Arama sonuçları: *

1. P

Çözüldü✓ *KARAR VERİLDİ*MUTLU SON* xDrive Firmasının Kalitesiz Ürün Satması/Almadan Okuyun

Tam koltuk arıyordum inan ki bu yazıyı görmesem bu markayı kullanacaktım,daha kendi sattığı ürünün arkasında durmuyorlar ama adalet zaman zaman işliyor sevindim adına
  2. P

Yardım Incehesap mağduriyeti ve alışveriş deneyimim. Ne yapmalıyım ?

Kolay değil müşteriyi mağdur etmek öyle, inşallah çözüme kavuşur durum çünkü bizlerinde güvendiği bir siteydi, değilse asla alışveriş yapmayız
  3. P

İşte bu yüzden beğendiğin hazır sistemi git amazondan tek tek topla 2-3 bin₺ fazla olsun ömürlük olsun youtube bir nimet parçaları nasıl birleştirceğin bile var şu an sanırım müşterinin yanında olan tek şirket amazon kaldı. 1665138671 Ayrıca forumda ki arkadaşlarında başına gelebilir başlığı...
  4. P

bu firmalarda böyle yaparsa vay halimize, bizimde başımıza gelebilir bozuk gelen ürüne birde tamir için para vermek ne zihniyet, iyi ki sosyal medya var çok geçmiş olsun hiç acımayın direk tüketici hakem heyetine başvurun.
  5. P

Yardım Amazon Temsilcisinin İlgisizliği (SteelSeries Rival 3 Wireless) 😠😡

Ne kadar saçma bir düşünceniz var sizin gibi zihniyetler böyle iyi firmaları işinden soğutuyorlar gerçekten, adamlar sana para iadesi yapalım demiş daha ne ötesi senin kişisel problemin firmanın değil
  6. P

Gaming gen bindirim yapıyor

Öncesi sonrası değil, sen 15k lık X ürünü indirim ayağına 20K ya satarsan fırsatcılık oluyor, sonra X ürünün piyasası neden artıyor diye hayıflanıyoruz
  7. P

Gaming gen bindirim yapıyor

İndirim diye insanları yanıltmak ne kadar doğru? Bu duruma sessiz kalamazdım bu sitede böyle yaparsa yazık
  8. P

Vergi̇ler Kaldiriliyor Mu?

Kalktı şu an
  9. P

Yardım ACİL! Vivense.com GÜVENİLİR Mİ?

Alma, şikayetvar sitesinde ki yorumlara bak anlicaksın
Top Bottom