Arama sonuçları: *

1. LegendaryCrazy

Amazon hesabım kilitlendi

Şifre kurtar.
  2. LegendaryCrazy

Çözüldü✓ Amazon İade Uygun Değildir Hatası

Bisküvi olayı ne la😂
  3. LegendaryCrazy

İtopya iade rezilliği

Vatan'ı övenlere acıyorum, rest in peace bro
  4. LegendaryCrazy

En Hızlı Kargo Hangisi

DHL ve hepsijet(hepsijet kabul ediyor mu bilmiyorum) 1760469549 Evet çarşamba verirsen dağıtalabilir, erken vermeye özen göster ama bence hangi kargoyu seçersen seç cuma yetişir ama cuma öğleden sonra olursa işiniz bozulur mu bilmem bazen gün içinde baya geç geliyor.
  5. LegendaryCrazy

Sahibinden ürün iadesi hakkında

Sanırım satın alımdan sonra bir süre belki iade süresi bitene kadar sahibinden parayı tutuyor, siz ürünü almadığımız sürece iade olur diye düşünüyorum aynı şekilde
  6. LegendaryCrazy

Yardım Mediamarkt iade hk soru

Yorumumun ikinci kısmı internet seni yanlış yönlendirmesin diye. İade olayın özü ya hatalı ürün aldıysan veya daha önceden görüp elinde almadığın bir ürün alıp beğenmediysen iade edebilirsin. Sen görüp almışsın.
  7. LegendaryCrazy

Yardım Mediamarkt iade hk soru

İnternet üzerinden mağaza al seçeneğiyle aldıysan şartsız iade hakkın var. (Kulaklık hariç) internete yazınca çıkan iade hakkın var yazıyor ama o ürünü kullanmayıp kapalı kutu olarak tutunca olduğunu düşünüyorum.
  8. LegendaryCrazy

Yardım Tüketici Hakem Heyetine Hangi Kurum İçin Başvurmalıyım?

Konu sahibi değilim ama açıklamanız için teşekkür ederim(iz).
  9. LegendaryCrazy

AMAZON TÜRKİYE SAÇMALIĞI

Evet, relazet kısmı orası dediğiniz gibi, hangi kargoydu hatırlayamadım ama alt kargo firmaları oluyor ya, bazen onlarda taşıyor, bağlı olduğu kargo firmasından öğrenemiyorsunuz, iletişim kuramıyorsunuz. Masraf az tutsun diyen yoksa niye 10 gün bekletsin depoda
  10. LegendaryCrazy

AMAZON TÜRKİYE SAÇMALIĞI

Biliyorsun her sitede her satıcının ürünü teslim etmeleri için verilen süre var yasal olarak, genellikle 15 gün civarı fln oluyor. 7 gün mü gecikti yoksa 2 gün mü anlamadım ama her ürünün sipariş ettiğin gün ertesi gelmesi veya en fazla 2 gün içinde gelmesi insanları çok alıştırmış, yasal süre...
  11. LegendaryCrazy

Yanlış kargoya iade yaptım

Biliyorum, evet dediğim hala geçerli.
  12. LegendaryCrazy

Yanlış kargoya iade yaptım

Amazon'dan almışsın amazon iadesi olacak, gamegaraj'ın nereden iade aldığı seni bağlamaz - diye düşünüyorum. Ne yani hepsiburadan MSI ürünü alınca MSI'ya mı iade edeyim :ROFLMAO:
  13. LegendaryCrazy

❌İndirim Bitti! Samsung 990 Pro 1 TB 7450/6900MB/s 2319 TL

Eğitim indiriminde 990 Pro 2 tb 6500 lira. Site biraz zor ama sipariş edebilirseniz sorun olmaz. Öğrenciyseniz tabi :D
  14. LegendaryCrazy

Yardım Koşu bandı önerir misiniz

Hemen bende Voit koşu bandı var, rampa yapıyor/eğit veriyor istediğiniz gibi, katlanabiliyor. Bu marka ile elimden iki koşu bandı geçti hepsi 5 yıldan fazla sürdü bu son aldığımız üzerinden... 7-8 yıl geçti belki daha fazla. İkinci el almışız annem almıştı. Mantıken her üründe olduğu gibi...
  15. LegendaryCrazy

Vatan kutusu açılmamış ekran kartını iade almıyor

Vatandan direk kopyaladım, iade hakkı sadece internet alışveriş hocam. Sanki internetten alışveriş yaygınlaşmadan önce atıyorum 20 yıl önce iade edebiliyor muyduk? Kusur yoksa mümkün değil
  16. LegendaryCrazy

Tüketici, yalnızca mesafeli satışlarda (Telefon ve internet üzerinden yapılan satışlar) 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği gereği, hiçbir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin satın almış olduğu ürünü, teslim aldığı tarihten itibaren...
  17. LegendaryCrazy

Alan olur ama güzel fiyat inersen o da büyük kayıp boşu boşuna
  18. LegendaryCrazy

Gerçi mağazadan almışsın, elden almada iade geçerli değil fln diyorlardı.
  19. LegendaryCrazy

Hım alırken satış sözleşmesine baktın mı? (İnternetten aldığını varsayıyorum) Bildiğimiz sözleşme ise zorla hocam olmadı Tüketici Hakem Heyetine yol 😂
Geri