaşık 35 gündür bekliyorum ve ne garanti süreci hakkında bir geri dönüş oldu ne de destek talebim hakkında
  11. Layhton

Artık cidden kafayı sıyırmak üzereyim. Trendyoldan almış olduğum ve garanti süreci devam eden ürünümü 22 kasım tarihinde, garanti belgesi üzerinde yazılı olan firmaya gönderdim ve firma kısa bir sürede bana ürün ile beraber bir kağıt gönderdi. Kağıtta üründe arıza tespit edildiği ve değişim...
  12. Layhton

Öneri Trendyol kullanmayın tam bir rezalet

Çünkü aynı firma hakkında son zamanlarda şikayetler duyup acaba sadece ben mi bir sorun yaşamadım diye düşünüyordum lakin şu son 1.5 aya kadar. Gördüğüm onca şikayetten sonra ve bende böyle bir durum yaşadıktan sonra insanlar mağdur olmasın diye bu konuyu açtım. Güle güle İstediğin gibi...
  13. Layhton

Öneri Trendyol kullanmayın tam bir rezalet

Trendyol kalitesi her geçen gün gittikçe kötüleşiyor. Mevzu ürününüzün zamanında hızlı ve eksiksiz bir şekilde gelmesi değil artık, hakeza bu konuda rakipleri çok. Asıl olay ürününüz ile alakalı bir sıkıntı yaşadığınızda sizin ile olan iletişimleridir. 19-20 kasım tarihlerinde garanti süreci...
Top Bottom