Arama sonuçları: *

1. MattJohn

Temperli Cam Lens Koruyucu Fotoğraf Kalitesini Düşürür Mü?

Tamam hocam o zaman takmayım, benim görüntüyle alakam yok, korusun yeter, onu da kendi camı iyi yapıyor diyorsunuz.
  2. MattJohn

O zaman hiç bulaşmayım mı ekstra koruyucuyla? Ne bileyim baya kullanan var.
  3. MattJohn

Samsung Galaxy Tab S9 FE
  4. MattJohn

Merhaba arkadaşlar, kameraya takılan cam lens koruyucular fotoğraf kalitesini düşürüyor mü? Eğer az fark ediyorsa sıkıntı yok ama gözle görülür derecede düşürüyorsa hiç bulaşmayım. Bu arada tablete takıcam ben bir fark olur mu bilmiyorum ama belirtmek istedim, teşekkürler.
  5. MattJohn

🔴SNERJİ REZİLLİĞİ PART 3 YAYINLANDI 🔴

Destekliyorum kardeşim, burada paylaşman çok iyi olmuş. Bu tarz mağazaların müşteri kitlesi direk biziz, artık malum mağazadan alışveriş yapmam ya da bin kere düşünüp yaparım. Hakkınızı arayın dostlar :peepokalp:
  6. MattJohn

Prime Day de neler aldınız ?

Hiçbir şey, Hepsiburada indirimleri daha iyi geldi bana.
  7. MattJohn

Yardım Hepsiburada Premium Kullananlar İçeri

Bak bu sarmadı işte 😅 Bir şey alırken yaparım o zaman yaw şimdi boşa harcamayım. Zaten RAM alıcam şimdi 2k fln. 4 ay mı ücretsizdi şimdi üyelik yapınca? Eğer öyle ise olabilir. 1 ay fln ise harcamayım.
  8. MattJohn

Zaten 25 lira gelicek herhalde ya. Onun için uğraşmam. 25 lira limiti keyfini kaçırdı 😁
  9. MattJohn

Her ay yapmıyorum işte. Bir tablet alıcam muhtemelen bir de RAM alıcam. 18k fln harcamam olacak dedim güzel hepsipara gelirse üye olayım. Bu sıkıntı ya, o zaman her ay 500 - 1000 arası alışveriş yapana mantıklı dediğiniz gibi. Ben sürekli alışveriş yapmıyorum.
  10. MattJohn

Merhaba arkadaşlar. Hepsiburada Premium nasıl sizce? Kullananlar yorum yapabilir mi? Her kargo ücretsiz oluyor ve her alışverişte %3 hepsipara geliyor diyor. Küçük yazılar fln yoktu okuyamadım. Mesela 10k'lık ürün alsam 300 lira hepsipara mı gelecek? Bu normal para gibi kullanılabiliyor mu...
  11. MattJohn

🔻İKİNCİ EL OTOMOBİL SATIŞLARI DİBİ GÖRDÜ!

Güzel, daha da beter olsun :)
  12. MattJohn

İki saç tıraş makinesi aradında kaldım

Hocam ben de bir makine arıyordum güzel denk geldi, bu Philips sakalı nasıl alıyor acaba? Sinek kaydı ya da yakın bir şey yapar mı?
  13. MattJohn

Yardım laptop satarken nelere dikkat etmeliyim

İade fln yok, dükkan mısın sen? Ona göre kontrol edecek alırken, sonuçta ikinci el ürün almanın her zaman bir riski var.
  14. MattJohn

Yardım laptop satarken nelere dikkat etmeliyim

Nasıl bir sorun olabilir ki?
  15. MattJohn

🔥 EKMEK FİYATI 15 ₺'Yİ GÖREBİLİR! 🥖

Here we go again...
  16. MattJohn

N11 satıcısı bozuk ürünü iade kabul etmiyor.

Rica ederim hocam, kolay gelsin
  17. MattJohn

Aynen hocam darla, boş bırakma
  18. MattJohn

İade almamak için bahane muhtemelen, sen umudunu kaybetme. Bana da başta almayız dediler sonra arkadaşlar gaz verdi pes etmedim ve iade aldılar :D Haklıysan kazanırsın.
  19. MattJohn

Hocam o kişiye bağlı, bendeki laptop 7 yıllık çok temiz kullandığım için çok güzel gözüküyor, bazılarına bakıyorum bir yılda laptopun içine etmiş :D 3 günde bir hasar oluşması pek mümkün değil genel olarak.
  20. MattJohn

Ben mesela bir laptop iade ettim, önce servise gitti, adam servis raporuna kullanıma bağlı çizikler vardır yazmış ki cihaz daha bir haftalıktı ve asla çizik yoktu, ben de raporu elime alınca fark ettim yazdığını. Bazen abartıyorlar iade almamak için sanırım.
Top Bottom