arkadaşlar merhaba. yakın zamanda laptopumu satacağım. sattıktan sonra sıkıntı çıkmaması için nasıl bir sözleşme falan yapmalıyım yardımcı olur musunuz? ilk defa bu kadar yüksek fiyatlı bir şey satacağım sattıktan sonra adamla uğraşmak istemiyorum.
Nasıl bir sorun olabilir ki?arkadaşlar merhaba. yakın zamanda laptopumu satacağım. sattıktan sonra sıkıntı çıkmaması için nasıl bir sözleşme falan yapmalıyım yardımcı olur musunuz? ilk defa bu kadar yüksek fiyatlı bir şey satacağım sattıktan sonra adamla uğraşmak istemiyorum.
alıp iade etmek isterse falan diye ne bileyim birkaç hafta sonra yok şöyle geri vermek istiyorum falan dememesi için ya da kullandıktan bozuk ürün falan dememesi içinNasıl bir sorun olabilir ki?
İade fln yok, dükkan mısın sen? Ona göre kontrol edecek alırken, sonuçta ikinci el ürün almanın her zaman bir riski var.alıp iade etmek isterse falan diye ne bileyim birkaç hafta sonra yok şöyle geri vermek istiyorum falan dememesi için ya da kullandıktan bozuk ürün falan dememesi için