Arama sonuçları: *

1. M

Bu ürünler ankarada var mı

Teşekkürler
  2. M

Aldım valla ya
  3. M

Ütopya hazır sistem teslim süresi

benim konuma kendisi yazıyor doğal olarak cevap hakkı doğar bana. rahatsız olduysanız, olanlar lütfen şikayet etsin. sabahın 5’inde bu tartışmayı fazla yaptım bile iyi geceler
  4. M

arkadaşın yazdığı dille benim konuştuğum dil eşdeğer. burası askeriye değil, kimse kimseye öyle ünlemli, emir verir gibi konuşamaz. konuşursada karşılığını alır. çok rahatsız oluyorsanız yetkiliye şikayet edersiniz, gerekeni onlar yapar. külhanbeyi tavırlarınızı kendinize saklayın. bende...
  5. M

arkadaş yetkili mi de kendine bazı şeyleri vazife ediniyor ? Önce kendisi adab-ı muaşeret kurallarını öğrensin. Kime nasıl davranılacağını iyi biliriz. Ha, kendine böyle bir misyon yüklediysende önce sen yazmayı öğren sonra millete akıl ver bunada razıyım
  6. M

Kargoya verildi arkadaşlar 31 ağustos 2020 saat 13.30 da 1598920028 Sipariş tarihi 27 Ağustos 2020 saat 23.57
  7. M

sitede 3 eylül teslim yazıyor, 15 lira farkla 2 eylülde getiriyorlarmış. Yarın bi teknosa mediamarkt a gideceğim oralarda yoksa mecbur hepsiburadadan söylicem
  8. M

Klavye mouse teknosada vardı ama ankarada yok şansıma
  9. M

Ankarada satan bir yer var mı gören duyan
  10. M

boş yapma uza 1598749663 Sen önce doğru yazmayı öğrende millete akıl ver gurub ne
  11. M

itopyadan PC alcam

Taksit yapıyorlar ama vade farkı var
  12. M

normalde gidecektim ama montaj süresi uzun olabiliyormuş veya stok olmayabiliyormuş öyle olursa kalıcak yerim olmadığı için gitmedim 1598650655 Tamamdır sağolasın eywallah
  13. M

İnşallah olmaz bakalım kargo hakkında falan çok şikayet var da UPS iyi diye biliyodum ben
  14. M

Çarşambaya kadar kargolansa cumaya elimde olur ama tamamen ütopyaya bağlı 1598650445 Anladım eywallah
  15. M

Toplam kaç günde ulaştı kargo
  16. M

Bende montajlı söyledim cumaya kadar gelse yeter
  17. M

😂😂 tamam şimdi çaktım itopya doğrusu
  18. M

Anlamadım 1598649865 Haftasonuna kadar gelse yeter aslında